Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ramazankement tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haber yok mu yani beyler ?
    Şaka mı yapıyorsun?

Bizde bekliyoruz işte boş boş burda..
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      orhan ak bize gelse celalettin sol açıkda oynamayı becerebilirmiii
      Yok artık Rakip sahada defans oyuncusu oynatacaksak çekilelim bu ligden

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şaka mı yapıyorsun?

Bizde bekliyoruz işte boş boş burda..
        Serkan-Adnan-Jabi'yi aldıkya daha ne istiyorsun?

Şuan zate ilk 4 haftanın en fazla puan takımı olacağız Sivas maçını kazanırsak..[2.Yarı'nın en fazla puan toplayan takımıyız sözünden uyarlanmıştır]
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• ankaragücünden serkanı alalım başka bişe istemiyorum...
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak ramazankement tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar ben bugün tranferden hiçbir haber okuyamadım .. okuyan fln varsa cevap atsın ..transfer kapandı mı yoksa bugün son gün akşam 5 e kadar ..

arkadaşlar 2 ay önce bu yönetim Trabzonspora hiçbir fayda sağlamak istemiyorlar transfer yapacağız diyorlar doğru söylüyorlar aslında Trabzonspor Transfer yapıyor ancak oyuncu satarak... defansın bel kemiği gitti... hadi stephanov istedi de yolladılar peki ersen? bu adamların yerine kimler getirildi?

Yorum

• Saat 18:00 'a kadar doya doya yazalım arkadaşlar =) 1016 sayfa konuşuldu da adam gibi transfer olmadı. Bu topic hayal kırıklığı olarak bir köşede yer alır.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son 2 yılda yönetimin sattığı, kendi isteğiyle giden, Ziyan olan, kaçan, futbolu bırakan oyuncular

---------------Jefferson--------------
                Fatih A.----Stepanov----Eller----Murat O.
                ----------------Szymek-----------------
                -----Yattara---------------Musampa----
                ---------------Marcelinho---------------
                ----------Ersen-----Fatih Tekke------

Bursaspor maçının kadrosu

---------------Tolga------------
                Tayfun----Erdinç----Tolga----Celalaettin
                ----Ayman-----Hüseyin----Mustafa K.----
                --------Gökdeniz--------Ceyhun--------
                ----------------Umut--------------

Sizce kim yener?İlk kadroya Ceyhun ve Jabi transferleri de yapılabilir.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ---------------Jefferson--------------

Fovete Ersen'in yerine yine iyi bi fovet alınsaydı ligde şampiyonluk garanti olurdu,UEFA'da da en az 2.tur görürdük..
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Hocam daha ne istiyon yani o kadro yetmiyormu sampiyonluga??

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ---------------Jefferson--------------

Fovete Ersen'in yerine yine iyi bi fovet alınsaydı ligde şampiyonluk garanti olurdu,UEFA'da da en az 2.tur görürdük..
                      Szymek-----Yattara---------------Musampa--------------Marcelinho---------------

Görünüş olarak süper gözüken bu dörtlüden pres yapacak bir tane adam yok.bu ortasahayı az koşan bir takım perişan eder.Bakın az koşan diyorum çok koşanı hiç söylemeye gerek yok

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Szymek-----Yattara---------------Musampa--------------Marcelinho---------------

Görünüş olarak süper gözüken bu dörtlüden bana pres yapacak bir tane adam yok.bu ortasahayı az koşan bir takım perişan eder.Bakın az koşan diyorum çok koşanı hiç söylemeye gerek yok
                        Presi açmanın 2 kuralı vardır. Birincisi oyunu tüm sahaya yaymak. İkincisi pas yapıp pres yapanları oyundan düşürmek
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hakan Balta G.Saray'da

G.Saray, V.Manisasporlu futbolcu Hakan Balta'yı renklerine bağladı.

Galatasaray yönetimi transferin son gününe girilirken Manisasporlu Hakan Balta'yı sürpriz bir sekilde renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı takımın Manisa sporla oynadığı maç öncesinde Manisa Başkanı Haluk Çubukçu'yla bir araya gelen Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Yönetici Haldun Üstünel ve Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin, genç savunma oyuncusu Hakan Balta'yı resmen istediler. Yapılan pazarlıklar sonucunda Galatasaraylı genç yıldız Ferhat, bnservisi ile birlikte ve bir miktar para daha eklenerek Hakan Balta ile takas edildi.
                          poetricus

Yorum

• Hakan Balta?Gereksiz transfer olmuş üstüne bide Ferhat gibi genç yetenek gitmiş..
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• adamlar ii transfer yaptı..
                              bizimkilerde orhan ak'la ugrassın..
                              tek korkum bu adamın ts'ye gelecek gibi bi his var içimde...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Presi açmanın 2 kuralı vardır. Birincisi oyunu tüm sahaya yaymak. İkincisi pas yapıp pres yapanları oyundan düşürmek
                                evet kesinlikle katılıyorum peki koşmayan bir orta saha oyunu tüm sahaya yayabilir mi onu merak ediyorum )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X