ziya dogan büyük kumar oynuyor bence şuan da .. yaptıgı acıklamalara bakarsak .. yönetimle aramda sorun yok diyor, oyuncuyada stoper hariç ihtiyac yok diyor benim anladıgım kadarıyla .. kadro oturmuş golculeri supermiş felan diyor.. bunları diyen adamın ya bi bildigi var ya da resmen rus ruleti oynuyor kariyeriyle .. ya da aklını kaybetti.. bence gerrede de sıcaklardan bunaldı ve ne dedigini bilmiyor.. yönetim bu adamı nasıl kandırıyorda bu adam hiç agzını acıp bişe diyemiyor ya anlamış değilim valla.. halil hodziç olsaydı direk acıklarıdı ne var ne yok kim yanlış yapıyor bu adam yönetim ne derse destek veriyor..
Tek temennimiz ziyanın kumarı tutsun tutmazsa eger sonucları hiç iyi olmıyacak gibi geliyor bana ..
ben artık yabancı transferinden umudu kesinlikle kestim .. yani cok zor bi ihtimal alınırsada diokaj gibi gelip bi işe yaramadan gidebilecek olan biri gelir .. yani ucuz öle para istemeyen top gördügünde bu bir top diyebilecek kalitede birisi olur ancak .. yerlilerden de alınacak kalmadı zaten.. bu ziya stoper diyip duruyor 2. ya da 3. lig ekiplerinden de bi stoper alırlar ve bu yıl ki kabus başlarr...
Transferde burda bitti arkadaşlar hepimize hayırlı ugurlu olsun.. yok p.tesini bekleyelim kesin var bişşe felan diyerekte birbirimizi uutlandırmayalım ..
Allah yolumuz acık etsin ne yapalım
Tek temennimiz ziyanın kumarı tutsun tutmazsa eger sonucları hiç iyi olmıyacak gibi geliyor bana ..
ben artık yabancı transferinden umudu kesinlikle kestim .. yani cok zor bi ihtimal alınırsada diokaj gibi gelip bi işe yaramadan gidebilecek olan biri gelir .. yani ucuz öle para istemeyen top gördügünde bu bir top diyebilecek kalitede birisi olur ancak .. yerlilerden de alınacak kalmadı zaten.. bu ziya stoper diyip duruyor 2. ya da 3. lig ekiplerinden de bi stoper alırlar ve bu yıl ki kabus başlarr...
Transferde burda bitti arkadaşlar hepimize hayırlı ugurlu olsun.. yok p.tesini bekleyelim kesin var bişşe felan diyerekte birbirimizi uutlandırmayalım ..
Allah yolumuz acık etsin ne yapalım
ne halniz varsa görün diyecek illet ettin beni adam yaw geçiyon bilgisayar başına kalkmak bilmiyon yere batsın senin trabzonun eyyy nuri transfer yapta kurtar bizim adamı diye isyanlar başlar yakındaaaa :
Yorum