Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Constantin Nicoale Dica

Takım: Steaua Bükreş (Romanya)
    Ülke: Romanya
    Mevkii: Orta Saha
    Mevki Detayları: Oyun Kurucu (10 Numara)
    Doğum Tarihi: 09.05.1980
    Sözlesme Bitiş: 2008
    Ayak: sağ
    Milli Takim: Romanya Milli Takim (10 Mac ; 1 Gol ; 1 Assist)

http://www.youtube.com/watch?v=YIe5C...related&search=

Al sana ikinci bir Hagi...sözlesmesi seneye sona eriyor...
    Bu oyuncuyu buraya öneren Owusu isimli üyemize tesekkür ediyorum...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• la oy veremiyorum bu seçimde.keşke daha erken üye olsaydım..
      oyu verirken bütün hıncımı pusuladan alacam

Yorum

• Bu "güzel olacak her şey" söylemi bizim haber vericilerin hepsinin aynı kaynaktan beslendiğine mi işaret yoksa herkes birbirine gönderme mi yapıyor anladıysam Fenerli olayım ( yok vaz geçtim hiç bir şartta Fenerli olamam hadi çemişgezekspor diye düzelteyim, zaten ne farkları var ki )
        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          )) veciz cümle olmuş ...yani bişey çıkması için taraftarın alınacak kişinin cağrafi kökeni konusunda hemfikir mi olması lazım ...olmazsa transfer komitesinin ve dahi yönetimin başarısızlığı makulmü görülmeli ... ALLAH muhafaza sizin bu müdafa stratejinizi devlet admalarımız duymasın ..asrın bahanesi olur .....
          hamsi bey savunduğum yok kimseyi, zaten dediklerinin yarısını yapmasınlar aralıkta kongrede haklarını vereceğim. beni lütfen bir şekilde bir kalıba sokmayın, bir yerin adamıyım imajında olduğumu iddia etmeyin. ordaki kelimelerimden nasıl öyle bir anlam çıkardınız bilmiyorum ama öyle bir anlama çıktığında iddialıysanız o zaman az önce dediğim gibi, kongrede anyayı konyayı göstereceğim kendilerine diyorum. benim için tek gerçek trabzonspor gerçeğidir, ben her daim camiayı savunurum, kişileri değil.
          saygılarımla.
          ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Constantin Nicoale Dica

Takım: Steaua Bükreş (Romanya)
            Ülke: Romanya
            Mevkii: Orta Saha
            Mevki Detayları: Oyun Kurucu (10 Numara)
            Doğum Tarihi: 09.05.1980
            Sözlesme Bitiş: 2008
            Ayak: sağ
            Milli Takim: Romanya Milli Takim (10 Mac ; 1 Gol ; 1 Assist)

http://www.youtube.com/watch?v=YIe5C...related&search=

Al sana ikinci bir Hagi...sözlesmesi seneye sona eriyor...
            Bu oyuncuyu buraya öneren Owusu isimli üyemize tesekkür ediyorum...
            Adamin sözlesmesi seneye sona eriyor...takim seneye bedavaya gidecegine bu sene paraya verebilir bunu...pamuk eller biraz cebe gitse ALBAYRAK bey efendi...
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• serif biraz iyi haber wer ya

Yorum

• yine yıktınız beni geni gençler. Halbuki ben Şerif'in imzasından ne tatlı hayallere dalacaktım. Siz ZiyaD 'den daha zalimsiz yahu. olur mu boyle hasssan diye turkü söyletirsinzi siz adam
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• aslinda mantikli düsünürsek bu sene sampiyon olmamiz hayal 2 olmamiz bile hayal bu yönetim ve teknik kadro ile...borcu azaltip aralikta kongreye gidip iyi bir aday cikarmak ve onu desteklemek gibi bir niyeti olsa camianin daha akillica olur ..seneyede bomba gibi transferlerle yeni sezona girip sampiyonlugun en büyük adayi oluruz...bence simdi ne yapsak hepsi bos,yarisamayiz biz 3 eziklerlen bu yönetim ve teknik kadro basimizda oldugu sürece...

Yorum

• İlk olarak owusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Constantin Nicolae Dica Steaua Bukarest Divizia A Aktueller Nationalspieler: Rumänien Geburtsdatum:09.05.1980Alter:27Größe:1,81Nationalität: Rumänien Fuss:rechtsal sana 10 numara
                    iyi hoş da bu adam avrupada çok bilinen ve istenen bir oyuncu. türkiye ligine gelmesi çok zor, bizim yöneticilrimizin bu ismi transfer etmeleri imkansız. o nedenle hayali güzel diyelim.gerçekten iyi bir oyuncu.
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• ulan nerde bi oyuncu yazsak hayal oluyor...kimi alacagiz biz..
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ulan nerde bi oyuncu yazsak hayal oluyor...kimi alacagiz biz..
                        Hüsnü hayali var belki hayalerimizi gerceklestirir.....

Yorum

• Soru: Rakiplerinizin yaptığı önemli transferler var. Bu konuda eksik kaldığınızı düşünüyor musunuz?

Türkiye’de takım oyununda zafiyet var. Son yıllarda aşama sağlanmasına karşın bu böyle. Geçtiğimiz sezon Anadolu takımları mantıklı işler yaptılar. Takım oyunu oynamaya çalıştılar. Bizde bu konuya önem veriyoruz. Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray'ın kimi transfer ettiği bizi ilgilendirmiyor. Biz elimizdeki kadroyu iyi hazırlayıp iyi motive edip sahaya sürdüğümüz zaman bizim oyuncularımız en az onlar kadar kaliteli diye düşünüyorum.

Soru: Transfer çalışmalarından memnun musunuz?

Yönetim kurulundan bir ricam oldu. 'Erken davranalım. Galatasaray’ın ve Beşiktaş’ın hocası henüz belli değilken elinde bonservisi olan oyuncuları erken davranarak alalım' dedim. Yönetim erken davranıp Serkan ve Jabi'yi bu şekilde aldı. Bir tek Egemen olmadı. Kendimize ait prensiplerimiz var. Her talip olduğumuz futbolcuyu alacağız diye şart yok. Fenerbahçe Roberto Carlos’la geçtiğimiz yıldan beri ilgileniyordu ama bu sezon alabildi. Bizde Martinez’e talip olduk ama alamadık. Şimdi diğer alternatiflere yöneldik. Şu ana kadar yönetim kurulundan isteklerim yerine geldi. Yönetim kurulu ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Ama komuoyunda sanki uyumsuzluk varmış gibi gösteriliyor. Bu da Trabzonspor’a zarar veriyor.
                          Soru: Ligin sonunda en fazla 3-4 transfere ihtiyacım var demiştiniz. Şimdi 4 oyuncu daha istiyorsunuz. Bunun nedeni ne?

Takımda Stepanov'un sakatlığı var. Risp şanssızlıklar yaşadı. Dönmesi 4-5 hafta daha zaman alacak. Erdinç’in durumu belli değil. Hiç hesapta olmayan şeyler ortaya çıkıyor. Bu nedenle de alternatif olması için transfer edeceğimiz oyuncuların sayısı artıyor.

Soru: Kaleci transfer etmek için çalışıyorsunuz. Bu Tolga’yı olumsuz yönde etkiler mi?

Tolga önemli bir kaleci, başlangıçta biraz sıkıntılar yaşadı, daha sonra bu sıkıntıları kişiliği ile yendi. Trabzonspor'un 2-3 tane önemli ve iyi kalecisi olmalı. Alınacak kaleci geldiğinde oynayacak diye bir şart yok. İyi olan oynar. Rekabet mutlaka gerekli. Geçtiğimiz sezon Rüştü transfer edilecek haberleri varken de Tolga kaleyi başarıyla korudu.

vaybeee..Adnani ve Jabiyi Besiktasin ve Galatasarayin elinden kaptik
                          En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 00:42.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• alacağımız adam belli.her sezonki gibi yine SÜPER BABAyı alacaz
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocanin aklina girme fikrinizi begendim, biraz zor ama yinede iyi bir fikir. Trabzonspor bir oyun kurucu kesin alacak, fakat ba$kan diyorki paramiz yok, demekki Nuri Albayragin zenginligi Trabzonspora bir $ey katmiyor.
                              A$agi yukari birbucuk yil önce ben Ismet 61 oarak yazarken bana $öyle bir yazi yazmi$tiniz: siz bu yönetimi istemiyorsunuz galiba. Sizinse bu yönetim hakkinda iyi dü$ünceleriniz vardi. Ben yinede bu yönetimin dogru yönetmedigini savunuyorum, ancak araliga kadar kalma karari aldiklarina göre onlara hergün istifa edin diye bagirmanin bir anlam ifade etmiyecegini dü$ünüyorum.
                              Burda benim kadar yönetimi eleştirmiş arkadaş herhalde binlerce kişi içinde 2 elin parmaklarını geçmez.

Olayı tam hatırlamıyorum, çok önce yaşanmış bir olay hatırlatmanıza gerek yoktu, ama demek önceki yazılarınızdan öyle bir anlam çıkarmış ve onlara bir şans verme adına önyargı olmadan bir başlangıç yapılmasını istemiş olabilirim. Yoksa yönetimi başka açıdan desteklediğimi hatırlamıyorum. Siz fikrinizi değiştirmemişsiniz, tebrik ederim, fikirlere saygılıyım, inşallah Aralık'ta daha ehil bir yönetim işbaşına gelir

10 numarayı gerçekten merak ediyorum umarım hayallerimizi yne boşa çıkartmazlar. Alsınlar Cesar Delgado'yu gelsinler, başka forvete gerek yok, kaleciyi de affederiz, almayın kafanıza yatmıyorsa ama şartımız Delgado
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bobadilla yi aldık kaleci ben izledim cok beğendim inşallah anlaşırız yarın türkiyeye geliomuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X