Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tevfik Köse Ankaraspor'da Başkent temsilcisi, Bayer Leverkusenli Tevfik Köse ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
    Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, Bayer Leverkusen'de forma giyen gurbetçi futbolcu Tevfik Köse ile anlaştı.
    Başkent ekibinin 19 yaşındaki forvet oyuncusu ile ilerleyen günlerde 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolgayida bitirmeye calisiyorsunuz umarim bu transfer gerceklesmez, Martinezin resmini avatarina koyacagina neden Tolganin resmini koymuyorsun, neyse.
      Tolga'yla mi sampiyon olacagiz? Kac mac kurtardi bugüne kadar? Ziya Dogan takimi yok ediyor sen onuda savunuyorsun, acaba sen TRABZONSPOR'un iyiligini mi istiyorsun kötülügünü mü???

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar celta vigo küme düştü acaba Nestor Cannobio yu alabilir miyiz
        Var ya ne güzel olur..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• arkadslar Tolga sakatlansa ne olacak su an sadece Tolga var bence Martinez kesin alinmali

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar celta vigo küme düştü acaba Nestor Cannobio yu alabilir miyiz
            Evet tebrik ediyorum hiç aklıma gelmemişti gerçekten tam bi 10 numara istesek gelirde...

Yorum

• Luis Martinez Neco

Gözümün önünden gitmiyor. Ersen, ortaya sert garanti bir vuruş yapmış. Martinez sağına yatmasına rağmen o anda en yumuşak, en kontrol dışı uzvuyla ayaklarıyla topu çeliyor. Ersen bir dev, - abartıyorum bir adımı 3 metre-. O yetişene kadar kalkıp uçuyor ve topu tutuyor. Ersen’e sert girdiği için kızamazsınız, çünkü o da beklemiyor Martinez’in topa yetişmesini. Bir oyuncu vücuduna bu kadar hakim olabilir mi? Ayaklar, kollar, gövde, beyin, yürek. Her şey var. Bir kaleci için maça gidilir mi? Onun için gidilir. Bir takımın bol pozisyon görmesini taraftarı ister mi? Ben Sakaryalı olsam onun performansını görmek için isterim. Abartmıyorum, bugüne kadar gördüğüm en heyecan verici kaleci ve hatta sporculardan biriyle karşı karşıyayız.
              mdemirkol@milliyet.com.tr

1 – LUIS MARTİNEZ : Bu kadarına da pes. Nobre’nin şutundaki refleksi enfes. Hele bir pozisyonda kolu adeta lastik gibi uzadı, topu köşeden nasıl da çıkardı. Savunma hatalarına da kafayı takmadı, görevini dört dörtlük yaptı. Belki de ligin kaderiyle oynadı, kürsünün zirvesine uça uça çıktı.

"MARTINEZ MÜKEMMEL KALECİ"

Erman Toroğlu, Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Martinez'e övgüler yağdırdı: "Avrupa'da ya da Türkiye'de bir takımda yetkili olsam, hiç düşünmeden parayı bastırırım, Martinez'i alırım. Büyük takımlarda oynarsa senede 4-5 maçı kazandırır. Müthiş ve mükemmel bir kaleci. Çalışma şeklini ve konsantrasyonunu da duydum, müthiş bir kaleci. Adamın şanssızılğı Sakarya'da olması."
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 21:54.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• evet arkadaslar Federico Insua'da gitti...Meksikanin CF America takimina...bu arada Feyenoord , Pienaar icin Dortmunda 1 Milyon € öneriyor...biz 2 Milyon € versek rahat aliriz...zaten oynama ihtimali cok az bu sene Dortmundda...ayrica Nuri Sahini kiralama sansimizda var...Dortmund kiralamayi düsünüyormus...cok zor forma bulur Dortmundda bu sene...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• martinez olmazsa Dudek i alacakmışlar. fanatiğin manşetiydi bugün
                  martinezi becerip alamayanlar Dudekle nasıl ilgilenirler..
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga'yla mi sampiyon olacagiz? Kac mac kurtardi bugüne kadar? Ziya Dogan takimi yok ediyor sen onuda savunuyorsun, acaba sen TRABZONSPOR'un iyiligini mi istiyorsun kötülügünü mü???
                    Evet Tolgayla sampiyon olacagiz tabi, sana bir sürü kurtardigi maclari burda sayarim, vaybe Martinezmis ne büyük bir deger sanki dersin casillasi aliyoruz.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadslar Tolga sakatlansa ne olacak su an sadece Tolga var bence Martinez kesin alinmali
                      ahmet şahin war

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        martinez olmazsa Dudek i alacakmışlar. fanatiğin manşetiydi bugün
                        martinezi becerip alamayanlar Dudekle nasıl ilgilenirler..
                        E Dudek'i alalım da olmazsa Martinez'e geçeriz .Daha mantıklı değilmi...
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emrah Kol neden yok? Kadir Keleş neden yok? Bunlar Milli izinli mi yoksa? Bilen yok mu? Gerçi mantıksızlıklara alıştık ama?
                          Israrla özer hurmacıyı isteyen arkadaşlar emraH KOL u izledilermi acaba emrahda en az özer kadar iyi bi oyuncu ısrar edilirse TRABZONSPORUMUZU uçurabilecek bi futbolcu. Bizim sorunlarımızdan biride kendi degerlerimizi görmemek diye düşünüyorum Örnekmi istiyorsunuz

1- emrah kol ( BENİM TÜRKİYE LİGLERİNDE GÖRDÜĞÜM BİLDİĞİM EN İYİ GENÇ OYUNCU İNANILMAZ Bİ OYUNCU KENDİNDEN ÇOK ŞEYLER BEKLİYORUM HER AKLIMA GELİNCE HEYECANLANIYORUM )
                          2-eyüp kadri ( ahada size çok iyi bi sol kanat oyuncusu )
                          3-ergin keleş( her girdiği turnuvada gol kralı oldu )
                          4-emre aygün ( iyi bi golcü )
                          5-can parlayan ( gol makinesi )
                          6-selim ( çok iyi bi stoper )
                          7ufuk bayraktar( işte size sol bek alasından )BUNLAR Bİ KAÇ ÖRNEK
                          GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)

( munzevil)

Yorum

• Nuri Şahin kiralıksa büyük şans. Kaçırmamak lazım

Bu arada Tolga'nın yan toplardaki zayıflığı yazılmış. Hatırladığım kadarıyla Martinez de öyle
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• GS 5 Milyon Euro bonservis karsiliginda Lincoln ve kulübü ile anlasti. Biz ise ayni paraya istatistikleri mükemmel olan Lavezzi`yi almiyoruz.
                              Bu adam bana Alex`i hatirlatiyor. O da fenere gelmeden önce Cruzerio`yu Sampiyon yapmisti.
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Luis Martinez Neco

Gözümün önünden gitmiyor. Ersen, ortaya sert garanti bir vuruş yapmış. Martinez sağına yatmasına rağmen o anda en yumuşak, en kontrol dışı uzvuyla ayaklarıyla topu çeliyor. Ersen bir dev, - abartıyorum bir adımı 3 metre-. O yetişene kadar kalkıp uçuyor ve topu tutuyor. Ersen’e sert girdiği için kızamazsınız, çünkü o da beklemiyor Martinez’in topa yetişmesini. Bir oyuncu vücuduna bu kadar hakim olabilir mi? Ayaklar, kollar, gövde, beyin, yürek. Her şey var. Bir kaleci için maça gidilir mi? Onun için gidilir. Bir takımın bol pozisyon görmesini taraftarı ister mi? Ben Sakaryalı olsam onun performansını görmek için isterim. Abartmıyorum, bugüne kadar gördüğüm en heyecan verici kaleci ve hatta sporculardan biriyle karşı karşıyayız.
                                mdemirkol@milliyet.com.tr
                                abart birazdaha istersen martinezin kanatlanıp uçarak ersenin nefis penaltısını çıakrdığını anlat
                                Yahu ne yabancı hastasınız siz ya ABARTMIYORUM DİYORSUN ama acaip çok abartıyorsun
                                1-Martinez o penaltıyı çıkarmadı top ayaklarına ÇARPTI
                                2-Ersen kötü penaltı vurdu Ersenin topa yetişmesi zordu çünkü top çok sekemdi
                                3-O topa yetişemeyecek kaleci olmasa zaten bugun biz ilgilenmezdik tabi yetişcek

Peki sana şunu anlatsam
                                Sakaryaspor lige yeniden dönecek kritik maçlardan top martinez e atıldı ve oda ne martinez topu özgürcana verdi ve GOOLGOOLGOOL beni heycanlandıran böyle enterasan kalecilere bayılıyorum

KESİNLİKLE ii bir kaleci martinez ama abarta abarta buffon yaptınız adamı
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X