lavezzi kazayla gelirse şerifi sabaha kadar ağırlayacam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kardes kimsenin umitlenmesine gerek yok hic bisey olacagi yokİlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar pazartesiyi bekleyin bence dün şerif bombayı attı gitti foruma
Yorum
-
okadar olsa iyi elin Avustralyalisi Nick carleyi getir otelde agirla sonra gencler alsin Aymani musampayi getir gonder bidaha al ne olcak para Trabzonsporun onemi mi var Nuri bey icinİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAylarca Brezilya'da kalıp yiyip içenler vardı hatırlarsınız. Sonuçta da Almanya'dan topçu almıştık.
Şimdi sorsak bu zatı muhteremlere,
1) Hollandanın kazandığı 21 yaş altı turnuvayı transfer komitesi seyretti mi ?
2) Copa Amerika'ya yine transfer komitesinden bir temsilci gitti mi ?
Ne işiniz olur değil mi ? aylarca otellerde kalıp Trabzonspor'un parasını yiyip eli boş dönmek varken.. ne gereği var değil mi ?
Yorum
-
Kadroya katılan genclerden Emre Hızarcı Paf takımda iken defansın sagında oynuyormus ama orta sahanın sagındada oynayabiliyormus 85 dogumlu Eyüp Kadriye gelince 87 dogumlu bu sene sürekli Ümit Milli Takıma cagrıldı 4 gol atmıs gecen yıl aynı zamanda defansın solunda oynuyor bu cok önemli....
Selim ve Yusuf 2004 yılında kadroya alınmıslardı ama cok oynayamamıslardı Selim 84 Yusuf 86 dogumlu özellikle Yusuf icin önemli referanslar var ama oynadıgı yer orta sahanın ortası yani ön libero insallah bu dört genc oyuncu önümüzdeki yıl ortalamanın üstünde oynarlar.......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Metin abi ; ben bu takımın transfer komitesinin olduğuna inanmıyorum.Hani insan vardır dışarıdan baktığında hali yerinde biridir ama bir işe yaramaz boştur bizim transfer komiteside aynen öyle.Ne düzenlenen turnuvalara katılıp oyucu izlerler, ne bir oyuncuyu takibe alırlar,ne basın departmanıyla koordineli bir şekilde çalışırlar anca transfer için gittik derler istediğimiz oyuncuları bulamadık derler ve tatilleri biter...Transfer komitesinde çalışanlarında futboldan anlaması gerekir diye düşünüyorum acaba transfer komitesinde futboldan anlayan var mı?"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Bu ziya ya kapak olsunİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeldkamp : Birde Ziyaya sor
Sezon açılışında antrenmanlara kros çalışması yerine direkt topla çalışmasının nedenini soran bir gazeteciye de, "Ben burada atlet idmanı değil, futbolcu idmanı yaptırıyorum" yanıtını verdi.
Onların attığı milimetrik pasları bizimkiler turbo modda koşup keserler....En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 14:28.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Salvador Cabanas
İyi bir golcü '80 Paraguay doğumlu 1,73 cm boy 77 kg
Sözleşmesi bitmiş gözüküyor
İstatistikler için:
http://en.wikipedia.org/wiki/Salvador_Caba%C3%B1as
Bu futbolcu dün aksam macta sov yaptı desem yeridir son 20 dakikada girdi Oscar Cardozonun yerine 2 süper gol attı bir sutunu da kaleci zor kurturdu ayrıca Copa Libertadoreste Gol kralı olmus 10 golle Travelair abi sözleşmesi bitmş diyor dogru mu acaba......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Transferi kapamışız be birader..İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün 7 günlük bir tatile çıkıyorum...Döndüğümde en azından Martinez ve Palermo ya imza attırılmış olmasını ümit ediyorum...Herkese iyi günler...
Ümitle gitme.
Yorum
-
Yakında bir-iki bir şey yazıp forumun gazını alır,merak etmeyin.İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce stichus siteydi malum tarihten beri 2. kez girdiğini görüyorum ama nedense bişey yazmamakta niyeki acaba ?
Yorum
-
ziyattara imzalamış arkadaşlar bilgisi olan var mı kuvvet ve muhtemelen takım arkadaşı ziyadanowu da getirecek miş camiamıza hayırlı olsun...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum