İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ziyayla nuriye guvenemiyoruz bari stichusa guvenelim be kardes. soyledigin dogruda olsa soyleme bi umidimiz var onu bari kirmaİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen eskiyim.Bu haberlerin çoğu yanlış çıktı.Çok güvenme derim.
Yorum
-
Fenerbahçe'de Hasagiç sesleri
DHA
Rüştü ile prensipte anlaşan ancak milli kalecinin Beşiktaş'a gitmesiyle sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Gaziantepspor'un kalecisi Hasagiç ile el sıkıştı.
Teknik direktör Zico'nun da Serdar ve Volkan'ın yanına 3. bir kalecinin şart olduğunu yönetime bildirmesinin ardından harekete geçen Sarı-Lacivertliler, Gaziantepspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Bosnalı file bekçesi ile ilgilenmeye başladı. Hasagiç'in gelecek sezon Türk statüsünde oynama ihtimalinin de yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe Yönetimi 1. tercih olarak Hasagiç'e yönelirken, Bosnalı kaleci için Gaziantepspor kulübü ve kendisinin Türk vatandaşlığına geçmek için girişimleri daha önceden başlattığı öğrenildi.
BRAVO YÖNETIM BRAVO!!
Rüsdü, Orkun, Volkan, Fevzi, Hasagic vs.
Türkiyede alinacak bir Martinez kaldi onuda alamiyorsunuz.
Yurtdisinda Kaleci aramaya devam
Hadi kolay gelsin
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Menejerler sizin kadar oyuncu tavsiye etmedi Trabzonspora, yoksa menejerlerle birlikte mi cali$iyorsunuz? Sirf merak ettigim icin soruyorum.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbrahim Toure boştaymış. Oyuncuyu tanıyan var mı? Forvet 1,87cm boy. Arsenal'le adı geçmiş. 85 doğumlu. Monaco'daki Yaya Toure ve Arsenal'deki Kolo Toure'nin kardeşiymiş. Nasıl acaba futbolu
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Hayır sadece araştırmaya çalışıyorum. Bu oyuncu hakkında bilgim yok, olan varsa diye sordum.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper arıyormuş... Dellas ve Biscan boşta Biraz hocanın aklına gireyim
Hangi AKIL

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Trabzonspo yönetimi bu i$te cok acemi, bu konuda a$agi yukari herkes hemfikir, hocasida bu i$i iyi kiviramadi cogunluk bunu söylüyor. merak ediyorum taraftarimiz dört dörtlük mü acaba, onlar Trabzonspora kar$i görevlerini geregi gibi yerine getiriyorlar mi?insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Taraftar ne yapacak daha burdan geredelere sadece takim aski icin 600 km yol gidiyor en ufak bi cikar gozetmeden 24 senedir takimlarini destekliyor karsilik beklemeden ama hala suclu taraftar oyle miİlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspo yönetimi bu i$te cok acemi, bu konuda a$agi yukari herkes hemfikir, hocasida bu i$i iyi kiviramadi cogunluk bunu söylüyor. merak ediyorum taraftarimiz dört dörtlük mü acaba, onlar Trabzonspora kar$i görevlerini geregi gibi yerine getiriyorlar mi?En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 23:34.
Yorum
-
Constantin Nicolae Dica
Steaua Bukarest
Divizia A Aktueller Nationalspieler:
Rumänien
Geburtsdatum:09.05.1980Alter:27Größe:1,81Nationalität:
Rumänien Fuss:rechtsal sana 10 numara
Yorum
-
Hocanin aklina girme fikrinizi begendim, biraz zor ama yinede iyi bir fikir. Trabzonspor bir oyun kurucu kesin alacak, fakat ba$kan diyorki paramiz yok, demekki Nuri Albayragin zenginligi Trabzonspora bir $ey katmiyor.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır sadece araştırmaya çalışıyorum. Bu oyuncu hakkında bilgim yok, olan varsa diye sordum.
A$agi yukari birbucuk yil önce ben Ismet 61 oarak yazarken bana $öyle bir yazi yazmi$tiniz: siz bu yönetimi istemiyorsunuz galiba. Sizinse bu yönetim hakkinda iyi dü$ünceleriniz vardi. Ben yinede bu yönetimin dogru yönetmedigini savunuyorum, ancak araliga kadar kalma karari aldiklarina göre onlara hergün istifa edin diye bagirmanin bir anlam ifade etmiyecegini dü$ünüyorum.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
almanya ligini bildigim icin söylüyorum..Aslinda Butt martinezdende iyi bobadilladanda,ligin ikinci yarisi baslarken yönetimlen sorunu oldugu icin yerine genc 2.kaleciyi koydular yedek kalinca gitmek istedi...penaltilarida cok iyi cekiyor..ama gelirmi oda bir soru isareti ?İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHans-Jörg Butt

Full name: Hans-Jörg Butt
Date of birth: May 28, 1974
Birthplace: Oldenburg, Germany
Nationality: German
EU passport: Yes
Height: 191 cm
Weight: 91 kg
Club: Bayer Leverkusen
Position: Goalkeeper
Number: 1
Previous clubs: VfB Oldenburg > TSV Großenkneten > Hamburger SV
International debut: June 2000, v Liechtenstein
Caps: 3
Goals: 0
World cups: Korea/Japan 2002 (2nd)
Season--Club------------GP
2006-07 Bayer Leverkusen 22
2005-06 Bayer Leverkusen 34
2004-05 Bayer Leverkusen 34
2003-04 Bayer Leverkusen 34
2002-03 Bayer Leverkusen 33
2001-02 Bayer Leverkusen 34
2000-01 Hamburger SV 32
1999-00 Hamburger SV 34
1998-99 Hamburger SV 34
1997-98 Hamburger SV 33
1996-97 Oldenburg 20
1995-96 Oldenburg 34
1994-95 Oldenburg 33
Career Totals: 411
Bir dönem avrupanın en önemli kalecileri arasında gösteriliyordu.
33 yaşında ve boşta.
Yorum
-
kardes yönetimle alakasi yok...yeni gelen kaleci adler ona bin basiyordu ondan sebeb yedeklere gecti...isimize yaramazİlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya ligini bildigim icin söylüyorum..Aslinda Butt martinezdende iyi bobadilladanda,ligin ikinci yarisi baslarken yönetimlen sorunu oldugu icin yerine genc 2.kaleciyi koydular yedek kalinca gitmek istedi...penaltilarida cok iyi cekiyor..ama gelirmi oda bir soru isareti ?BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
jörg butt yönetimle sorun yasadi diye degil , 2.kalecinin müthis performansi ve cikisi yüzünden yedek kaldi...jörg butt kirmizi kart görmüstü ve 3 mac cezali duruma düsmüstü...2.kaleci rene adler bu 3 macin ilk 2sinde sakat oldugu icin oynayamadi ve yerine 3.kaleci bendikt fernandez oynadi fakat pek iyi bir performans gösteremdi...jörg butt'un cezali oldugu son macta adlerin sakatligi düzeldi ve schalkeye karsi müthis bir performans gösterdi...acayip oynadi bu macta...ondan sonra bir iki mac daha sans verdiler adlere ve yine müthis performans gösterdi ve kalede yerini kapti..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum