Prica'yı alırsak Ersen'i Almanya veya Güney Kore'ye yolcu edebiliriz bence. İyi paraya hayırlı da olur herkes için
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Dedigin dogrda icraat yapacak adam yokkiİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrica'yı alırsak Ersen'i Almanya veya Güney Kore'ye yolcu edebiliriz bence. İyi paraya hayırlı da olur herkes için
Yorum
-
ama ersen aslinda jimnastik maclarinda lüzüm oluyorİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrica'yı alırsak Ersen'i Almanya veya Güney Kore'ye yolcu edebiliriz bence. İyi paraya hayırlı da olur herkes için
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Prica gelirse Ersen MArtin'in satışı hiç de akıl karı olmaz bence. Eğer göderilecek bir isim varsa o da Ömer Rızadır. Ersen Martin rakiplerimizin korktuğu, hava topları ve fizik gücü bakımından rakibi olmayan bir futbolcumuzdur. İyi takımlara da bakınca kadrolarında 3 iyi santraforla yola koyulurlar. Umut-Prica-Ersen üçlüsü sezon boyunca gol yollarında bizlere sıkıntı yaşatmazlar.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
ben transfer anlamam ..tek bildigim olay resmen rezil olduk...Trabzon git gide kücülüyor eger 2.Lig takimi israil liginin 1. olmus takimini yenip egliyorsa uefa 1.Turuna katiliyorsa napcaz daha oyuncuyu resmen rezil olduk....
Yorum
-
Ne zaman ilk 11'de oynayabilecek 3 tane forvetimiz olacak merak ediyorum
Tam birini alıcaz hoop diğeri gidiyor Öbürünü alıyoruz bu kez bi başkası gidiyor
Sayısal anlamda sıkıntı yaşamamalıyız Ömer varken neden Ersen gitsin önce işe yaramazları gönder sonra gönderilmesi daha hayırlı olacakları Yerimizde saymaya devam!
Yorum
-
Biz bu macdan sebep neden rezil olalim?İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben transfer anlamam ..tek bildigim olay resmen rezil olduk...Trabzon git gide kücülüyor eger 2.Lig takimi israil liginin 1. olmus takimini yenip egliyorsa uefa 1.Turuna katiliyorsa napcaz daha oyuncuyu resmen rezil olduk....
Israil Takimi elendigi icin rezil oldu!
Erciyes bu Takimi eledi diye bizden üstün Takimmi oldu sanki?
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
ne demek neden rezil olalim sen kendini 4.büyüklerin arasina koyuyorsun ama romanya liginde ne oldugu belirsiz bir takimi egliyemiyorsun...2.lig takimi israil ligi liderini egliyor sonra neden rezil olalim..birak Allah askina ya...
Yorum
-
sen naptın ya oda insan uzaydan gelmice o kadar yapamaz gibime gelioİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah prica bizim ihtiyacımız olan
sırtı kaleye dönükken ayağında top saklayıp orta sahayı hucüma taşıyan, birebirde etkili,hava hakimiyeti iyi olan bir oyuncudur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum