Burası sanki transfer başlığı idi.Ben mi yanlış okudum.Arkadaşlar bu haliniz nedir ya?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimi tebrik ediyorum!
Gercekden bugüne kadar cok iyi isler basardilar!
En iyi Basarilari bizleri birbirine düsürmek!
Yasasin Bölünmüs Taraftar Grubu!

Allahim sen bizlere sabir ver!
iste dogrusu bu. katiliyorum
Transfer haric hersey varTRABZONSPOR
Yorum
-
Maç başı anlaşsalar iyi olur. Hatta dakika başı
72 doğumlu kardeşimiz, alındıysa hayırlı olsun, pek içime sinmez ya
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bilo Paşa
bu adamlar resmen kafayı yemiş, biri çıkıp sergeni alacaklar dese güzel espri diye basacaktık kahkahayı ama iş ciddiye gidiyor yaa ulan sergen in kaprisleriylemi uğraşacaz yattarala iyi bir ikili olurlar ama takımda değil çömlekçide , yahu utanmasa albayrak donla fanilayla çıkıp sahaya kendi oynayacak
Yorum
-
Bize Güvensizlik Niye.Brezilyalı kaleci Jefferson ve Tolga Zengin kendilerine hala güven duyulmamasından şikayetçi.
Türkiye liginin en iyi kalecilerinden olduklarını iddia eden Jefferson ve Tolga” Her gün kaleci arayışı yapılıyor ve her gün birileri alınıp gönderiliyor. Elbette bundan bizde rahatsız oluyoruz. Sonuçta iyi olan kaleye geçecek. Bu kaleci alınsa da bizde yolumuzu ve hedefimizi seçsek” diyorlar.
Tolga” Benim yerime düşünülen kaleciler takımlarına kaç maç kurtardı bir baksınlar. Ben ilk kez bu kadar uzun süreli kalede kaldım. Tam kendime geldiğim sırada yine kaleci ihtiyacı var denmesi elbette beni de üzer. Ama iyi bir kaleci ile de rekabet içinde olmayı bende isterim. Jefferson iyi kaleci. Bence Trabzon kalecilerini çok arayacak”
Jefferson ise “ Talihsiz bir sakatlık geçirdim. Şimdi iyileştim. Takımın beni düşünmediğini görüyorum. Tercih hocanındır saygı duymak lazım. Ben işimi yapacağım. Kiralık derseler kiralık giderim. Kal derseler de kalırım. Ama moral bir işin yüzde 50 sidir.”
----------------------------------
Çocuklar haklı, taraftar da haklı. Eğer kaleci alamıyorsak takımımızdakilere destek verelim, 3.Kaleci olarakta 2.Ligden veya alt yapıdan genç bir isim daha katalım kadroya. Jefferson ilk yarı hayatımda maç izlerken çekmediğim eziyetleri çektirdi bana ama sakatlanıncaya kadar son birkaç hafta toparlamıştı. Tolgada gayet yetenekli. Her kalecinin ufak tefek hataları olabiliyor. Sağlam bir kaleci antrenörü veya en azından tavsiyeleri olayı çözecektir. Madem Türkiyede alt yapı sorunu var yurtdışına seminere ya da kısa süreli başka takım kamplarına göndermeliyiz genç futbolcuları. Yeni bir transferin 100de 1ine ayırabiliriz bu kadarcık bi bütçeyi.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
yoğun bir temizlikten sonra başlığı tekrar açıyoruz:
1- Yönetim ile ilgili görüşleriniz için: http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=5730&page=50
2- Ziya Doğan hakkındaki görüşleriniz için: http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=4417&page=99
3- Forum yönetimi ve kural ihlalleri ile ilgili görüşleriniz için: http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=670&page=97
Aynı zamanda forum kuralları ihlallerini gördüğünüzde kendiniz cevap vermek yerine ilgili mesajın yanındaki "raporlama" butonuna basarak da bizlere ulaştırabilirsiniz.
Şikayet ve sıkıntılarınızı kendiniz çözmeye kalkmadan BMN Yönetici ve Moderatörlerine ulaştırınız.
KONU İLE ALAKASIZ MESAJ YAZANLAR UYARILACAK, GEREK GÖRÜLDÜĞÜ HALLERDE CEZALANDIRILACAKTIR!
BİRBİRLERİNE KIRICI ve SAYGISIZ MESAJLAR YAZANLARIN DA MESAJLARI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ SİLİNECEK ve İLGİLİ KİŞİLER DE FORUM KURALLARIMIZ İÇİNDE CEZALANDIRILACAKTIR.
Forumda, en güncel olan bu başlığı kirletmeyin ki, bu durumdan rahatsız olan onlarca üyemiz de mağdur olmasın.
BAŞLIK AÇILMIŞTIR!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Stepanov ve Tayfun İddialı !
Forma bizim!
TECRÜBE KAZANDIM
Trabzonspor'un savunmasında yer alan isimlerden Tayfun ve Stepanov, bu sezon takımın değişmezleri olacaklarına inanıyor. Kayserispor'da bir sezon kiralık olarak oynayıp bu sezon tekrar Trabzonspor'a dönen Tayfun Cora, dışarıda büyük tecrübe kazandığına inanarak bu tecrübesiyle bu sezon Trabzonspor'da başarılı bir performans göstereceğini ve Teknik Direktör Ziya Doğan'ın vazgeçilmezleri arasında yer alacağına inandığını söyledi.
BİR YERE GİTMİYORUM
Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan Milan Stepanov ise bu sezon Trabzonspor'da olacağını ve bir yere gitmeyeceğini belirterek, “Trabzonspor Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi. Burada futbol oynamak ve bu takımın formasını giymekten mutluluk duyuyorum. Kafamda gitmek gibi bir düşünce yok. Şuan eksiklerim var ve onları bu kamp döneminde tamamlamayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Eşref KESKİN / haber61.net
----------------------
Stephanovda gitmiyorsa defanstan yana sıkıntımız kalmamış bulunuyor. Sola da Ufukhanı monte etsek keşke. Adnanıda orada düşünüyor ZD anladığım kadarıyla,.Yedek 25 yaşlarında bir 10 numara ve Leblebi gibi gol atan bir yabancı yeterli bence. Gerisi yönetimin ve teknik ekibin kendine çeki düzen verip iyi yönetimine kalıyor.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Sergen le gerçekten görüşüyorsak almak için ben de bu futbolu hiç ama hiç bilmiyorum arkadaşİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesergenle görüşüyorlarmış,duyduğuma göre
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İşte mantalite yuva yapmıs gerede boylarında...İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Stepanov ve Tayfun İddialı !
Forma bizim!
TECRÜBE KAZANDIM
Trabzonspor'un savunmasında yer alan isimlerden Tayfun ve Stepanov, bu sezon takımın değişmezleri olacaklarına inanıyor. Kayserispor'da bir sezon kiralık olarak oynayıp bu sezon tekrar Trabzonspor'a dönen Tayfun Cora, dışarıda büyük tecrübe kazandığına inanarak bu tecrübesiyle bu sezon Trabzonspor'da başarılı bir performans göstereceğini ve Teknik Direktör Ziya Doğan'ın vazgeçilmezleri arasında yer alacağına inandığını söyledi.
BİR YERE GİTMİYORUM
Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan Milan Stepanov ise bu sezon Trabzonspor'da olacağını ve bir yere gitmeyeceğini belirterek, “Trabzonspor Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi. Burada futbol oynamak ve bu takımın formasını giymekten mutluluk duyuyorum. Kafamda gitmek gibi bir düşünce yok. Şuan eksiklerim var ve onları bu kamp döneminde tamamlamayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Eşref KESKİN / haber61.net
----------------------
Stephanovda gitmiyorsa defanstan yana sıkıntımız kalmamış bulunuyor. Sola da Ufukhanı monte etsek keşke. Adnanıda orada düşünüyor ZD anladığım kadarıyla,.Yedek 25 yaşlarında bir 10 numara ve Leblebi gibi gol atan bir yabancı yeterli bence. Gerisi yönetimin ve teknik ekibin kendine çeki düzen verip iyi yönetimine kalıyor.
İlk ögretilen şey.
Gole gitmek yasaktır
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
limanın tapusu alınmadı işletme hakkı kiralandı.tapusunu almadığınız bir şeyi nasıl hibe ediyosunuz.İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa madem ihaleyi biz alamadık ta başkan aldı, 10 M$ a bize yıldız alacaktı onu da o bize alamadı. Versin limanı hibe olarak ödeşelim, başkanımızdır deyip el üstünde tutalım. Başkanlığının reklamdan ibaret olmadığının en büyük kanıtı olur.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
işletme hakkını devretsin o zaman, merak etme iş oraya gelince çözüm bulunur.İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelimanın tapusu alınmadı işletme hakkı kiralandı.tapusunu almadığınız bir şeyi nasıl hibe ediyosunuz.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Takıma değil yahu huzurevine alacaklar herhalde.İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSergen le gerçekten görüşüyorsak almak için ben de bu futbolu hiç ama hiç bilmiyorum arkadaş
Var mı başka mantıklı açıklaması olna?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum