Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Martinez'in Tâliplisi Almanya'dan

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, ligin gözde kalecilerinden Martinez’in transferi için bir Alman takımından ciddi bir teklif aldıklarını söyledi.

zoom - galleria Hacıeyüpoğlu, Martinez için yurt içinden yeterli talep gelmediğini belirterek, şunları söyledi:

"Almanya’daki bir kulüpten ciddi bir teklif aldık. Bu kulübün 3 yabancı oyuncu kontenjanı var. Bu sorununu halletmek için, bizden süre istediler. 4 milyon avroluk fiyat isteğimizi onlara ilettik ve bizden Martinez’in transferi konusunda beklememizi istediler. Bu nedenle, istediğimiz fiyatı kabul ettiklerini düşünüyorum. Yurt içinden gelen teklifler ise bizim istediğimiz rakamın çok çok altında."

bızımkılerde 1,5 vermıolar daha dussun dıe beklıyorlar..
    hadı bakalım...
    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Martinez'in Tâliplisi Almanya'dan

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, ligin gözde kalecilerinden Martinez’in transferi için bir Alman takımından ciddi bir teklif aldıklarını söyledi.

Hacıeyüpoğlu, Martinez için yurt içinden yeterli talep gelmediğini belirterek, şunları söyledi:

"Almanya’daki bir kulüpten ciddi bir teklif aldık. Bu kulübün 3 yabancı oyuncu kontenjanı var. Bu sorununu halletmek için, bizden süre istediler. 4 milyon avroluk fiyat isteğimizi onlara ilettik ve bizden Martinez’in transferi konusunda beklememizi istediler. Bu nedenle, istediğimiz fiyatı kabul ettiklerini düşünüyorum. Yurt içinden gelen teklifler ise bizim istediğimiz rakamın çok çok altında."

ya bakın adam HİÇ BİR KULUP TNE CIDDI TEKLIF ALMADIK DEMİŞ..
      Biri yaln yalan soyluyo ama ..
      sizce KIM YALAN SOYLUYO OLABILIR

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sergen yalan diyin bana lütfen
        kardeş yalandır bizim yönetim sergen dedeyi bile alamaz

Yorum

• Hazır Erhanda kovulmuş alın işte sola ilaç olsun.

Yorum

• Aferim oglum calış bakalım iyi futbolcusun bu sene daha iyi bir Ceyhun bekliyoruz.......
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Martinez'in Tâliplisi Almanya'dan

Hacıeyüpoğlu, Martinez için yurt içinden yeterli talep gelmediğini belirterek, şunları söyledi:

bızımkılerde 1,5 vermıolar daha dussun dıe beklıyorlar..
              hadı bakalım...
              yaa bi sürü taliplisi olan bi adam bu zamana kaar nasıl satılamaz yaa....yoksa sakarya yönetimi bi iş peşinde olmasın....ne gada uyanık var yaaaa....
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Sakaryaspor Resmi Sitesindeki AÇiklama:

Kamuoyuna Duyuru

Sakaryaspor Yönetim Kurulu adına Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nun kalecimiz Luis Martinez ile ilgili açıklaması...

Sakaryaspor ile kalecimiz arasında devam eden iki yıllık sözleşme mevcut olup, Lig A’da kalemizi, Süper Ligde de başarılı bir şekilde temsil eden Luis Martinez koruyacaktır. Martinez’in kulübümüzün belirlediği rakamlar dahilinde satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim Kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve Yönetim Kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımaktadır. Bu sebeple Sakaryaspor’un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı Yönetim Kurulumuz verecektir. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü değil, şahısların kendilerini bağlar. Bu konunun kamuoyu tarafından bu şekilde bilinmesini istiyoruz.

Saygılarımla...

Recep Hacıeyüpoğlu

Sakaryaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

BIZIMKILERDEN BI ACIKLAMA DUYAN VARMI???

Yorum

• Trabzon Sergen'in peşinde

Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta

Sergen için gizli atak

Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın, daha önce de Trabzonspor formasını giyen Sergen Yalçın'ı kadroda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay önce Eyüpspor-Şekerspor maçını izleyen Doğan'ın "Fazla kilolarını atsa Türkiye'de her takımda oynar" dediği Sergen ile gizli bir görüşme de yaptığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Sergen ile tekrar
                  buluşan Doğan, yıldız futbolcunun istediği gibi kilolarını attığını görünce ve kendisinden de onay alınca harekete geçti.

Oyunu yönlendirir
                  Yönetim toplantısında kafasındaki Sergen'i söyleyen Doğan, "Kiloları atmış, çok formda. Tecrübesiyle oyunu yönlendirir. Futbolu zirvede bırakmak istemesi bize yarar" diyerek onay istedi. Yöneticilerin bazıları disiplini bozacağı endişesini taşırken, bazıları da çok faydalı olabileceğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ın bonservisi elinde olan Sergen ile görüşüp bu transfere yön vereceği söyleniyor.
                  YILMAZ ŞENOL
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Erhan ve Ziya krizi çözüldü
                    Mutlu YUCA / BOLU, (DHA) 27 Haziran 2007 Kasımpaşa ile 2008'e kadar değil, 2009'a kadar sözleşmeleri olduğunu öğrendikleri için kamptan ayrıldıkları ileri sürülen Erhan ve Ziya, özür dileyince yeniden çalışmalara başladı.

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal, iddia edildiği gibi Erhan ve Ziya’nın mukaveleleri konusunda bir sorunun olmadığını belirterek, “Bu iki futbolcunun da sözleşmeleri 2009’a kadar. Bu konuda bir sorun yok. Ancak dün öğle yemeğindeki disiplinsiz hareketlerini görünce kamptan gitmelerini söyledim. Ancak daha sonra hatalarını anladılar ve benden özür dilediler. Şu anda takımla birlikte idmanlara çıkıyorlar. Herhangi bir sorun yok” diye konuştu.
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• ALLAH'im sen sabir ver yarabbim!!! Bir Sergen eksikti zaten, senin aklina ben ne diyim Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaa ne diyim???

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kasımpaşa'da iki oyuncu kovuldu

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Kasımpaşaspor'un başarılı file bekçisi Ziya ve santrafor Erhan, disiplinsiz davranışları nedeniyle Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal tarafından kamptan kovuldu.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'ndeki Termal Otel'de kampa giren Kasımpaşaspor, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Sabah antremanında kros yapan lacivert-beyazlı ekip, akşam antremanında da otelin sahasında kondisyon ağırlıklı istasyon çalışması yaptı.

15 günlük ilk etap kampında güç depolayacak olan Kasımpaşaspor'da kampın ikinci gününde iki futbolcu kamptan kovuldu. Altay maçında 2 gol atarak takımını sırtlayıp Süper Lig'e çıkmasında önemli rolü bulunan Erhan ve 2 yıldır Kasımpaşaspor'un kalesini başarı ile koruyan Ziya, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kamptan kovuldu. Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal, akşam idmanı öncesi iki futbolcudan oteli terk etmelerini istedi.

Otelden sivil kıyafetleri ile çıkarak Teknik Direktör Kadir Özen'in yanına giden Erhan, kamptan kovulduğunu ve akşam idmanına katılmayacağını söyledi. Erhan ve Ziya, aynı otomobil ile otelden ayrıldı. Başarılı iki oyuncunun kamptan kovulması karşısında şaşkına dönen Kadir Özen, açıklamak yapmaktan kaçındı.

İki futbolcunun kampta disiplinsiz hareketlerde bulunduğunu belirten Süha Sıdal ise, "Hiç bir futbolcu Kasımpaşaspor'un üzerinde olamaz" dedi.

27.06.2007
                        Kaynak : DHA

Simdi Erhanı alırlarmı acaba

Karde bu olay cok celiskili bence.
                        Bir Baska Ajans durumu farkli yansitmis.
                        Buna göre bu iki Futbolcu bos Mukaveleye imza atmislar ve tek sart olarak Mukavelenin 2008 yilina kadar olmasini öngörmüsler.
                        Dün Mukavelelerin 2009 yilina kadar oldugunu ögrenince kampi terk etmisler ve TFF basvurmak üzere yola cikmislar.

Simdi hangisi dogru acaba?

Iyi Futbolcu ise ve bosda kaldi ise alalim derim ben...
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ayni Haberi iki kere yollamisim.
                          Özür dilerim...
                          En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 12:25.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 18.Sakaryaspor 34 4 10 20 25 51 22

Arkadaslar benım yanlısım varsa duzeltın lutfen.
                            bızım coook basarılı yonetımımız lıgde 34 maçta 20 kez yenılmıs 51 golle kalesınde en cok gol gormus olan sakaryasporun kalecısını almayı beceremdı.
                            olay s anırımtam olarak bu. pekı Albayrak aynaya baktıgında utanmıyormu sızce...

Yorum

• yarın tff yabancı kontejanı hakkında goruslerini acıklıyormus yarından sonra transferleri dort gozle beklyoruz artık
                              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Arkadaşlar Sergen haberi yalandır değil mi? Ne olur yalandır deyin, yoksa kendimi ibreti alem için yakacaaaam cayır cayır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X