İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
evet sakarya almadan almaliydikİlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaat kac ?
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
ooh ne güzel gökdeniz i satalım hemen hazır fiyatı yüksekken ,biz gençlerbirliğiyiz ya hemen iyi topçuları satalım, alacağımız para şampiyonluktan daha önemli zaten, yerine uydururlar bir tane futbolcu seneye idare ederiz kümede kalırız
Yorum
-
İki yıldızlı forma da iyiymiş hani..İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleflaş flaş TRABZONSPOR 10 NUMARAYI BULDU
bordomavili takım yeni 10 numarasıyla avni akere indi ve objetktelere boyle poz verdirdi

Nasip olur inşallah!
Yorum
-
Yerine uyduracakları futbolcu kim sence sen iyi seçimler yapıyon hani senin özel takımların özel futbolcuları varyaİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ooh ne güzel gökdeniz i satalım hemen hazır fiyatı yüksekken ,biz gençlerbirliğiyiz ya hemen iyi topçuları satalım, alacağımız para şampiyonluktan daha önemli zaten, yerine uydururlar bir tane futbolcu seneye idare ederiz kümede kalırız
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
biri giriyor bu faruma bizden gibi öğreniyorlar ondan sonra biz yönetimden beklerken adamlar hiç olmadık yere beklenmeyen bi zamanda bizim arzuladığımız oyuncuları alıyorlar bizimkilerde hala bir ilerleme yok inanılacak gibi değil bu kadar acizlik olur mu yaw
Yorum
-
Bizimkiler alsa alsa fizansipordan zülfullahı alırlarİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kesinlikle bir sol lazım...Sol bekte olabilir sol açık ta...
Lavezzi ve Martin i alırsak yüzler biraz güler..
Bir de demedi demeyin bu Serkanı bu ziya ortasahanın solunda oynatır.. Bakın görün
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Arkadaşlar,
Öğretmenler kurulu toplantısından sigara içme bahanesi ile kaçmış bulunuyorum
Lütfen acil olarak transfer var mı ya da en azından dün gece ismi gecen Lavezzi ve palermo konusunda herhangi bir gelişme ya da dedikodu var mı?
ACELE CEVAP
Müdür beni aramaya başlayabilir
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Aynı tas aynı hamam inan bana senin toplantın günlerce bile sürse sonradan gelsen değişen birşey olmayacak..İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,
Öğretmenler kurulu toplantısından sigara içme bahanesi ile kaçmış bulunuyorum
Lütfen acil olarak transfer var mı ya da en azından dün gece ismi gecen Lavezzi ve palermo konusunda herhangi bir gelişme ya da dedikodu var mı?
ACELE CEVAP
Müdür beni aramaya başlayabilir 
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum