Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adam gençleri kazanayım derken onları da kaybeder.Türk futboluna kazandırdığı kaç tane genç oyuncu var acaba?

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnanmıyorum ya veya inanmak istemiyorum.bu ne ya transferi kapatmısız..
      yani bizi şampiyonluğa serkan,jabi ve adnan götürecek heralde..
      Adnan ,Serkan ve Jabi nokta transferleriydi.Bu demekti ki transfere nokta koyuldu.Biz anlayamadik.
      Bu kafalarla sampiyonluk ha !

Yorum

• Teknik Direktör Ziya
        Hasta ettin bizi ya
        Azcik onurun varsa
        Karar ver istifaya

Teknik Direktör Ziya
        Takti ön liberoya
        Nerdeyse tüm takimi
        Defans sürer sahaya

Teknik Direktör Ziya
        Bu senin eserin ya
        Koca Trabzon sayende
        Döndü rezil rüsvaya

Teknik Direktör Ziya
        Herkesi küstürdün ya
        Syzmek senin yüzünden
        Dönmüstü Polonyaya

Teknik Direktör Ziya
        Taktin sen Musampaya
        Hazir degildir deyip
        Almaz onu kadroya

Teknik Direktör Ziya
        Engelsin Yattaraya
        Seyretmedik sayende
        Biz onu doya doya

Teknik Direktör Ziya
        Geldin tekrar imzaya
        Adam idin sen güya
        Basari senle rüya

Teknik Direktör Ziya
        Hep gösteris hep riya
        Cok sabrettik biz sana
        Ettin bizi evliya

Teknik Direktör Ziya
        Sampiyonluk bir rüya
        Senle bu takim ancak
        Oynar ligde kalmaya

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adnan ,Serkan ve Jabi nokta transferleriydi.Bu demekti ki transfere nokta koyuldu.Biz anlayamadik.
          Bu kafalarla sampiyonluk ha !
          İrfanb; senin mantığından yola çıkarsak Adnan , Serkan ve Jabi 3 nokta eder.

Bu da henüz herşeyin bitmediğinin göstergesidir

Yorum

Adi herif...
            Madem gencler bu kadar yetenekli ve birinci ligin her takiminda rahatlikla oynayacak kapasitedeler ;
            Bir sezon boyunca kac tane genc oyuncuyu kadroya aldin ?
            Son Ankara macinda takimda eksik oyuncu olmasina ragmen neden 15 kisiyle Ankara`ya gittin ?
            Neden genc oyunculari kadroya alip onlari oynatmadin ?
            Madem gencler bu kadar yetenekli daha ne diye dört takviye daha istiyorsun ?
            Yoksa bu genclerin hepsi de ayni mevkide mi oynuyor.???
            Yuh sana , senin yalanlarina, Nuri ve saz ekibine ....
            Haysiyetsiz , gurursuzlar...

Bu dünyada BÜTÜN Doktorlari bir araya getirsen - o TD care bulamazlar

Gercekden cok vahim bir Hastaligi var bence............
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İrfanb; senin mantığından yola çıkarsak Adnan , Serkan ve Jabi 3 nokta eder.

Bu da henüz herşeyin bitmediğinin göstergesidir
              Adnan; Nokta(.)
              Serkan; Virgül(,)
              Jabi; de Soru isareti olsun(?) ...

Yorum

• Tüm Gün Gazetelerin Son Dakika Haberlerini güncellestirip duruyorum.

Allahim hadi bir Transfer Haberi diyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor.

Acaba Oflu Hocaya bir okutsakmi bu.........
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  SAKIN KAÇMA!

İBRAHİM CEVAHİR
                  icevahir@abcmedya.com

Trabzonsporun üyesi dahi olmadan Trabzonspor başkanlığını yakalamış olabilirsin; ama verdiğin sözleri yerine getirmediğin takdirde sokağa da çıkamayacağını unutma.
                  Bu nasıl mümkün olabilir. Bir kulüp tüzüğünde böyle bir hata yapar mı? Ben oy veremeyeceğim ama bu kulübe başkan olacağım. Bu doğruysa artık neye güvenebileceğimizi bilmiyorum. O zaman getirin Azizeyi hiç olmazsa transfer yapar stad yapar. Beni de çıldırttınız ya helal olsun yönetim...Bu mübarek günde yüce rabbimden tek dileğim o td kılıklı adamı da yanlarına alıp Trabzonsporumuzun başından gitmeleri. Gidin İBB ye ne haliniz varsa orada görün.
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tüm Gün Gazetelerin Son Dakika Haberlerini güncellestirip duruyorum.

Zeyyat Kafkasi duymadin herhalde kardesim.Transferi kapatmisiz. Sanki acmistik ta .

Yorum

Tüm Gün Gazetelerin Son Dakika Haberlerini güncellestirip duruyorum.

aynen bende öyleyim pc başında harap oluyoz
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu nasıl mümkün olabilir. Bir kulüp tüzüğünde böyle bir hata yapar mı? Ben oy veremeyeceğim ama bu kulübe başkan olacağım. Bu doğruysa artık neye güvenebileceğimizi bilmiyorum. O zaman getirin Azizeyi hiç olmazsa transfer yapar stad yapar. Beni de çıldırttınız ya helal olsun yönetim...Bu mübarek günde yüce rabbimden tek dileğim o td kılıklı adamı da yanlarına alıp Trabzonsporumuzun başından gitmeleri. Gidin İBB ye ne haliniz varsa orada görün.

bizim başımızı yakmak varken niye elalemin garibiyle uğraşsınlar..
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Zeyyat Kafkasi duymadin herhalde kardesim.Transferi kapatmisiz. Sanki acmistik ta .

Duymadim.

Ama okudum

Bunlarin dediklerine inat bekliyorum.

Beni ve belki aranizda bazilarini Deli ettiler.

E Deli Adam laf dinlermi be kardesim?

Yorum

Duymadim.

Ama okudum

Bunlarin dediklerine inat bekliyorum.

Beni ve belki aranizda bazilarini Deli ettiler.

E Deli Adam laf dinlermi be kardesim?

biz burda deli olduk diyoruz ya..istermisiniz albayrak bi açıklama yapsın''deliler tımarhaneye'' bu dengesizden her şey beklenir..
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunun yönetimle ne alaksı var.

Rekor oyla başa getirenler nerede ?

Geçen yıl "ortalamada" Trabzon tarihinin en parlak transfer dönemini geçirdiğinde ( zaman olarak değil , kalite olarak ) alkış tutanlar şimdi ne yapıyor ?

Trabzonda değişmesi gereken tek şey mevcut yönetim değil.

Yorum

• Bu arada yine hatirlatayim.

Gecenlerde artik bizim TD Adini okumak istemedigimi yazmisdim.

Bazilari artik benim gibi ondan yanlizca TD diye bahsediyor.
                                Bu cok güzel.

Bence onu Protesto etmek maksadi ile hepimiz artik ondan TD diye bahsedelim.

Gerci ona TD demek yanlis ama ne yapalim.
                                Makama saygimiz var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X