Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-2 futbolcu lazımdı..
    sonra 3-4 oldu..
    şimdi 7 taneye kadar ulaştı beyimin talepleri..

yalan dolandan başka birşey yok adamda..

yönetim vursa ya suratına daha 1-2 ay önceki demeçlerini.
    düşünmeden mi konuşuyorsun be adam medyanın karşısında.
    gerçi düşünebiliyor musun onu da merak ediyorum...

adam rehin aldı bizi yahu....

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-2 futbolcu lazımdı..
      sonra 3-4 oldu..

İstediği adamlarında hiç biri sol kanat değil.Sağda 8 oyuncumuz (Gökdeniz, Yattara, Musa, Ufukhan, Ferhat, Serkan, Adnan, Jabi) solda 2 oyuncumuz (Celalettin ve Mustafa Keçeli) var.Bir de utanmadan dengeli takım olduk diyor.

Yorum

• Desert az kaldi az!

29.06.2007 diyorum ben.......
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İnsanın, rakip diye gördüğü takımlar ses getirecek transfer yapınca ister istemez morali bozuluyor..
          Ziya Bey in ses getiren transferlere daha doğrusu yetenek konusunda arkadaşlarının 1 adım önünde olan futbolculara bakışı pek iyi değil..
          Ve şu anda istesekte istemesekte(bana sorsalar 1 dk tutmam bu takımın başında) Ziya Trabzonsporumuzun başında.. Bu adama yıldızı Trabzonda parlayacak genç adam almak lazım..Gerçi yıldızı parlayınca Ziya Beyin yaklaşımı yine değişebilir...

Ama kamp başlayalı 3 gün oluyor...
          Sevgili Sayitoğluna söylediği sözü hatırlatayım dedim...
          "Transferler 15 Haziranda bitecek"

İnsan biraz ders alır....

Ama yok işte napacaksın... Bunlar yüzünden Takımda bırakılmazki Karşılıksız sevmeye devam...

Olsun varsın bu senede alacağım formaların arkası boş olur
          Ama ne yalan söyleyim Lavezzi yazılı forma almak isterdim bu sene
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hafta sonları genelde hareketli olur, hayırlısı diyorum.
            Sabah sabah burdasının renkdaş Yoksa kaleciyi aldık mı?

Yorum

• transfer yapamayan eldeki genç ve kaliteli futbolcuları kullanamayan zia paşa şimdide can parlayanı konyaspora verdil artık 2 sene sonra ah vah ederiz yakında ufuk selim cem ufukhan kadir emre gibi genç yetenekli isimler yollanır keçelinho celaleddin musa gibileri takımda kalır birde destek verelim diyorsunuz bu adamlar trabzonsporun altına dinamit koyuyorlar fakında değilmisiniz hadi yönetim devam edecek bari ziya doğan gitsin ersun yanal boşta en azından bizi deli etmez geçlere şans verir iyi futbol oynatır

Yorum

• Bela okuma boşver Döner sana gelir

Yuh olsun Yönetime falan de.. Gerilmede fazla

Yorum

• YENİ GÖZDE LAVEZZİ
                  Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın Arjantin’in San Lorenzo takımında oynayan golcü Ezequiel İvan Lavezzi’yi ısrarla istediği belirtildi
                  BORDO-mavililerin özellikle forvet arkasında oynayacak futbolcu arayışları sürerken, Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan’ın Arjantin’in San Lorenzo takımının önemli yıldızlarından biri olan 21 yaşındaki Ezequiel İvan Lavezzi’nin ismini yönetime verdiği belirtildi. Lavezzi’nin orta sahadan hücuma dönük olarak forma giydiği ve geçen sezoni 17 asist, 7 gol ile tamamladığı kaydedildi. DÜNYA futbolunun önemli isimlerinden biri olacağına kesin gözüyle bakılan Lavezzi’nin bonservis bedelinin yüksek olduğu ama buna rağmen yöneticilerin çalışmalarını derinleştirdiği bildirildi. Lavezzi’yle daha önce bağlantı kurulduğu ve menajerinin oyuncuyu ikna ettiği ama kulübüyle sorunların giderilmesi gerektiği ifade edildi.ARJANTİN’DE yine San Lorenzo takımında oynayan orta saha oyuncuları Gaston Fernandez Nikolas, Osmar Daniel Ferreyra ve İndependiente’nin forveti Miranda Osvaldo’nun da listede bulunduğu kaydedildi. Stoper olarak ise yine Heerenveen’in bonservisi elinde İsveçli stoperi Petter Hansson’la birlikte, Norveç’in Lilleström takımında oynayan Frede Kippe’nin listedeki yerini koruduğu vurgulandı.

Fotospor gazetesi forumun müdavimlerinden galiba
                  En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 10:03. Sebep: gazete adı
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Testten geçtiler

Gerede kampının üçüncü gününde teknik direktör Ziya Doğan, oyuncularını laktak testinden geçirdi.
                    23.06.2007

Gerede kampının üçüncü gününde teknik direktör Ziya Doğan, performanslarını görmek istediği oyuncularını dün laktak testinden geçirdi. Parkurda koşan oyunculardan kan örneği alınırken, futbolcuların fiziksel durumlarını belirleyecek testin sonuçlarına göre idman programı ayarlanacak.

Ceyhun uzattı!

Gerede kampına daha önce 5 gün geç katılmasına onay verilen Ceyhun’un izni teknik direktör Ziya Doğan tarafından iki gün daha uzatıldı. 27 Haziran’da ilk etap çalışmalarına katılacak olan yıldız futbolcu, 29 Haziran’da sona erecek kampta ancak iki gün takım arkadaşlarına eşlik edecek.

Gözler Hırvatistan’da

Inter-Toto Kupası’nda ülkemizi temsil edecek Trabzonspor’un 2. turdaki rakibini belirleyecek olan mücadelede bugün oynanacak. İlk maçta Hırvatistan temsilcisi Zagreb, Arnavutluk ekibi Vlaznia’yı konuk edecek. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 30 Haziran’da oynanacak.

Murat yuvaya döndü!

Başkan Nuri Albayrak’ın kadroya katabilmek için aylarca uğraştığı Murat Ocak, kiralandı. Transfer edildiği Süper Lig’in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bir yıllığına kiralanan Murat, geçen sezonu da Ankaragücü’nde tamamlamıştı.

Ergun ATA-Gökay AKIN/GEREDE
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• BOBADİLLA İMZA İÇİN BEKLİYOR

Trabzonspor yönetimi Paraguaylı kaleci ile el sıkıştı...

Bonservisi ile birlikte maliyeti 1.5 milyon dolar olan tecrübeli file bekcisi ile el sıkışan Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Doğanın onayını bekliyor...

KARAR GÜNÜ

Trabzonspor kaleci transferinde sona yaklaştı. Rüştü ve Cordobanın peşinden uzun süre koşan ancak bazı yöneticilerin bu transferlere karşı çıkması nedeniyle listede bulunan diğer isimlere yönelen Bordo-Mavililer, Buco Juniorsun Paraguaylı file bekçisi Bobadillanın transferinde sona yaklaştı. 2006 Dünya Kupasında Paraguay Milli Takımının kalesini koruyan ve buradaki başarılı performansı ile Buco Juniors takımına transfer olan Bobadilla, transferinin gerçekleşmesi için teknik direktör Doğanın onayını bekliyor.

1.5 MİLYON $

Rüştü ve Cordoba isimlerine oranla spor otoritelerinin Bobadillanın transferinin Trabzonspor açısından daha yararlı olacağı görüşünü belirtmesi üzerine Başkan Albayrakın da bu transfere olumlu baktığı öğrenildi. Trabzonspor Transfer Komitesi?nin bugün teknik direktör Ziya Doğanın da görüşünü alıp, Paragaylı kalecinin işini bitirmesi bekleniyor. Paraguaylı kaleci bonservisiyle birlikte Trabzonspora 1.5 milyon dolara mal olacak.

Yorum

• Bobadilla geliyor

Kaleci arayışında mutlu sona ulaşan Trabzonspor, Paraguay Milli Takımı ve Boca Juniors'ın kalecisini bugün Türkiye'ye getiriyor.
                        23.06.2007

Görüşmeler başladı
                        Kaleci arayışında henüz sonuca ulaşamayan Trabzonspor’da yeni bir isim ortaya atıldı... Sakaryaspor’un yüksek bonservis bedeli belirdiği Martinez’den vazgeçen, Hasagiç için Gaziantepspor’a süre veren Bordo-Mavililer, Paraguay Milli Takımı’nın kalecilerinden Bobadilla’dan sonra Villar’ı gündemine aldı. Karadeniz ekibi, Arjantin’in Newell Old Boys takımında oynayan 29 yaşındaki file bekçisi için görüşmelere başladı.

Stepanov şoku

Paraguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan Bobadilla ile Villar’a teklif götüren Trabzon’un bonservislerine göre iki oyuncu arasında tercih yapacağı kaydedildi. Bordo-Mavililer’e, Stepanov’dan ise kötü haber geldi. Avrupa kulüplerinden teklif alan Sırp oyuncu, ayrılmak istediğini yönetime iletti. Öte yandan, Liverpool’un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek, internet sitesinde, “Trabzonspor’dan çok kazançlı çıkacağım bir teklif aldım. Ancak reddettim” diye yazdı.

Fanatik

Trabzonspor’da Bobadilla atağı
                        Trabzonspor, bir süredir görüştüğü Paraguay Milli Takımı’nın başarılı file bekçisi Aldo Antinio Bobadilla ile prensip anlaşmasına vardı. Önceki gece saat 01.30’ a kadar süren görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. 2006 Dünya Kupası’nın yıldız isimlerinden olan Bobadilla’nın toplam maliyetinin 2 milyon doları bulacağı belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın alınmasını istediği Paraguaylı file bekçisinin de Trabzonspor’un teklifine sıcak bakması üzerine yönetim konuyla ilgili yapacağı toplantıda son kararını verecek. Öte yandan Gerede kampına gelmeyen kaleci Jefferson için noter tespiti yaptırıldı. Yönetim, disiplinsiz davranan file bekçisine 50 bin dolar para cezası verecek. Bu arada gözden çıkartılan Kiki Musampa’ya İspanya’dan ciddi tekliflerin geldiği ve Kongo’lu futbolcunun gönderileceği bildirildi. l Haluk AYYILDIZ
                        Aksam

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 10:17.

Yorum

• ibrahim yattaranın sözleşmesi ne zaman bitiyor neden sözleşme yenilnmiyor fenere oyuncumu etiştiriyoruz bir an önce yeni bir sözleşme yapılmalı ve en az 5 yıl olmalı

Yorum

• Bobadilla bitti

Trabzonspor, Boca Juniors’ta forma giyen Paraguaylı kaleciyi renklerine bağladı... Bugün Türkiye’ye gelecek olan Bobadilla sözleşme imzaladıktan sonra Gerede kampına katılacak

BOBADİLLA Trabzonspor’da... Brezilyalı Jefferson’la yollarını ayırıp yeni bir kaleci almak isteyen Bordo-Mavililer, uzun arayışlar sonrasında Boca Juniors’ta forma giyen Paraguaylı file bekçisiyle her konuda anlaşmaya vardı.

Karadeniz ekibinin Türkiye’ye davet ettiği Bobadilla’nın bugün İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Paraguaylı kaleci imza sonrası yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de sürdüren Trabzonspor’un kampına katılacak.

Bordo-Mavililer’in Sakaryaspor’un Kolombiyalı Martinez’in bonservisinde indirim yapmaya yanaşmaması üzerine Bobadilla’yı aldığı belirtildi.

Jefferson’ın yeni adresi İstanbul BŞ

TRABZONSPOR Yönetimi, davet edilmelerine rağmen Gerede kampına katılmayan yabancı futbolcularından Kiki Musampa ve kaleci Jefferson için noter tespiti yaptırdı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın raporu doğrultusunda Jefferson’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kiralanmasına karar verildi. Bu arada Gerede’de çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavili futbolculara İzmir Humanstudio’dan gelen uzman hekimlerce dün laktak testi uygulandı.

Star

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1-2 futbolcu lazımdı..
                              sonra 3-4 oldu..

Evet ilk anda bana da garip geldi...Ama bi an düşününce anladım 1-2 ay içinde senin rakiplerin ne futbolcular almış...Carlos,Lincoln,Linderoth,Ali Bilgin,Tello ve daha birsürü...Hal böyle olunca 7-8 değil 14-15 dese kimsenin gıkıNI ÇIKARAMAZ...Ayrıca rakipler bu transferleri yaparken biz de boş durmuyoruz...Onların artıklarını ve küme düşen takımların SIRADAN oyuncularını alıyoruz...Bravo Yönetime...Trabzonspor'u bu hale getirdikleri için...Helal olsun Ziya Doğan'a herşeye rağmen bu takımın başında kalacak cesarete sahip olduğu için..Takıma kattıkları tartışılır ama sırf bu yüzden teşekkürü hakediyor...
                              ,
                              Saygılarımla...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X