Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih'e dönüş
    Kiralık önerisi kabul edilmeyen Albayrak, transferin son gününe girilirken Rus kulübüne 6 milyon euro teklif etti, yanıt bekleniyor.

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin alamadığı eski golcüsü Fatih Tekke için Zenit'e 6 milyon euro önerdi. Golcü futbolcunun, teknik direktör Dick Advocaat ve takım arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle Zenit'te gözden çıkarılması bordo-mavili ekibin işine yaradı. Daha önce kiralama teklifinde bulunan ama bu önerisi Zenit yönetimi tarafından kabul edilmeyen başkan Nuri Albayrak, Rus kulübü ile yaptığı yeni görüşmede 6 milyon euro teklif etti.

SON ÇARE NOBRE
    Zenit'in, F.Bahçe'ye "Fatih'i 10 milyon euro'dan aşağı vermeyiz" demesinin ardından Rus ekibinin başkanı Sergey Fursenko'nun Trabzon'un teklifine transferin son gününde nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Ersen'in ayrılışı ile golcü arayışlarını hızlandıran Trabzon, 7.5 milyon euro'ya sattığı Zenit'ten Fatih için olumsuz haber çıkması olasılığını göz önüne alarak Beşiktaş'ta sorunlar yaşayan Nobre'yi de yedekte tutuyor.
    Yılmaz ŞENOL

Fotomac
    Fotomaç haberi işte.Nuri albayrak 6 milyon Euro verecekmiş.Duyda inanma...
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• orhan ak ankarada kaldık yine celallettiine ya tamam benim için transfer bitmiştirrr
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu Szymek futbolu bırakırken üzerimden geçen topları izlemekten sıkıldım. Ön libero oynamak için hocayla konusucak duruma gelmiştim dedi. Sen aldın Ön liberoya koydun. Szymek kadroya yerleştirdiğin yerde oynayamazdı.

Szymek'i görünce tuhaf oluyorum yaf.

Neyse şu saatten sonra Transfer beklemiyorum!!!
        İyide abi arkasındaki defans daha teknik, iyi adamlar.Szymek zaten Wisla da ön liberodaydı.

Yorum

• 3 ayda yapamadıklarını 4 saat 45 dakika içinde yapacaklar öyle mi...
          BORDO MAVİ

Yorum

• Bunlar çok büyük ihtimalle Hayrettin ve Mehmet Yıldız paketi için uğraşıyorlar...Bunlar oldu oldu olmadı transfer filan olmayacak gibi...

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Az sonra Ergine guveniyoruz junda geri geldi transfere gerek yok takim ici dengelerden dolayi aciklmasi gelir zeyyat kafkastan
              umut bulut bilmem hangi takımda haberi de sürpriz olmaz şu andan itibaren.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Necati ve Orhan'ı istediğimiz konusunda yazılanlar doğruysa,bu futbolcuların Ankaraspor'a kaptırılması tek kelimeyle yönetimin basiretsizliğidir.

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Basın Sözcüsü Kafkas: Taraftarımız mağdur edildi
                  Kulübümüzün Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Bursaspor deplasmanında taraftarlarımızın mağdur edildiğini açıkladı.

Karşılaşmayı izlemek için civar illerden Bursa’ya giden taraftarlarımızdan bu yönde oldukça fazla şikayet geldiğine işaret eden Kafkas, “10 YTL. verip bilet alan taraftarlarımız daha sonra stadyumdan çıkarıldıklarını ve bir daha içeri alınmadıklarından şikayetçiler. Bursasporlu taraftarlarla aynı tribüne alınan ancak daha sonra emniyet güçlerinin farklı bir tribünde kendilerine yer gösterileceği sözüne güvenerek dışarı çıkan taraftarlarımıza reva görülen bu uygulamayı şiddetle protesto ediyoruz” dedi.
                  Kafkas, “Ellerinde biletleri bulunmasına rağmen mağdur edilen taraftarlarımıza karşı sergilenen bu tutumun spor ahlakı ve centilmenlikle ilgisi yoktur. Yetkili kişi, kurum ve kuruluşları bu olayın sorumlularını bulup, kendileriyle ilgili gerekli işlemleri yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

ula zeyyat transferden haber ver bıze o sonra cozulur!
                  Aziz Yıldırım bu durumda taraftarın yanına gidip stad kapılarını açtırıp seyircilerini sahanın içinden de olsa gerekli tribüne transferini bizzat kendisi sağlıyordu. Bizimkilerin ise dünyadan haberi yok
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yahu bırakın Orhan ve Necati'nin gitmesine ben seviniyorum.. Haybeden kadro şişirip duracaktık. Belki Celo sakatlanırsa Ziya gençlerden bir adam bulmak zorunda kalır sola da bir ihtimal bir oyuncu kazanırız. Orhan Ak'ın sol kanatta Yattara karşısında düştüğü durumları ne çabuk unuttunuz? Keza Necati.. ne tam forvet oynar ne tam ortasaha.. mekansız bir adam işte.. iyi oldu Ankaraspor'a gitmeleri..
                    Yönetim hazır eli değmişken şu son 5-6 saat içinde Jun-Musampa-Ömer Rıza-Tayfun-Hasan-Keçeli-Ferhat gibi adamları satabilse başka transfer de istemezdi.. En azından Aralık'da gelecek yönetimin önü açılmış olurdu yahu!
                    #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Necati ve Orhan'ı istediğimiz konusunda yazılanlar doğruysa,bu futbolcuların Ankaraspor'a kaptırılması tek kelimeyle yönetimin basiretsizliğidir.
                      ankaraya oyuncu kaptıracaksak kapatalım kulübü gidelim..

Yorum

• yusuf sımsegi alıııııııııın
                        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

yusuf sımsegi alıııııııııın
                          aynısı var bizde ceyhun. ikiside aynı tarz ve kaderleride aynı

Yorum

• bana nuriyi getirin........

Yorum

• SON Sonunda yönetim bombayı patlattı...

İnterli Adriano'yu izlemek için italya'ya giden, şey pardon youtube giren ,başkan Nuri Albayrak Muş Vartospor'da top koşturan Sıddık'a hayran oldu.Adriano'dan vazgeçen başkan transferin bitimine saatler kala Sıddık'a imza atıırabilmek için Muş'a hareket etti.

Yorum

yusuf sımsegi alıııııııııın
                                Hani şu her ağzını açışında febe diye bağıran adam???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X