Allah aşkına bu habere bi bakında ne halde olduğumuzu bi görün
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

Bu fotoğraf takımdaki stresi anlatıyor. Bir tek Serkan gülebiliyor. Transfer bir an önce bitsin. Herkes önünü görebilsinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
yalan ha bu haber ya bu adam paraguayın milli takım kalecisi diil mi copa amerika baslıyo nereye geliyomus da kampa katılıyomuş, bari imzayı atıp milli takım kampına geri donucek diyinde inanalım beİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBobadilla bitti
Trabzonspor, Boca Juniors’ta forma giyen Paraguaylı kaleciyi renklerine bağladı... Bugün Türkiye’ye gelecek olan Bobadilla sözleşme imzaladıktan sonra Gerede kampına katılacak
BOBADİLLA Trabzonspor’da... Brezilyalı Jefferson’la yollarını ayırıp yeni bir kaleci almak isteyen Bordo-Mavililer, uzun arayışlar sonrasında Boca Juniors’ta forma giyen Paraguaylı file bekçisiyle her konuda anlaşmaya vardı.
Karadeniz ekibinin Türkiye’ye davet ettiği Bobadilla’nın bugün İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Paraguaylı kaleci imza sonrası yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de sürdüren Trabzonspor’un kampına katılacak.
Bordo-Mavililer’in Sakaryaspor’un Kolombiyalı Martinez’in bonservisinde indirim yapmaya yanaşmaması üzerine Bobadilla’yı aldığı belirtildi.
Star
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Murat kiralık olarak oynuyacakmıs Belediyede Apdullah Avcı var orada kendisini yetistirir burada kalıp Celalettinin arkasında yedek bekleyecekti belki geldiginde ziya olmaz burada bu arada Rizespor iyi isler yapıyor Aybaba hocayla Kolombiyalı Gonzalesi getirmişler diye yazıyor gazetelerde bizim Tayfun Corayıda istiyorlarmıs hoca ne kadar önemli.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Murata yazik ediyorlar. Sol kanatta Keceli ve Celo varken, Murat haydi haydi oynardi...2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.medyatrabzon.com/habermetni.php?id=2033
Allah aşkına bu habere bi bakında ne halde olduğumuzu bi görün
Yazıklar olsun diyorum bu yönetim ve teknik ekip trabzonspor un azraili oldular ve hala çektirmeye devam ediyolar.Siz olsanız bu kadar net bir şekilde karar verebilirmiydiniz evinizden ayrılmayı daha niceleri gider böyle bunlar ilk değil sonda olmayacaklar....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Martinez Dosyası Kapandı
Trabzonspor, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'den vazgeçti. Sakaryaspor yönetiminin Martinez için Trabzonspor yönetiminden 4 futbolcu istemesi üstelikte, bu 4 futbolcunun hakedişlerini Trabonspor yönetiminden talep etmesi iplerin kopmasına neden oldu.
Sakaryaspor'un Martinez'e karsıkık Mustafa Keceli,Murat Ocak,Cem Demir ve kaleci Ahmet'i istediği ögrenildi.Bu teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Trabzonspor yönetimi Martinez dosyasını tamamen kapattı.Bordo mavili yönetim Paraguaylı kaleci Bobadilla'yı Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor.
Sakaryasporda da bir cavcav var galiba baksanıza
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
xxxxxxx
samet aybabayı görüyormusunz neler apıyor rizeye adeta hayat verdi bakın görün rizeyi neler yapacak bizim ziaya bakın adamın içi kararıyor yıldızları söndürüyor taraftarı çıldırtıyorr gençleri kaçırtıyor torpillierine formayı veriyor birde destekmiş ewet destek veriyorum trabzonsporumuza desteğimi veriyorum eğer ziya doğan takımda kalırsa maalesef çok kötü günler bizi bekliyor
Yorum
-
Ben bu ziya doğan ı çözemedim gençlere mi destek veriyo tecrübelilere mi anlamadım geçen sezon yarısında ceyhun u aldı şimdi gözden çıkardı bilhassa musampa da öyle bunu çözen biri anlatsın lütfen adamın ne yapmak istediği belli değil gençler kuş gibi uçup gidiyolar takım tam olaak tekaütlere kaldı diyecem ama onlarıda tek tek gözden çıkarıyo şimdi merak ediyorum bu takımda kim oynayacak..İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo topçuların yerinde ben de olsam aynısını yapardım, zaten ziya hoca yabancı bir teknik adam gibi tutturmuş tecrübeli oyuncu isterim diye....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
hocalar şampiyonluk için sistem kurarken kendi sistemleri için oyuncu alırlar,İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ilk anda bana da garip geldi...Ama bi an düşününce anladım 1-2 ay içinde senin rakiplerin ne futbolcular almış...Carlos,Lincoln,Linderoth,Ali Bilgin,Tello ve daha birsürü...Hal böyle olunca 7-8 değil 14-15 dese kimsenin gıkıNI ÇIKARAMAZ...Ayrıca rakipler bu transferleri yaparken biz de boş durmuyoruz...Onların artıklarını ve küme düşen takımların SIRADAN oyuncularını alıyoruz...Bravo Yönetime...Trabzonspor'u bu hale getirdikleri için...Helal olsun Ziya Doğan'a herşeye rağmen bu takımın başında kalacak cesarete sahip olduğu için..Takıma kattıkları tartışılır ama sırf bu yüzden teşekkürü hakediyor...
,
Saygılarımla...
rakip takımın transferlerine göre değil.
ha gelelim7-8, 14-15 mvzusuna.
bunun böyle olacağını daha lig bitmeden yazmıştık.
sebebi rakibin transferleri falan da değil. tamamen takımdaki eksikler.
senin teşekkür ettiğin adam bu eksikleri görmekten dahi aciz....
ben bundan 2 ay önce bu denge fukarasının kaç futbolcu isteyeceğini söylüyorum.
ama adam kendisi kaç futbolcu talep edeceğini bizim kadar bilmiyor.
sürekli değişen talepler..
bu adama şu şartlar oluşmuşken teşekkür etmek için kendini zorlamak baya üstün bir çaba gerektirir..tebrik ediyorum çabandan ötürü..
Yorum
-
ben celonun kesınlıkle murattan daha ıyı oldugunu dusunuyorumİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Murata yazik ediyorlar. Sol kanatta Keceli ve Celo varken, Murat haydi haydi oynardi...
Yorum
-
xxxxxxx
ceyhunun yanı sıra rispide gözden çıkardı trabzonsporu herhalde babasınn çiftliği sandı yap boz tahtasına çevirdi bu takım şampiyon olacak demiyormydu şimdide 4 tane daha transfer istiyor jabi adnan serkan 3+4de transfer ne yapar 7 kişi galiba biz çok safızİlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu ziya doğan ı çözemedim gençlere mi destek veriyo tecrübelilere mi anlamadım geçen sezon yarısında ceyhun u aldı şimdi gözden çıkardı bilhassa musampa da öyle bunu çözen biri anlatsın lütfen adamın ne yapmak istediği belli değil gençler kuş gibi uçup gidiyolar takım tam olaak tekaütlere kaldı diyecem ama onlarıda tek tek gözden çıkarıyo şimdi merak ediyorum bu takımda kim oynayacak..
Yorum
-
Copa America ayın 26sında başlıyor Yanılmıyosam Paraguayın maçı 28 yada 29 unda Pazartesine kadar imza attı attı atamadı kupa sonrasına kalır ki o zamanda herşey olabilir 15Temmuzda bitiyor kupa Paraguayın finale çıkma ihtimalide çok az En kötü ihtimalle İnter Totodaki 3. maçımıza yetişir Hayırlısı olsun diyelim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum