İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dün gece yazmıştım bunu gerçekten alabileceğimiz bi oyuncu hazır Arjantine gitmişken bakılmalı bu oyuncuya........İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCesar Delgado

Cruz Azul takımında oynuyo Arjantinli 25 yaşında forvet
işte bazı videoları:
http://www.youtube.com/watch?v=124iU...related&search=
videonun altındaki yorumlar bölümünde fb,gs ve bjk 3 kız kardeşler bu oyuncu için laf yarışına girmişler çok komik bi bakın....
bu oyuncunun menajerine göre transfer önceliği Türkiyede:
http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=249269
Yorum
-
cruz azul meksika takımı bildiğim kadarıyla arjantinde bakmak zor olmasın bu adamaİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece yazmıştım bunu gerçekten alabileceğimiz bi oyuncu hazır Arjantine gitmişken bakılmalı bu oyuncuya........
Yorum
-
KUTADGU
bu yazı ziya hocaya ithafen yazıldığı için..İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo gösterilen resimdeki kırmızılıların olduğu yer kesin rakip ceza sahasıdır..
aklınıza güleyim
yahu ziya hoca bu
saatten sonra
stoper alacak değil ya...
çok alemsiniz valla...
golcüdür o golcü....
kelimeleri manalarının tam tersiye yorumlamanızı rica ediyorum...
kendimi suçlu hissettim yahuu
Yorum
-
Nasıl bilmezsin efsanevi Of'luyuİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞakayla karışık gibi yazmışsın ama Olimpiyakos ta sözleşmesi bitmiş nasıl bi oyuncu bilmiyorum ama Newcatsledan teklif almış galiba......
Şaka bir yana kendisinin hala futbol oynadığından bile haberim yoktu
gidip almasınlar bu adamı
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
bizimn erol yahuuu kaç sene fener'de oynadı sonra bize geldi topçuyum diye dolaşıyor...İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞakayla karışık gibi yazmışsın ama Olimpiyakos ta sözleşmesi bitmiş nasıl bi oyuncu bilmiyorum ama Newcatsledan teklif almış galiba......poetricus
Yorum
-
Valla ilk defa duydum bilmiyodum sadece resmi sitesine baktım menajeri aracılığıyla İngiltereye mi ne gidecekmişİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimn erol yahuuu kaç sene fener'de oynadı sonra bize geldi topçuyum diye dolaşıyor...
Yorum
-
Meksika olabilir tam olarak emin değilim oynadığı ligden ama Arjantili diye biliyorum...zaten CM oynayanlar arasında çok ünlüdür Cesar Delgadoİlk olarak hasim61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecruz azul meksika takımı bildiğim kadarıyla arjantinde bakmak zor olmasın bu adama
Yorum
-
Hasagiçi almadıkları çok iyi olmuş .. bence hasagiçi alacaklarsa kimseyi almasınlar ..kaç senedir Türkiye de hiç bir maçını hatırlıyormusunuz ? bence çıkış yapamadı ...forumda antepli bir arkadaş vardı o hiç iyi kaleci değil demişti ..fenere gitmesi de çok normal menejeri boliç o kadar olacak
zaten 6 + 2 kuralı çıkarsa fener alır onu türk yapar kenarda bekletir ...
Hüseyine eger 4 milyon euro verdilerse ve satmadılarsa çok yazık ...aslında 40 defa satarlardı ama durumları iç acıcı olmadıgı için korktular sanırım ... neyse gelen yönetim satar umarım o parayı gene verirler hüseyine ..
başkana karşı epey tepki var ama asıl asbaşkan çok gözden kaçıyor .. transferi de takımı da kilitledi ...ona kalsa zaten en başta kaleci olmak üzere takıma 1 kişi almayacak ..maksat kongreye borçsuz gitmek .. ya da en az borçla gitmek ...
yönetim gene çok başlı ... 2 başkan gitti ekibi ile beraber ama sıkıntılar aynen devam ediyor ...bir yönetici çıkıyor kaleci istanbula gelecek diyor digeri ise öyle bir şey yok diyor ...
her gün bir komedi mi dram mı yaşıyoruz belli değil ...
bütün bunların üstüne bir de teknik direktör diye işgal altında olan makam da kararsız dengesiz gergin ve ne yaptıgı belli değilse nasıl transfer olacak ki ?
bu galatasarayı incelemek lazım .. 5 kuruş para yok borç yıgılmış adamlar gene 7 8 oyuncu aldırlar .. üstelik 2 3 tanesi isim olarak en azından çok iyi ..
hala daha bu yönetim ve takımdan başarı bekleyen birakın şampiyonlugu başarı bekleyen var mı acaba ?
bir de şu cav cav ın aldıgı adam iyi çıkarsa siz seyredin gümbürtüyü ...
Yorum
-
KISMETSE SENEYE İNGİLTERE’DEYİM (Erol Bulut)İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ilk defa duydum bilmiyodum sadece resmi sitesine baktım menajeri aracılığıyla İngiltereye mi ne gidecekmiş

Yorum
-
ben sana şöyle özetleyeyyimm yer avni aker trabzon - fener tarihi şampiyonluk maçı maç 1-1 devam ediyor trabzon deli gibi saldırıyor fenerbahçenin ciddi bir atağı yok dakika 90(son dakikalar) soldan fenerbahçe atağa kalkıyor bir sezon boyunca orta yapamadığı için eleştirilen ve fenerde istenmeyen adamlardan biri olan 6 numaralı oyuncu topu alıyor ortalıyor trabzon savunmasından 4 oyuncu topa müdahele edemiyor kaleci metin mert sadece izliyor(satılmış kaleci) top aykut kocamanın önüne geliyor ve haliyle gol oluyor..şampiyonn fenerbahçe bu kadar daha yaklaştıpğımız bir maç daha hatılamıyorum....İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ilk defa duydum bilmiyodum sadece resmi sitesine baktım menajeri aracılığıyla İngiltereye mi ne gidecekmiş
İşte kardeş o ortayı yapan 6 numara erol bulut

poetricus
Yorum
-
ruh hastasının kafasında 4-4-2 varmış .. ama duruma göre 3-5-2 de oynayabilirmiş

yalana bak yalana .. günün bombası bu ... tamam bugünün de bombası oldu .. maşallah pazar demeden her gün bir bombamız var ..
yani çift forvet oynayacak her durumda ... kargalar bile güler buna ... ama aymanı forvet gibi oynatacaksa bilemem ...
birde şu var ki ... şimdi bu yönetim ayın 30 na kadar adam alamaz kuvvetle muhtemel ...sizce bu adam bırakıp gider mi ?
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasagiçi almadıkları çok iyi olmuş .. bence hasagiçi alacaklarsa kimseyi almasınlar ..kaç senedir Türkiye de hiç bir maçını hatırlıyormusunuz ? bence çıkış yapamadı ...forumda antepli bir arkadaş vardı o hiç iyi kaleci değil demişti ..fenere gitmesi de çok normal menejeri boliç o kadar olacak
zaten 6 + 2 kuralı çıkarsa fener alır onu türk yapar kenarda bekletir ...
Hüseyine eger 4 milyon euro verdilerse ve satmadılarsa çok yazık ...aslında 40 defa satarlardı ama durumları iç acıcı olmadıgı için korktular sanırım ... neyse gelen yönetim satar umarım o parayı gene verirler hüseyine ..
başkana karşı epey tepki var ama asıl asbaşkan çok gözden kaçıyor .. transferi de takımı da kilitledi ...ona kalsa zaten en başta kaleci olmak üzere takıma 1 kişi almayacak ..maksat kongreye borçsuz gitmek .. ya da en az borçla gitmek ...
yönetim gene çok başlı ... 2 başkan gitti ekibi ile beraber ama sıkıntılar aynen devam ediyor ...bir yönetici çıkıyor kaleci istanbula gelecek diyor digeri ise öyle bir şey yok diyor ...
her gün bir komedi mi dram mı yaşıyoruz belli değil ...
bütün bunların üstüne bir de teknik direktör diye işgal altında olan makam da kararsız dengesiz gergin ve ne yaptıgı belli değilse nasıl transfer olacak ki ?
bu galatasarayı incelemek lazım .. 5 kuruş para yok borç yıgılmış adamlar gene 7 8 oyuncu aldırlar .. üstelik 2 3 tanesi isim olarak en azından çok iyi ..
hala daha bu yönetim ve takımdan başarı bekleyen birakın şampiyonlugu başarı bekleyen var mı acaba ?
bir de şu cav cav ın aldıgı adam iyi çıkarsa siz seyredin gümbürtüyü ...
abi sadece bec3eriksiz olsalar gene iyi..
hem beceriksizler, hem de kendilerini dev aynasında görüyorlar.
ziyaretlerine giden insanlara yaptıkları muameleye bak..
kimsin kardeşim sen??
yöneticisi de atadığı çalışanı da hepsi aynı.
gerçekten çok kötü bir devirden geçiyoruz..
bir tane aklı başında adam yok nerdeyse.
Yorum
-
yok be gider mi hiç??İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleruh hastasının kafasında 4-4-2 varmış .. ama duruma göre 3-5-2 de oynayabilirmiş

yalana bak yalana .. günün bombası bu ... tamam bugünün de bombası oldu .. maşallah pazar demeden her gün bir bombamız var ..
yani çift forvet oynayacak her durumda ... kargalar bile güler buna ... ama aymanı forvet gibi oynatacaksa bilemem ...
birde şu var ki ... şimdi bu yönetim ayın 30 na kadar adam alamaz kuvvetle muhtemel ...sizce bu adam bırakıp gider mi ?
kovulmadan gitmez o..
acilen tekmeyi vurmaları lazım.. vakit geçiyor.
Yorum
-
Elindekilerin hepsi sakat olursa, ki hocada bunu söylüyor neden anlamak istiyorsunuz. Hep ayni yere takilip kaliyorsunuz, bir kere adamin adi cikti, korkak futbol oynatiyor diye. Adamin yakasini birakin bakalim ne yapacak, yaza yaza bunu sisteminden vazgectiremeyeceksiniz. $urada yazanlarin sorumlulugu olmadigi icin salliyorlar, oraya gelme imkanlari olsa Ziyadan farkli bir $ey yapacaklarini sanmiyorum. Ziyanin hocaliginida sevmem oynattigi futboluda sevmem, kongre üyesi oldugum halde bazan Trabzonspordan nefret etme noktasina kadar geliyorum, bunun tek nedenide gereksiz bir Ziya Dogan takintisinin bu sitede devamli i$lenmesi. Hic kimse bu hocayi sevmek zorunda deyil, fakat sezon acilmi$, hazirliklar ba$lami$, hala daha Ziya istifa et, Ziya defol, bu gibi söylemler Ziyadan daha cok Trabzonspora zarar veriyor, göz göre göre bu zarari verenler Trabzonspora faydali olduklarini mi saniyorlar? Sonucta bu bir oyundur, eger sana bir zevk vermiyorsa birak izleme, oradaki insanlarda i$lerini yapmaya cali$iyorlar sonucta, eger yapamiyorlarsa bunlar gidecek ba$kalari gelecek bu senelerdir böyle devam etti bundan sonrada devam edecek. Herkesin hemfikir oldugu Ahmet Agaoglu bile bu nedenlerden dolayi ba$kan olmak istemiyor.İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegene mi stoper..
yeter be kardesim.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum