Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen sene Ricardinhonun bizle ilgili haberleri çıkınca bütün taraftarlar heyecanlanmıştı,herkes gelmesini dört gözle bekliyodu çünkü Dünya Kupasından sonra imza atması bekleniyordu...
Şimdi Ricardinhoyu beğenmiyomusunuz????
Dhorasoo alıncağına Ricardinho alınsın çok daha iyidir...
Yorum
-
Ammada abarttin ya Ricardinho gercek bir yildizdir bunu kabul edelim, alex anca kümede oynayan takimlarda oynar o önce kicini kaldirmayi ögrensin.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleattıpı 100 pasın 1-2 si de akıl dolu olsun artık
ricardinho alexin delgado nun lincoln ün tırnağı dahi olamazSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmmada abarttin ya Ricardinho gercek bir yildizdir bunu kabul edelim, alex anca kümede oynayan takimlarda oynar o önce kicini kaldirmayi ögrensin.

ondan adam gol kralı oldu ve 3 senedir asist kırallığında 2 kez 1. bir sez 3. oldu
alex ricaridnhodan 100 kat daha çok koşuyorEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Hadi yıldız falan istemiyoruz ama en azından sınırsız yabancı çıkması durumundan hazırlıklarızı önceden yapıp 3,4 tane genç, gelecek vaad eden yabancı adamlar alın, gençler veya diğer anadolu klüpleri 100bin $lara buluyor. bu 3,4 adamların tamamı için 1M $ ayıramıyoruz mu? En azından 1i 2si iyi çıkar diğerlerini de kiraya verirsiniz. rezilbahçe bile aldı geçen sene bursaspora kiraladı sessiz sedasız brezilyalı bi adam. Birkaçtane de bizim gençlerden monte etsinler. Sonra bu kadar gençten hiç mi işe yarayan yok. En azından işine yaramayacaksa da biraz översin, parlatırsın da satıp birkaç kuruş kasaya koyarsın. Gerçi Cem Parlayan kendiliğinden parlıyodu, ona bile göstermelik sözleşme yapıp iyi paraya satamadık Konyaya. Adam bedavaya gitti, hem de 5 senelik olarak. En azından kiraya verirdin birkaç seneliğine.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Haberde Ziya Doganın Bobadillayı kilolu oldugu icin almadıgı söyleniyor gazetelerde yalan olma ihtimali var ama bugün Günebakısta ismi gecen
ünlü menajer Adnan Demirin kalecisi 1.83 cm boyunda 83 kilo biraz zayıflaması lazım ziya hocanın evet demesi icin.............2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ewt brezilya milli takımda dünya kupası gana maçında izlemiştim iti futbolcuya benziyordu hareketliydi TÜRKİYEDE avni akerde 3-2 lik maçta izledim onu ben ondan bir ... olmaz daha önünü göremiyo kafa hep yerdeİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Ricardinhonun bizle ilgili haberleri çıkınca bütün taraftarlar heyecanlanmıştı,herkes gelmesini dört gözle bekliyodu çünkü Dünya Kupasından sonra imza atması bekleniyordu...
Şimdi Ricardinhoyu beğenmiyomusunuz????
Dhorasoo alıncağına Ricardinho alınsın çok daha iyidir...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Tamam ya iyice abarttın sende Ricardinhonun kariyeri ortada merak etme sen yazdıgın zaman futbolcu olmadı bizde oynayabilirmi championsun dedigi gibi oynayamaz cok faydalı olmaz bu tip klas futbolcular her tarafı saglam takımlarda tamamlayıcı olarak basarılı olurlar sen kalbi atmayan takıma beyin alsan ne olur Ricardinhonun Besiktas macerasıdı budur.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleewt brezilya milli takımda dünya kupası gana maçında izlemiştim iti futbolcuya benziyordu hareketliydi TÜRKİYEDE avni akerde 3-2 lik maçta izledim onu ben ondan bir ... olmaz daha önünü göremiyo kafa hep yerde2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ayın bitimine dört günden az bir süre kaldı daha yaprak kımıldamıyor maalesef baskan kalecide esas hedef olan Martinezi bitiremeyince Jeffe güvenmeye basladı ama maalesef Jef güvenmiyor kendilerine ki hala kampa gelmedi bu sürede baskanımızdan icimize su serpen acıklamalr geldi baskanımız kaliteli forvetleri oldugunu bir 10 numara ve sol kenarla bitireceklerini söyledi acaba kim olacak bu isimler ama bizde böyle baskan oldugu sürece bakarsın ayın sonunda acıklama yapar vazgectik transferi bitirdik Ceyhun ve celalettine güveniyoruz diye vallahi ben bekliyorum cünkü bunlar Aralıkta gitmeyi kafalarına koymuslar
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Kardesim sen bunlara güvenme bunlar Güney Amerikanın Tüm Futbolcularıyla ilgilenir gelir bonservisi elinde her tarafı gecmis bir adamı alırlar merak etme gecen seneki 45 günlük Brezilya seferide böyle baslamısdı:İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun kurucu Güney Amerikadan geleceği için ne Ricardinho ne de Dhoraso üzerine tartışmaya gerek yok.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum