Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bu Lavezzi'nin adını hiç duymadım yav. Cahilliğimi bağışlayın. İsmi de hiç hoşuma gitmedi. Lavezzi nedir yav:P
    bende duymadim,bilmiyorum tanimiyorum
    ben hala EDERSON diyorum!!!
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Evet kuzey cephesinde değişen bir şey yok bu sene de..şimdi geçen seneye bakarsak Musampa geldi-gitti bir dahi geldi.. 3-5 gün daha bekleyelim bu Nick de gelir belki
      Benim için hava hoş.. Travel'in hatrına pek ses çıkarmadık ama ne yalan söyleyim Avustralya liginden adam istemezdim yahu.. Ha med-cezir manzaraları geçen yıldan kalma, yöneticilik ayıplarıyla yaşamaya alıştık artık.. Bir de bunlara kel kafanın kör mentalitesi eklenince işin içinden çıkılmıyor tabi...
      Kel mentalite 'bizzat izlemeden oyuncu almam' diyorsa haklıdır ama farz-ı muhal İsveç liginde maç izlemeye gitse forvet olarak 40 a merdiven dayayan Larsson'u keşfedip döneceğine de adım gibi eminim
      Transfer işi zor iş ama bu mentaliteyle daha da zor.. Beklentilerimizi minimumda tutup ya sabır çekmeye devam etmekte kuvvetle faide görmekteyim
      #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet kuzey cephesinde değişen bir şey yok bu sene de..şimdi geçen seneye bakarsak Musampa geldi-gitti bir dahi geldi.. 3-5 gün daha bekleyelim bu Nick de gelir belki
        Benim için hava hoş.. Travel'in hatrına pek ses çıkarmadık ama ne yalan söyleyim Avustralya liginden adam istemezdim yahu.. Ha med-cezir manzaraları geçen yıldan kalma, yöneticilik ayıplarıyla yaşamaya alıştık artık.. Bir de bunlara kel kafanın kör mentalitesi eklenince işin içinden çıkılmıyor tabi...
        Kel mentalite 'bizzat izlemeden oyuncu almam' diyorsa haklıdır ama farz-ı muhal İsveç liginde maç izlemeye gitse forvet olarak 40 a merdiven dayayan Larsson'u keşfedip döneceğine de adım gibi eminim
        Transfer işi zor iş ama bu mentaliteyle daha da zor.. Beklentilerimizi minimumda tutup ya sabır çekmeye devam etmekte kuvvetle faide görmekteyim
        hehe bu adamin avustralyaya bir gidisi 2-3 gün sürüyor!!
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Benim icin bu Carle olayi son noktaydi kardesler. Ben daha fazlasina taamul edemiyecegim. Onun icin Carle veya baska bir transfer olana kadar veya bastaki bu dangalaklar kovulana kadar artik transferlerle falan hic vaktimi harciyamiyacagim. Fener'in taraftarlari yildizlarlan ovunuyor adamlarin hayalleri gerceklesiyor, biz burda avucumuzu yaliyoruz. Bunu biz hakkedecek ne yaptik? Beni en cok sinir edende bu kadar rezilligin ortasinda millet hala yok Ziya Dogan yok Istikrar diyor. Hepimiz gorecez onumuzdeki sezon biz ancak kumeye oynariz ve Intertoto'dan da eleniriz zaten Ziya'nin maazereti hazir. "Genclere sans verdim maalesef yeterli olmadilar."

Yorum

• yönetim lavezziyi alsın varya bizim taraftar yattarayı unutur. bir seneye kalmaz 10 milyon dolara alamazsın
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yönetim lavezziyi alsın varya bizim taraftar yattarayı unutur. bir seneye kalmaz 10 milyon dolara alamazsın
              Yattarayi Taraftar hayatta unutmaz, o bir efsane!!! bence gelmis gecmis en iyi yabanci futbolcu
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• adamın görüntülerini izledim iki ayağınıda mükemmel kullanıyo. hız sürat hırs herşey var. Bizim yönetim gidipte alamaz görüntülerle avunuruz

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adamın görüntülerini izledim iki ayağınıda mükemmel kullanıyo. hız sürat hırs herşey var. Bizim yönetim gidipte alamaz görüntülerle avunuruz
                  yönetime yakin birisi geliyor zaten siteye.belkide ziya hocanin transfer listesindesindedir ve sira ondadir
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetime yakin birisi geliyor zaten siteye.belkide ziya hocanin transfer listesindesindedir ve sira ondadir
                    denemeden almaz )))

Yorum

• Bu hallere düsmeyelimde!!!
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Konya kadar olmadık

Ya deliricem , Bir Konya , Bir kasımpaşa , Bir İBB kadar olamadık.
                        Almış oldukları adamlar süper ...
                        mesela Muhamed Akıncı ..İlk önce FM de dikkatimi çekti .. evamlı yabancı (Danimarka) basınından takip ettim. Herhafta Silkeborg ta karmaya gidiyordu .. Ama 2005 Nisanında ayağını kırdı . Zirvedeyken ip yaptı. Bizim Şimek in ilk geldiği zamanı gibi oynuyor. Vede ççok teknik. Aha buraya yazıyorum önümüzdei sezon kavuracak otalığı . EE sneyede bize yedirmezler.. Sancak gibi , Mehmet Akgün gibi. Yazıklar olsun
                        Ha bu arada gelmiş geçmiş en iyi yabancımız 1. Şota, 2.Şimek, 3 Yattaradır..
                        NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
                        HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
                        BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
                        TRABZONSPOR -gameshidze
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gameshidze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya deliricem , Bir Konya , Bir kasımpaşa , Bir İBB kadar olamadık.
                          Almış oldukları adamlar süper ...
                          mesela Muhamed Akıncı ..İlk önce FM de dikkatimi çekti .. evamlı yabancı (Danimarka) basınından takip ettim. Herhafta Silkeborg ta karmaya gidiyordu .. Ama 2005 Nisanında ayağını kırdı . Zirvedeyken ip yaptı. Bizim Şimek in ilk geldiği zamanı gibi oynuyor. Vede ççok teknik. Aha buraya yazıyorum önümüzdei sezon kavuracak otalığı . EE sneyede bize yedirmezler.. Sancak gibi , Mehmet Akgün gibi. Yazıklar olsun
                          Ha bu arada gelmiş geçmiş en iyi yabancımız 1. Şota, 2.Şimek, 3 Yattaradır..
                          Su kacan Simek mi 2.sirada?
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• adamı kaçırttılar kaçmadı baksanıza kendi öz evlatlarımız bile kaçıyor önce fatih şimdide gökdeniz şimekin gitmesi çok doğal bence fazla bile kalmış bu hocayla bu yönetimle durmak zor
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adamı kaçırttılar kaçmadı baksanıza kendi öz evlatlarımız bile kaçıyor önce fatih şimdide gökdeniz şimekin gitmesi çok doğal bence fazla bile kalmış bu hocayla bu yönetimle durmak zor
                              abartmayin..profesyonel oyuncu yapmaz ... Fatihle yan yana koyma bence,profesyonel ona denir. Unutmayalim adamlarin bir senede aldigi maas bizler 25 senede alamiyoruz..oynatilmadi da büyük bir is
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• abi bırakın Allah aşkına fatih tekke gitmeye dünden razıydı gödenizde öyle yattara fenerbahçeye gitmezmi sanıyorsunuz
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X