Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimse kimsenin sözüne gelecek diye bisey yok.basarisiz olursak hep birlikte cok üzülecegiz basarili oluncada hep birlikte sevinecegiz..
    bu kadar karamsar olmaya gerek ve kimseye bi faydasida yok.simdiden bu kadar strese hic gerek yok.bence transfer dönemi suana kadar verimli geciyor bizim acimizdan.nerden baksan artik alternatifli ve gercekten dinamik bi kadroya sahip oluyoruz.ziya dogan bunu nasil kullanir bilmiyorum ama iyi bi kadro kuracagindan eminim.uzun hazirlik dönemide var ve istedigi oyuncularida aliyor.artik kimsenin bi bahaneside kalmadi.
    ziya dogan mentalitesi neki..adam tüm takimin 90 kosmasini istiyor.takim birlikte hücuma kalkip birlikte geri dönmesi gerekir.bu sene bunlarin hicbirini yapamadi ama artik seneye yapmamasi icin bi bahane yok.ilk geldigi dönemde defans oyuncularida gidip gol atiyordu.gercekten büyük maclar haric anadolu takimlarini ezerek yendiler tabi bi kac sans galibiyetide vardi o meshur seride.senol hocamiz döneminde yattaraya bagimliydik.onu elestirmek icin demiyorum ama gercekten yattara olmadan pozisyon yaratamiyorduk...
    ben 7 maçlık seri yenilgiyi unutmam bu takım trabzonspor istersen 10 tane ronaldo getir bana onu oynatacak adam oynatmadıktan ben ona inanmadıktan sonra.........

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Szymek 2 yil once neden canavar gibi top oynuyodu da, bu yil oynayamadi ??
      görüslerine katiliyorum ama bu cümleye degil.sirf bizde degil kendi milli takiminda son derece basarisiz oldular.hem symek hemde zurawski ülkenin en cok elestirelen iki oyuncusuydu...adam bi geldi yarim sene oynadi.sonra senol hocanin 2.senesinde ve ziya dogan zamaninda hicbir varlik gösteremedi.bu konuda ziya dogani elestirenleri anlayamiyorum acikcasi..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        febe de bu adamı düşünüyo hiç bişey yapamazsa araya girer fiyat yükseltir
        Yok abi Fenerin Martinezi almak gibi talebi yok Batur Altıparmak ki menajeridir kalecinin acıkladı onlar sadece tek amacları Fener taraftarı ve baskanına yalakalık yapmak olan kartel medyasının yakıstırmalarıdır aynı gazetelerde Cicinho ve Adrıanonunda Fenere gelecegi yazıyor ar damarları patlamıs bunların.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

evet zaten hesaptan 23-24 cikiyor ayni görüsteyiz sonucta.bencede kendisini yeteri kadar gelistiremedi.iyi bi kaleci alinirsa tatli rekabetten kendisini cok daha iyi gelistirir ama jeff.kalirsa o kolay lokma oldugundan normal olmasi gereken rekabet ortami olmaz pek
          ben sahsen Tolga'ya inaniyorum, sadece stresi kaldiramadigini dusunuyorum. daha onceki msj'da da yazdigim gibi bence eksigi ozguven ve tecrube, bunlarda mac oynayarak kapanacak eksikler..

yani aslinda lafimin ozu suydu ;

Bu yil sampiyonluk sansimiz az, Tolga'nin da Trabzonspor'da mac eksigi var ve bu eksigi kaparsa buyuk kaleci olma sansi var.. E yasi da artik genc degil, kaleye gecmek icin uygun bir yasta.. O zaman bu yil Tolga kumari oynamak icin uygun bir yil, kaybedecek birsey yok (bu takimin olusu 4. oluyo zaten) ama kazanacak cok sey var, onumuzdeki 10 yilin kalecisi gibi.. Olmassa da denemedik demeyiz..
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok abi Fenerin Martinezi almak gibi talebi yok Batur Altıparmak ki menajeridir kalecinin acıkladı onlar sadece tek amacları Fener taraftarı ve baskanına yalakalık yapmak olan kartel medyasının yakıstırmalarıdır aynı gazetelerde Cicinho ve Adrıanonunda Fenere gelecegi yazıyor ar damarları patlamıs bunların.
            inşallah bende isterim martinezin alınmasını tolga içn faydalı olur
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• alınan transferleri çok beğenenlere symek marcelinho musamba fatih tekke gidenler ...
              ceyhun yattara ziyanın gözüne giremeyen ve gitmeside neredeyse an meselesi olan oyuncular..
              şimdi adnan ı jabi yi serkanı beğenenler önce bunların hesabını yapsın...

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben 7 maçlık seri yenilgiyi unutmam bu takım trabzonspor istersen 10 tane ronaldo getir bana onu oynatacak adam oynatmadıktan ben ona inanmadıktan sonra.........
                unutmayacagizki ayni hatalara düsmeyelim ama eger bu 7 maclik seride sirf ziya dogan hatali olsaydi yönetim onu coktan kovmustu ama demekki yönetimde bazi seylerin farkindaki o seri maglubiyetleri sirf hocanin basarisizligina baglamadi..kendi icinde de neler oldugunu bilmiyoruz.bi sürü dedikodu var.yok bilmemkim ona bagli oyuncularin oynamamasini isteyip takimi sabote etti diye..basarisizligin nedenini sirf hocaya yüklersen o zaman 10 senede degil 16 teknik direktör 50 teknik direktör degistirsen bisey düzelmez.

Yorum

• Batur Altıparmak-feybe... hmmm?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bence futbolun bir takim oyunu oldugunu gozden kaciriyoruz, daha dogrusu yonetimlerimiz kaciriyor.. Shota takimda yildizlasirken neden Campell uymadi, ya da Olsen.. (hatirlarsaniz o yil Olsen Avrup Kupasini kaldirdi, Danimarka kaptani olarak - 1992 sanirim) ya da en guncel ornekler Marcel ve Musampa..

Eger Marcelinho 3 yil onceki sampiyonluga oynayan takima gelseydi gene boyle mi olurdu ?? Ya da Shota 90'lardaki takima degil'de bugunku takima gelseydi, Ziya Dogan'in 4 onliberolu sisteminde gene Shota olabilir miydi ??

Szymek 2 yil once neden canavar gibi top oynuyodu da, bu yil oynayamadi ??

Bu sorularin hepsinin cevabi (tek cevabi degil belki, cevaplardan biri) su anda ortada bir takim olmamasi.. Takim ruhu yok.. O yuzden Marcelinho transferi "at kuyruguna konmus kelebek" gibi oldu..

Bu yuzden yapilan ve yapilacak transferler beni cok heyecanlandirmiyor.. Bir sekilde tekrar takim ruhu olusturulmali, ve takim oyunu oynayan bir ekip kurulmali . . Transferler bu yuzden genc ve basariya ac oyunculardan olusmali..
                    arkadaş yerden göğe kadar haklısın da arkadaş bu yönetimi savunuyodu bu yönetimden başk ayönetim yıldız futbolcu almadı dedi de bizde alınanları yazdık . faydalımı değilmionu tartışmadık ama alınan yıldızlar ortada şimdi bunlar yıldız değildi demek yanlış ve ayıp olur. yönetimler takımlarının vizyonu için yıldız futbolcular almalı ben bunu söyledim.2. sınıf 3 .sınıf futbolcularla vizyon genişletilmez. kendinizden medyada bahsettirmek istiyorsanız alacaksın yıldız. tv lerin senden bahsetmesini istiyosan alacaksın yıldız. başarı olmak istiyorsan alacaksın yıldız.klup ün para kazanmasını istiyorsan alacaksın yıldız.
                    yani ses getirmen lazım ses getirmezsen sesini kısıyorlar

Yorum

sadece onumu arkadaşım. ligde dökülen bir gsyi bile yenemeyişimizi 2. sınıf erciyese bile kupadan elenişimizi unutmadık.. ALLAH aşkına bunların savunulacak neleri vardı...

devre arasında ziya hocanın isteyerek aldığı 3 adamdan ikisi şimdi istenmeyen adamlar oldular gönderilmek isteniyorlar.....

olan bizim 3 trilyondan fazla paramıza oldu tabi.... tabi babakarının parası değil devlet malı deniz yemeyen .... mantığı ile istedikleri gibi at koşturuyorlr peki başarı nerde gelecek....2 yıldrı aynı teranleri dinliyoruz ne gelen var ne giden.....

sen elindeki ferrariyi satttın ( fatih) yerine iki tane orta halli araba aldım ralliye katılacaksın......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

unutmayacagizki ayni hatalara düsmeyelim ama eger bu 7 maclik seride sirf ziya dogan hatali olsaydi yönetim onu coktan kovmustu ama demekki yönetimde bazi seylerin farkindaki o seri maglubiyetleri sirf hocanin basarisizligina baglamadi..kendi icinde de neler oldugunu bilmiyoruz.bi sürü dedikodu var.yok bilmemkim ona bagli oyuncularin oynamamasini isteyip takimi sabote etti diye..basarisizligin nedenini sirf hocaya yüklersen o zaman 10 senede degil 16 teknik direktör 50 teknik direktör degistirsen bisey düzelmez.
                        bu takım hiçkimsenin çiftliği değil dedikodularla başa çıkamayan orda durmayacak...........

Yorum

ben sahsen Tolga'ya inaniyorum, sadece stresi kaldiramadigini dusunuyorum. daha onceki msj'da da yazdigim gibi bence eksigi ozguven ve tecrube, bunlarda mac oynayarak kapanacak eksikler..

yani aslinda lafimin ozu suydu ;

Bu yil sampiyonluk sansimiz az, Tolga'nin da Trabzonspor'da mac eksigi var ve bu eksigi kaparsa buyuk kaleci olma sansi var.. E yasi da artik genc degil, kaleye gecmek icin uygun bir yasta.. O zaman bu yil Tolga kumari oynamak icin uygun bir yil, kaybedecek birsey yok (bu takimin olusu 4. oluyo zaten) ama kazanacak cok sey var, onumuzdeki 10 yilin kalecisi gibi.. Olmassa da denemedik demeyiz..
                          bende güveniyorum tolgaya ama o rekabetin olusmasi gerekir.bu sirf tolga icin degil takima cok büyük faydasi var.o rekabet ne kadar iyi olursa tolga icinde takim icinde cok daha iyi olur..hem lig cok uzun.degisik kulvarlarda mücadele vermelisin.haftada 2 mac temposuna alismalilar.bence 2 tane cok iyi kaleci sart.tolgayla rekabet edecegi kaleci ne kadar iyi olursa takimada daha büyük katkisi olacak..tolga sakatlanirsa kaleye kim gececek ahmet sahin mi?

Yorum

Bu yuzden yapilan ve yapilacak transferler beni cok heyecanlandirmiyor.. Bir sekilde tekrar takim ruhu olusturulmali, ve takim oyunu oynayan bir ekip kurulmali . . Transferler bu yuzden genc ve basariya ac oyunculardan olusmali..
                            bu düşüncene katılıyorum. eldeki kadronun son şansı olduğunu düşünüyorum. seneye başarısız olunursa gökdeniz hüseyin ve takımın çoğuna yol verilmesi gerektiğini düşünüyorum. özkan sümerin yaptığı gibi genç bir ekip kurulup 6-7 senelik Trabzonsporun yeniden yaratılması gerekecek. onun içindirki özer, ali gibi gençleri takıma kazandırıp cem ve elimizdeki diğer gençlerin kıymetini bilmek lazım. ilk etapta sıkıntı mutlaka olacak ama zamanla yapılacak takviyeler ile başa güreşecek takım çıkacaktır. işte o zaman bende tekrar umut yeşermeye başlayacak.
                            BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                            ÜLKERE HAYIR

Yorum

• avni akeri çiftlik yaptı. acizler yakında hipodrom yaparlarsa şaşırmayın eşşekçi ziya.....

Yorum

bu takım hiçkimsenin çiftliği değil dedikodularla başa çıkamayan orda durmayacak...........
                                burda ziya doganin bi sucu yok.demekki bundan önceki 16 teknik direktörümüzde cikamadi..burda önemli olan kisilikler degil.trabzonspor un kendi sorunlarini cözmesi gerekir.bu teknik direktör sorunu degil.ne oldugunu bende bilmiyorum ama mutlaka o pozisyonlara gelenler bazi seylerin farkindadir.bu durum bazi kisilerin ekmegine yag sürebilir ama bizi cok uzun senelerden beri gemiriyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X