Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• wederson fenerle anlasmıssa gercekten yazık..sol kanat ıcın tam aradıgımız adamdı..
    suanda pıyasada olan mehmet cakır,wederson,ali bilgin,volkan yaman,ugur kavuk,engin baytar..ve suan aklınızda olan bır kac futbolcu daha,bunları alamaz istanbula kaptırırsak tabii ki şampiyon olamayız..ikinci secenek alt yapı oda olmadıgına gore bu aralar..
    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• DESTEKLİYORUM

Trabzonsporun transfer listesinde olan Ali Bilginle ilgili , başkan Nuri Albayrak bir açıklama yaptı.

Başkan Açıklamasında Hayati bir maçta takımını bırakıp kaçan oyuncu Trabzonspordan içeri giremez?

Başkanın bu söylemine sonuna kadar destek olup katılıyorum.

Nuri Albayrakın Ali Bilgin olayındaki duruşunuda takdirle karşılıyorum.

Hani her takım Albayrakın Ali Bilgin olayında ortaya koyduğu duruşu sergilese..
      İşte o zaman Türk futbolu bir yerlere gelir diye düşünüyorum.

M.Kemal Atürkün önemli sözü bütün stadyumlarda vardır. Ben sporcunun zeki, cevik ve ahlaklısını severim.

Her şeyden önemli olan sporcunun ahlaklı olanıdır..
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• POLONYA RAPORU!

Yabancı transferindeki rotasında Doğan, çalışmalarını tamamladı

5 OYUNCU İZLEDİ

Trabzonspor'da Teknik Patron Ziya Doğan, Polonya seferinden döndü. Yardımcılarının sezon içerisinde izlediği ve olumlu görüş belirttiği oyuncuları kendisi de görmek için Polonya'ya giden Doğan, Cracovia'dan Karwan, Murawski, Bozowski, Wladecki ve Zarkewski'i izledi.

KONTEJAN SORUNU

Karwan ve Bozowski'yi beğenen Doğan'ın yine de 'Daha iyisini bulmamız şart" düşüncesinde olduğu belirtildi. Yabancı transferinde öncelikle kontejan sorununun çözülmesini bekleyecek tecrübeli hoca, bu süreçte arayışlarını sürdüreceği ifade edildi. Tomas Jun ve Djokaj elden çıkartılırsa, Trabzonspor'un 1 yabancı transfer hakkı doğuyor.

Yorum

• nöri bey aynı tavrı lig boyunca neden sergilememiş acep başkan! olduğu ancamı aklına gelmiş

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon Jun ve Djokaj'ı geri çağırdı

20 Haziran' da İnter Toto kupası için hazırlıklara başlayacak olan Trabzonspor' da Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, turu geçeceklerine inandığını söyledi. Baturoğlu, sanıldığı gibi İnter Toto kupasını hafife almadıklarını belirterek, "Kiralıktan dönen oyuncularımızın kalitesine inandığımız için böyle bir uygulamaya gittik. İnter Toto' yu ciddiye alıyoruz. Turu da geçeceğiz" dedi.

Öte yandan İnter Toto kupası için Tomas Jun ve Djokaj' ın da geri çağırılan futbolcular arasında yer aldığı belirtildi.
            29.05.2007
            Kaynak : İHA
            işte şimdi gitti UEFA...
            BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              wederson fenerle anlasmıssa gercekten yazık..sol kanat ıcın tam aradıgımız adamdı..
              suanda pıyasada olan mehmet cakır,wederson,ali bilgin,volkan yaman,ugur kavuk,engin baytar..ve suan aklınızda olan bır kac futbolcu daha,bunları alamaz istanbula kaptırırsak tabii ki şampiyon olamayız..ikinci secenek alt yapı oda olmadıgına gore bu aralar..
              gitti güzelim wederson...zaten ne zaman adam gibi birini kapabildik ki..

Yorum

• Albayrak yönetiminin bu transfer döneminde de bizleri hayal kırıklığına uğratacağını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Bu kadar işbilmez ve basiretsiz adamların toplandığı bir yönetim Trabzonspor tarihi boyunca hiç olmadı. Trabzonsporu mahalle bakkalı zihniyetiyle yöneten bu adamlardan medet umarak hala 100 lerce sayfa yazı yazan arkadaşlar adına üzülüyorum artık. Sadece üzülmüyorum, kızıyorum da...

Yönetimin ikinci adamı çıkıp 29 trilyon borç açıklıyor. Bir yıl önce 5 trilyon borçla devraldıkları Trabzonsporun bu noktaya nasıl geldiğini izah edemiyorlar bile. Hatta izah edemiyorlar değil, etmiyorlar. Takımın tek gerçek yıldızını satarak 15 trilyon gelir elde eden, Marcelinhonun satışından 5 trilyonu kasaya koyan!!!, lig tv gelirlerini alan bir yönetim nasıl oluyor da bu kadar borç açıklıyor anlamak mümkün değil. Kardeşim birisi bana bunu izah etsin lütfen!!! Bu adamlar Trabzonsporun paralarını, bizlerin sırtından kazandığı paraları kime peşkeş çekiyorlar? Bu kadar gelire rağmen bu borç batağının sebebi nedir?? Artık bu camiada bu klübü gerçekten seven kimse yok mu??? Neden bir açıklama yapılmıyor? Neden herkes susuyor?

Trabzonspor 40 yıllık tarihinde hiç bu son bir yıldaki kadar rezillik yaşamadı. Kim ne derse dersin... Lazoroni faciası, Ziya doğan hatası, fiyaskoya dönüşen Marcelinho ve musampa transferleri, sıradan futbolculara verilen trilyonlar(sanki babalarının parası ya ), Simek sansasyonu, yöneticilerin birbiriyle dalaşması, Hacıosmanoğlunun ağır ithamları ve bu ithamlara karşılık hala yüzsüzce gözümüzün içine baka baka yalan söyleyen bir başkan...Saha sonuçlarına hiç değinmiyorum bile. İkinci yarıdaki puan durumunu başarı olarak kabul eden bu şahsiyetler bilsinler ki Trabzonsporun forması dahi bu ligde 4. oluyor zaten...

Trabzonsporu gerçekten seven, Trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan, Bordo Maviye gönülden sevdalı olanlar soruyorum sizlere... Bu suskunluğunuzun sebebi nedir??? Görmüyor musunuz bu adamlar göz göre göre Trabzonsporumu batağa sürüklüyorlar. Biz burada oturup hala aylarca sürecek olan transfer yalanlarıyla avunuyoruz. Bugün bile Trabzonspor için meydanlara dökülmeyeceksek, bu işbilmezlerin elinden sevdamızı kurtarmayacaksak ne için varız biz???

Yaptığımız onca anket, yayınladığımız bildirileri kaale alan bile yok. Adamlar o kadar yüzsüzkü kendi yönetimleri içinden bir adam onları şerefsizlikle suçluyor, buna rağmen cevap bile veremeyip yarabbi şükür diyerek o koltukta oturmaya devam ediyorlar. Borç batağının hesabını soranlara valla şu anda tam bilmiyorum, mali saymanımıza sorup size bilgi veririm diyecek kadar ilgisiz insanların eline kalmış Trabzonsporum. Ben ömrümü bu takımın peşinde harcamış bir insan olarak artık tahammül edemiyorum. İnanın bu sayfalarda yazılıp çizilen transfer haberleri zerre kadar heyecanlandırmıyor artık beni. Çünkü bu adamlara hiç inanmıyorum. Onlara zerre kadar güvenmiyorum. Bu adamlar Trabzonsporumu, futbol sevgimi elimden aldılar. Bu adamlar yaşama sevincimi kuruttular. Artık spor programı bile izleyemiyorum.

Hepsini Önce Allaha sonrada büyük Trabzonspor taraftarına havale ediyorum. Gün gelecek bu yaptıklarının hesabı sorulacak biliyorum... Ve ben yine en ön saflarda olacağım.
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  işte şimdi gitti UEFA...
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Allahtan Ali bilgin o salakça hareketi yaptıda alınamayan topçulardan birinin mazereti hazır oldu. "takımını yarı yolda bırakan adam bize yaramaz." bakalım diğer kaptırılanlar için ne gibi mazeretler sunulacak.

Yorum

• gökdenizi satıp yıldız alacaklarmış , onu sattıktan sonra isterse messiyi alsınlar neye yarar, takıma takviye yapacaklarına daha da zayıflatacaklar

jun,cokay, muşamba ,jefferson hala gönderilemedi bunlara hiçbir kulüpten teklif yok, bunları satamadan 1 tane yabancı bile transfer edemeyiz

30 trilyon borcu var kulübün, neye güvenerek futbolcu alacaklar? geçen sezon dünya kadar para geldi fatih tekkeden, üstelik bu yöneti,m kulübü devraldığında hiç borç yoktu şimdi nasıl oluyorda fatih in transferinden gelen 7 trilyonla beraber bu borç 30 trilyona çıktı? çocuk oyuncağımı bu bunun hesabını neden hala sormuyorlar? 30 trilyon kulüp için harcansa bu takım 2 yıl şampiyon olurdu ,paralar yöneticilerin ceplerine transfer ediliyor ,batırdılar kulübü biz daha hasagiçi borozeki tartışıyoruz

alacakları adamlar jundan muşambadan adaha iyi olmayacak onu söyleyeyim boşuna hayal kurmayın

alın işte size paralı ,kendi partinizden olan başkan doya doya siyasetinizi yaparsınız , siyaset merakınız yüzünden koskoca büyük Trabzon dandik ankaraspor gibi sıra takımı haline geldi artık maçlarımızı bile vermiyorlar ,eskiden 2 maç kaybedince dünyayı yıkan taraftar şimdi neredeyse 2. lige düşüp şampiyon olsa başkanın ayağını öpecek helal olsun size bu kafayla devam

Yorum

• Paweł Brożek Piotr Brożek

Arkadaşlar 1983 Dogumlu Polonyalı İkizleri mi alsak ne dersiniz Pawel Brozek bu sene 10 Gol atıp 8 de asist yapmış kardeşi Piotr Brozek de 3 gol atıp 3 asist yapmış Şota-Arcilden sonra yine iki ikiz güzel olmaz mı.............

İkiside Polonya Milli takımına cagrılıyor hatta Pawel 2006 da oradaydı birde gol attı Ekvadora
                        Piotr sol açık mevkisinde oynuyor şu 4 yabancıdan kurtulunca alsaklar bu ikizleri iyi olur ne kadara alınıralr bilmiyorum ........

Jakub Błaszczykowski

Bu cocugu Dortmunda aldı devre arasında 1985 Dogumlu Polonyalılar iyi oluyor disiplinli oluyorlar.......
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 14:13.

Yorum

• pawel brozekvideosu izledim az önce çok müthiş bir tekniği var yanlız izlediğim videoda gol pek azdı.

Yorum

• Arkadaşlar aranızda hiç avukat olan yok mu? Trabzonsporu zarara uğrattıkları için, verdikleri sözleri tutmadıkları için suç duyurusunda bulunalım ilk oluruz memlekette valla
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• mezun olunca canlarına okucm

Yorum

• alınması gereken iyi futbolcuları 3 büyük klüp alır....
                                bize de kırıntılar kalır..
                                Serkan Balcı..
                                Mehmet Çakır
                                Ali bilmem ne...
                                Gökhan ÜNAL ve Mehmet TOPUZ alınması gerek..
                                albilir miyiz?
                                mümkünnnnn değil...3 büyüklerden biri alır
                                biz ne alırız..
                                ????????
                                hiç...
                                ....................Celliac ..................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X