Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 ay önce üye olmama rağmen mesaj atmak yeni nasip oldu herkese selam ve sevgiler kardeşler;

fenerbahce adrianou almış, patlatsak bir ronaldo bombası fena mı olur kardeşler...

olmayacak şey değil, yönetim işi bilse üstesinden gelir...
    En son lazanya61 tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 02:10.

Yorum

• İlk olarak lazanya61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeni üye oldum herkese selam ve sevgiler kardeşler;

fenerbahce adrianou almış, patlatsak bir ronaldo bombası fena mı olur kardeşler...

Hosgeldin, ama ters geldin bizim yonetimi tanimiyorsun heralde?
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

1 ay önce üye olmama rağmen mesaj atmak yeni nasip oldu herkese selam ve sevgiler kardeşler;

Adriyano mu nerden duydun taraftar sitesinden mi??
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hosgeldin, ama ters geldin bizim yonetimi tanimiyorsun heralde?

hoşbulduk kardeş, tanımaz mıyım hiç ama ne biliyim gönül istiyor işte böyle bir transfer hem ses getirmiş oluruz hem de taraftarın takıma ve yönetime olan inancı artar

Yorum

hoşbulduk kardeş, tanımaz mıyım hiç ama ne biliyim gönül istiyor işte böyle bir transfer hem ses getirmiş oluruz hem de taraftarın takıma ve yönetime olan inancı artar
            ona verilecek parayla 2/3 iyi oyuncu almalarini tercih ederim..
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adriyano mu nerden duydun taraftar sitesinden mi??
              bugün akşam spor programında canlı yayında selçuk yula söyledi, bildiğim kadarıyla klübe yakın biri carlos transferinde falan sahanın içindeydi,
              %95 bitti dedi bi de bu ara eurosport dahil hepsi yazdı, bence tffnin yabancı kararını bekliyorlar açıklamak için

Yorum

1 ay önce üye olmama rağmen mesaj atmak yeni nasip oldu herkese selam ve sevgiler kardeşler;

sadece komik. anca posterini alırlar.fener uçmuş gidiyo.biz şurda bi kaleci alamıoruz ronaldodan bahsediosun.Aralığa kadar bişe yok.Bunlar ancak birlik beraberlik mesajı versinler.Ziya keltoşu zaten ayrı bi facia konusu.İntertotodan elenirsek bile bu yüzsüz bu sene ligde şampion olmak çok kolay der yine istifa etmez.
                Özkan SÜMER

Yorum

ona verilecek parayla 2/3 iyi oyuncu almalarini tercih ederim..
                  bulup da alabilseler ama beceremiyorlar bence futbolcu bulmayı

şu ana kadar yıldız yapıp sattığımız bir tek şota var arçil sakattı sürekli,

aslında bizim için de en uygun pazar rusya polonya gürcistan bölgesi

ordan futbolcu çıkarabilsek keşke

Yorum

• roberto carlosu almaktan daha zor deildir heralde.alsınlar asınlar.hepsi ellerinde patlayacak.
                    adriano kafayı çeker öle çıkar maça artık.
                    Özkan SÜMER

Yorum

bulup da alabilseler ama beceremiyorlar bence futbolcu bulmayı

şu ana kadar yıldız yapıp sattığımız bir tek şota var arçil sakattı sürekli,

aslında bizim için de en uygun pazar rusya polonya gürcistan bölgesi

ordan futbolcu çıkarabilsek keşke
                      Fatih Tekke mizi unuttun Ronaldoyu almamiz imkansiz bu mali durumla... Iyi bir scout sistemi kurulmali ve yonetimler gitse bile onlar kalici olmali ama cok iyi olmalari lagzim,..
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadece komik. anca posterini alırlar.fener uçmuş gidiyo.biz şurda bi kaleci alamıoruz ronaldodan bahsediosun.Aralığa kadar bişe yok.Bunlar ancak birlik beraberlik mesajı versinler.Ziya keltoşu zaten ayrı bi facia konusu.İntertotodan elenirsek bile bu yüzsüz bu sene ligde şampion olmak çok kolay der yine istifa etmez.
                        eğer bu mesajlarla bizleri oyalayacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar, en azından ben dürüst olmalarını istiyorum, çıksın desinlerki biz bir planlama yaptık hedefimiz kurduğumuz bu takımla 3 yıl sonunda şampiyon olabilmek, taraftarımız da bu genç takıma sahip çıksın başımın üstünde taşırım

Yorum

Fatih Tekke mizi unuttun Ronaldoyu almamiz imkansiz bu mali durumla... Iyi bir scout sistemi kurulmali ve yonetimler gitse bile onlar kalici olmali ama cok iyi olmalari lagzim,..

fatih tekkemizi unutmadım ben yabancılar için söyledim sadece şota vardı diye, adamlar 17 18 yaşında gençleri buluyorlar 2 3 yıl oynatıp dünyanın parasına satıyorlar, sevilla sağ kanat oyuncusu daniel alvesi 850bin euroya almış şimdi 20 milyon euroya satmıyor...

Yorum

fatih tekkemizi unutmadım ben yabancılar için söyledim sadece şota vardı diye, adamlar 17 18 yaşında gençleri buluyorlar 2 3 yıl oynatıp dünyanın parasına satıyorlar, sevilla sağ kanat oyuncusu daniel alvesi 850bin euroya almış şimdi 20 milyon euroya satmıyor...
                            Dostum
                            cikti bizden yildiz.
                            Olsen Avrupa kupasi kaldirdi.
                            vugrinec fena degildi
                            yattara syzmek iyi oyunclar.
                            Stephanov hakeza oyleç

Yalniz bizim yoneticiler Hislon marka kol saati alamazlar eminim
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dostum
                              cikti bizden yildiz.
                              Olsen Avrupa kupasi kaldirdi.
                              vugrinec fena degildi
                              yattara syzmek iyi oyunclar.
                              Stephanov hakeza oyleç

Yalniz bizim yoneticiler Hislon marka kol saati alamazlar eminim
                              ne deyim abi haklısın gerçekten...
                              24 yaşındayım şu yaşıma kadar ben bu kadar renksiz bir trabzonspor seyretmedim, ankarada yaşıyorum ankaralıyım aynı zamanda...

temiz ve gururlu olduğu için ve anadolu takımı diye trabzonsporluyum, eminimki bu yönetime rağmen trabzonsporlu kalacağım

Yorum

ne deyim abi haklısın gerçekten...
                                24 yaşındayım şu yaşıma kadar ben bu kadar renksiz bir trabzonspor seyretmedim, ankarada yaşıyorum ankaralıyım aynı zamanda...

temiz ve gururlu olduğu için ve anadolu takımı diye trabzonsporluyum, eminimki bu yönetime rağmen trabzonsporlu kalacağım
                                Bende Izmir deyim. Trabzon kenti ile hic bir alakam yok. Trabzonspor yaninda hatta Mahalle takimim Goztepe yi de tutarim.Ama asil sevgi Traftarlik TS de tabiki.
                                Bende Hayatimda bu kadar is bilmez bir yonetimde gormedim. Bu kadar verdigi sozu unutan bir yonetimde.Bugun dedikleri yarini birak bugunu tutmuyor. Ne plan ne proje.
                                Td leride ayni zaten. Ne yaptigini ne yapmak istedigini kendinin bile anlamadigina eminim Ziya nin. Tek derdi son gemisi gordugu Ts de ne kadar daha kalabilecegi.Yonetimide baskanida Hocayida gordukca hem uzuluyorum hemde bir kasik suda bogasim geliyor. Daha cok sey derimde artik bunlari yazmiyim
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X