Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya dogan büyük kumar oynuyor bence şuan da .. yaptıgı acıklamalara bakarsak .. yönetimle aramda sorun yok diyor, oyuncuyada stoper hariç ihtiyac yok diyor benim anladıgım kadarıyla .. kadro oturmuş golculeri supermiş felan diyor.. bunları diyen adamın ya bi bildigi var ya da resmen rus ruleti oynuyor kariyeriyle .. ya da aklını kaybetti.. bence gerrede de sıcaklardan bunaldı ve ne dedigini bilmiyor.. yönetim bu adamı nasıl kandırıyorda bu adam hiç agzını acıp bişe diyemiyor ya anlamış değilim valla.. halil hodziç olsaydı direk acıklarıdı ne var ne yok kim yanlış yapıyor bu adam yönetim ne derse destek veriyor..

Tek temennimiz ziyanın kumarı tutsun tutmazsa eger sonucları hiç iyi olmıyacak gibi geliyor bana ..

ben artık yabancı transferinden umudu kesinlikle kestim .. yani cok zor bi ihtimal alınırsada diokaj gibi gelip bi işe yaramadan gidebilecek olan biri gelir .. yani ucuz öle para istemeyen top gördügünde bu bir top diyebilecek kalitede birisi olur ancak .. yerlilerden de alınacak kalmadı zaten.. bu ziya stoper diyip duruyor 2. ya da 3. lig ekiplerinden de bi stoper alırlar ve bu yıl ki kabus başlarr...

Transferde burda bitti arkadaşlar hepimize hayırlı ugurlu olsun.. yok p.tesini bekleyelim kesin var bişşe felan diyerekte birbirimizi uutlandırmayalım ..

Allah yolumuz acık etsin ne yapalım
    Trabzonspor

Yorum

• ben 5 sene şampiyonluk beklemiyorum bunlar beni deli etiler yaa
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz burda deli olduk diyoruz ya..istermisiniz albayrak bi açıklama yapsın''deliler tımarhaneye'' bu dengesizden her şey beklenir..

Vallahi iki cocugum ve esim olmasa timarhaneye girmeyi kabul edecek duruma geldim

En azindan dis dünya ile iliskim kesilir ve Trabzonspor yüzünden 40'imda kanserden ölmem
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yeter be yeter ya!!!
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• neden saçların beyazlamış arkadaş , sana da benim gibi çektiren mi vaaaaaarrr...
            yıllardır soruyorum bu soruyu kendime , yaşamaya küstürüp içtiren mii vaaarr
            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Nokta Transfer YapacaĞiz Dedİler Onu Anladikta TÜm Transferlerde AynıNoktaya Olmak Zorundamiydi Yahu:d

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neden saçların beyazlamış arkadaş , sana da benim gibi çektiren mi vaaaaaarrr...
                yıllardır soruyorum bu soruyu kendime , yaşamaya küstürüp içtiren mii vaaarr
                Yaw hepden efkarlandim yaaaaaaa

Vallahi hic icki icmiyorum ve suan isdeyim ama bunlar böyle devam ederse yakinda Raki sisesini tek basima götürürüm herhalde
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen yıl "ortalamada" Trabzon tarihinin en parlak transfer dönemini geçirdiğinde ( zaman olarak değil , kalite olarak ) alkış tutanlar şimdi ne yapıyor ?
                  Trabzonda değişmesi gereken tek şey mevcut yönetim değil.
                  En parlak olması bişey ifade etmiyor (Parlaklık konusu da tartışılır)
                  Hah budur! diyebildik mi?
                  Ne yapmaları gerekiyor? Tek şey olmayabilir ama ilk önce değişmesi gereken şey olduğu da ortada

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Brezilyada Arjantinde Meksikada bize en lavezzi kadar yarar sağlayabilecek potansiyelde 50 futbolcu yoksa ben bu işi bilmiyorum.
                    İşiniz ne ki ?
                    poetricus

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallahi iki cocugum ve esim olmasa timarhaneye girmeyi kabul edecek duruma geldim

En azindan dis dünya ile iliskim kesilir ve Trabzonspor yüzünden 40'imda kanserden ölmem
                      Allah korusun ya ne diyorsun..Bu sefihlere bakip ta strese sokma kendini. Sabret surda Araliga ne kaldi .

Yorum

• kanser oldum kanser yeter artıkkkkkkkkkkkk

Yorum

• Sıcak bi yandan bu yönetim bi yandan daha ne kadar yaşıycaz.. abi 40'ımda demişin 19'umdayım...
                          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zaten bu Trabzonspor aşkına eş çoluk çocukta bırakacak bizi yakında ne halniz varsa görün diyecek illet ettin beni adam yaw geçiyon bilgisayar başına kalkmak bilmiyon yere batsın senin trabzonun eyyy nuri transfer yapta kurtar bizim adamı diye isyanlar başlar yakındaaaa :
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İBRAHİM CEVAHİR
                              icevahir@abcmedya.com

Trabzonsporun üyesi dahi olmadan Trabzonspor başkanlığını yakalamış olabilirsin; ama verdiğin sözleri yerine getirmediğin takdirde sokağa da çıkamayacağını unutma.

cevahşrler böyle konusacaklarına memlektinin takımlarına sahip cıksanlar konuysmakla olmuyor bu işler secim zamanı geldiya ötmeye başlıyorlar hemen Trabzonsporu iyi kullanıyorlar.. neden gelmiyorlar Trabzonsporun başına neden ellerini hiç taşın altına atmıyorlar.. muhalefert olarak milleti kullanıyorlar .. bu kadar adi bi arada olurmu yaa...bunlarda trabzonsonlu he bunlarda Trabzonsporlu hee yazıklar olsun alayınaa...
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaten bu Trabzonspor aşkına eş çoluk çocukta bırakacak bizi yakında ne halniz varsa görün diyecek illet ettin beni adam yaw geçiyon bilgisayar başına kalkmak bilmiyon yere batsın senin trabzonun eyyy nuri transfer yapta kurtar bizim adamı diye isyanlar başlar yakındaaaa :

şimdi bi binanın tepesine çıkıp..albayrak transfer yap yoksa atarım kendimi aşağı..desem transfer yaparmı..?
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X