Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanla direk iletişimim yok. İstranbul'da toplantılarda, ziyaretlerde görürsem konuşma fırsatı bulursam konuşuyorum. Onun dışında hiç bir şekilde başkanla, çevresi ile danışmanları ile alakam yok, muhabbetim yok. Onu stichus'a söyleyeceksin.

Olacak abi 30/40 sene sonra olacak ^^ (ölmez sag kalirsak )
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• arjantinli*2 ve bir kaleci, pazartesi dananın kuyruğu kopuyor.
      bu dedikleri olmazsa sittin sene benden oy moy alamazlar, aralık bunları bitirir.
      ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arjantinli*2 ve bir kaleci, pazartesi dananın kuyruğu kopuyor.
        abi cidden mi yaa.ya şimdi nasıl geçicek günler.pazartesi bitermi??bu yönetim hep böle diyo pazartesi cuma oyalıyomu bizi anlamıyom
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Aha beklediğiniz haber geldi
          Pazartesi'ye şunun şurasında ne kaldı canım Cuma mübarek gün, Cumartesi, pazar tatil, Pazartesi giydim fesi Rahmetli Kemal Sunal geldi aklıma birden nur içinde yatsın.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

bu dedikleri olmazsa sittin sene benden oy moy alamazlar, aralık bunları bitirir.
            Evet budur abicim olaya biraz heyecan katalım.

Bu iki arjantinli lavezzi ve polermo oluyor sanırım.

Alsınlar bu iki adamı ve kaleciyi bu sene şampiyonuz.

Tarihi yazın bir kenara
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Şerif bey yine patlatdı bombayı. Umarım diğer haberleri gibi olmaz inşallah.

Yorum

• lutfen pazartesine almanyadan bi oyuncu alsinlar pazardan ucaga binsin benle :... Beraber gidelim Trabzona, (H).... Ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• yönetim uyuma, taraftarı kahretme....

yönetim uyuma, transfer dönemini kacırma...

yönetim uyuma, atı alan üsküdarı geciyoooo...(anlayana)

Yorum

• zekeriya bey diğer haberlerimde bunlardı, değişen bir şey yok. herhalde dikkatli takip etmemişsin yazdıklarımı. haber benden, transferi yapacak olanların kim olduğunu biliyorsunuz. şimdiye kadar tüm dediklerini harfiyen yaptıklarınıda unutmazsak bana diyecek bir lafınız olmaz diye düşünüyorum. söyledğim isimler olmayınca kendimi kötü hissetmem, boşuna üstüme gelmeyin bana kızacak olanlar kulübe üye olsunlar, gitsinler kongrede bu işin muhattaplarına kızsınlar
                    ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

zekeriya bey diğer haberlerimde bunlardı, değişen bir şey yok. herhalde dikkatli takip etmemişsin yazdıklarımı. haber benden, transferi yapacak olanların kim olduğunu biliyorsunuz. şimdiye kadar tüm dediklerini harfiyen yaptıklarınıda unutmazsak bana diyecek bir lafınız olmaz diye düşünüyorum. söyledğim isimler olmayınca kendimi kötü hissetmem, boşuna üstüme gelmeyin bana kızacak olanlar kulübe üye olsunlar, gitsinler kongrede bu işin muhattaplarına kızsınlar
                      abi alınacak isimler kimler lavezzi ve palermo mu??kalecide bobadilla mı??isimleride de bize abi bee.uyku girmez gözümüze
                      inadına TRABZON

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi alınacak isimler kimler lavezzi ve palermo mu??kalecide bobadilla mı??isimleride de bize abi bee.uyku girmez gözümüze
                        Biraz umutlanalim, ^^ zaten haber gelmiyor 1 haftadan beri
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          lavezzi palermoyu unutun (((((((( kaleci hasagiç ve martinezden biri ))))
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• isimleri verdik daha önce ama bunlar olmazsa stepneleri var, onları saydırmayın bana
                            ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lavezzi palermoyu unutun (((((((( kaleci hasagiç ve martinezden biri ))))
                              aman bana hasagiç demeyin
                              inadına TRABZON

Yorum

sen ne ettin şerif böyle biz nasıl bekleyecez şimdi pazartesini buyur burdan yak )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X