Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dick advocat:fatih tekke'den memnunuz bizim için çok değerli bir oyuncuama istediğimiz fiyatı veren bir kulüp çıkarsa satabiliriz türkiye'den kulüpler fatih için teklifte bulundular transfer 1 haftada netleşir kaynak:trt

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• neyin transferi bunlar mı yapacak elimizdeki yıldızları satmasalar iyi idi...gideni de geri alamıyorlar...2 3 maç aldık diye iyi yönetim olduklarına inanıyorlar aralıkta gideceksiniz o zamana kadar takımımız için size ses çıkarmıcaz unutmayın...bu sizin iyi yönetim olduğunuzu göstermez...
      {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• atv de alt yazı geçio sürekli Trabzonspor u ayağa kaldıracak transfer diye az sonra açıklayacaklarmış
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Trabzonu ayaga kaldiracak bir transfer ?

Dogruysa, Inschallah yine bir surda burda oynadi diye alinan topcu degildir.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Fatihten bahsedeceklerdir yahu...
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              atv de alt yazı geçio sürekli Trabzonspor u ayağa kaldıracak transfer diye az sonra açıklayacaklarmış
              harbi mi yaaatrabzon seyircisi hep ayaktaki oturduğumuz yok valla
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• bu programda da Ata demirerin dediği gibi her an bi mangal yakma havası var
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• stadyum kosu pistli olacaksa hic yapilmasin daha iyi. sunaki avni aker bile ondan iyi olur.
                  futbol stadi dedigin kosu pistsiz olurki rakibi kendi sahamizda bogalim. Korktular galiba sahaya seyirci yakin olursa, sahaya girme mesafesi daha yakin olur diye.

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    atv de alt yazı geçio sürekli Trabzonspor u ayağa kaldıracak transfer diye az sonra açıklayacaklarmış
                    bende o yazıyı gördüm onun için o sacma programı ve sacma yorumları dinlemek zorunda kaldım...

ismini bilmediğim bir yorumcu ısrarla birkaç hafta içinde Trabzonspor dahil kopma olacak 3 büyüklerden deyip duruyor sinir oldum kapattım
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende o yazıyı gördüm onun için o sacma programı ve sacma yorumları dinlemek zorunda kaldım...

ismini bilmediğim bir yorumcu ısrarla birkaç hafta içinde Trabzonspor dahil kopma olacak 3 büyüklerden deyip duruyor sinir oldum kapattım
                      Evet şu Sivas olayında 3 puanımızı yani hakkımızı alalım bir kaç hafta sonra koparız 3 büyüklerden, onlar da arkasındaki yandaşlarından koparlar, biz baş, onlar başaltı devam ederiz.

Son yıllardaki en iddiasız senemizde zorla gaza getiriyorlar bizi, şuan bendeki hırsın yarısı olsa takımda kesin şampiyon oluruz...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• eeeeeeee kimmis bu bomba transfer??
                        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O eski takımındaydı.

Meksika'dan Monterrey'e transfer olmadımı Suazo ?
                          walla tam bilemicem ama bööle bi habere de rastladım

İŞTE KALLİ'NİN İSTEDİĞİ GOLCÜ!..

Kalli, Copa Amerika'da izleyip beğendi. Galatasaray yönetimi Şilili Humberto Suazo'yu listeye aldı. 26 yaşındaki golcü yıldız geçen sezon 41 maçta 40 gol atıp Dünya Gol Kralı oldu.
                          03 Temmuz 2007 Salı 01:32

26 yaşındaki futbolcunun Copa Amerika'da Ekvator ve Brezilya'ya karşı oynadığı maçları izleyen teknik direktör Feldkamp'ın çok etkilendiği öğrenildi. Colo Colo forması giyen Humberto Suazo, 2006'da dünya gol kralı oldu.

Hem teknik hem de çok güçlü
                          Carrusca'yla yollarını ayırıp forvet almayı düşünen Galatasaray yönetiminin gündemine sürpriz bir isim girdi.. Sarı-Kırmızılılar'ın özellikle Libertadores ve Copa Amerika'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Humberto Suazo'yu listeye aldıkları öğrenildi.. Şili formasıyla Copa Amerika'da Ekvator'a 1 gol atan, Brezilya defansına da çok zor anlar yaşatan 26 yaşındaki futbolcu, güçlü fiziği ve üstün tekniğiyle tanınıyor.

Cimbom acele etmek zorunda
                          Geçtiğimiz yıl 41 maçta attığı 40 golle Dünya Gol Kralı olan Suazo, birçok Avrupa devinin de dikkatini çekmiş durumda.. Fakat Şilili yıldızın, 4.7 milyon Euro karşılığında Meksika'dan Monterrey takımıyla büyük oranda anlaştığı belirtiliyor. Suazo'nun menajerliğini yapan eski futbol yıldızı İvan Zamorano'yla temasa geçen Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği öne sürülüyor.

Umberto Suazo kimdir

10 Mayıs 1981'de Şili'nin San Antonio kentinde dünyaya gelen Humberto Andres Suazo Ponvito, kariyerine Nublense takımında başladı. Fakat asıl çıkışını 2004 yılında Audax'ta yaptı. 32 maçta 17 gol atan yıldız futbolcu, ardından ülkenin en büyük takımı olan Colo Colo'ya geçti. Suazo geçtiğimiz sezon 41 maçta 40 gol atarak Dünya Gol Kralı ünvanının sahibi olmuştu.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• ne oldu yaw. küstünüzmü bana?
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• sivasa da hak vermek lazım ama her kanalda özellikle dikkat ediyorum her kanalda trabzomnsporu kötüleyecekaçıklamalar yapılıyorş..tgrt atv show star kanald Mehmet Ali Birand en akılı öyle bir bağırıyor ki gören haklı sanar.

Yorum

• İlk olarak boxerlance tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                walla tam bilemicem ama bööle bi habere de rastladım

İŞTE KALLİ'NİN İSTEDİĞİ GOLCÜ!..

Kalli, Copa Amerika'da izleyip beğendi. Galatasaray yönetimi Şilili Humberto Suazo'yu listeye aldı. 26 yaşındaki golcü yıldız geçen sezon 41 maçta 40 gol atıp Dünya Gol Kralı oldu.
                                03 Temmuz 2007 Salı 01:32

26 yaşındaki futbolcunun Copa Amerika'da Ekvator ve Brezilya'ya karşı oynadığı maçları izleyen teknik direktör Feldkamp'ın çok etkilendiği öğrenildi. Colo Colo forması giyen Humberto Suazo, 2006'da dünya gol kralı oldu.

Hem teknik hem de çok güçlü
                                Carrusca'yla yollarını ayırıp forvet almayı düşünen Galatasaray yönetiminin gündemine sürpriz bir isim girdi.. Sarı-Kırmızılılar'ın özellikle Libertadores ve Copa Amerika'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Humberto Suazo'yu listeye aldıkları öğrenildi.. Şili formasıyla Copa Amerika'da Ekvator'a 1 gol atan, Brezilya defansına da çok zor anlar yaşatan 26 yaşındaki futbolcu, güçlü fiziği ve üstün tekniğiyle tanınıyor.

Cimbom acele etmek zorunda
                                Geçtiğimiz yıl 41 maçta attığı 40 golle Dünya Gol Kralı olan Suazo, birçok Avrupa devinin de dikkatini çekmiş durumda.. Fakat Şilili yıldızın, 4.7 milyon Euro karşılığında Meksika'dan Monterrey takımıyla büyük oranda anlaştığı belirtiliyor. Suazo'nun menajerliğini yapan eski futbol yıldızı İvan Zamorano'yla temasa geçen Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği öne sürülüyor.

Umberto Suazo kimdir

10 Mayıs 1981'de Şili'nin San Antonio kentinde dünyaya gelen Humberto Andres Suazo Ponvito, kariyerine Nublense takımında başladı. Fakat asıl çıkışını 2004 yılında Audax'ta yaptı. 32 maçta 17 gol atan yıldız futbolcu, ardından ülkenin en büyük takımı olan Colo Colo'ya geçti. Suazo geçtiğimiz sezon 41 maçta 40 gol atarak Dünya Gol Kralı ünvanının sahibi olmuştu.
                                biz Trabzonspor umuzun transferinden bahsediyorduk
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X