Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar,
    bu sezon bize gösterdiki kesinlikle bizim takıma iyi bir kaleci lazım... Tolganın kumaşı iyi olabilir... Ama ne yalan söyleyeyim, Tolga kalede iken maç başlayınca içimde içgüdüsel olarak kalecimizin çok zayıf olduğu herhangi bir topun hemen gol olabileceği hissi doğuyoor... Birde Tolgaya güvenen arkadaşlar, neden Martinez alınmasın diyorsunuzki... Tolga çok iyi kaleci ise Martinezi keser...En azından rekabet oluur...
    Tabi Martinez ile anlaşımışsa.....!!!
    katiliyorum sana...tolga eger martinezden iyiyse onu keser...jeffersonu nasil kestiyse martinezide öyle...hadi bakalim...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada gs lincoln le anlaşmış ...resmen.........
      basarili olacagini sanmiyorum..kacar gider..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• tolga yan toplarda çok zayıf.bir sene boyunca yan toplara çıkmayan kaleci ile seneyi nasıl tamamalayalım.martinez sağlam kaleci.
        En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 21:32.

Yorum

• eee dakikalar ilerliyor..sakaryadan haber alan arkadaslar.neler oluyor.bi saat önce anlasildi deniliyordu..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sakaryaspor Yönetim Kurulu adına Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nun kalecimiz Luis Martinez ile ilgili açıklaması...
            Sakaryaspor ile kalecimiz arasında devam eden iki yıllık sözleşme mevcut olup, Lig A’da kalemizi, Süper Ligde de başarılı bir şekilde temsil eden Luis Martinez koruyacaktır. Martinez’in kulübümüzün belirlediği rakamlar dahilinde satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim Kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve Yönetim Kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımaktadır. Bu sebeple Sakaryaspor’un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı Yönetim Kurulumuz verecektir. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü değil, şahısların kendilerini bağlar. Bu konunun kamuoyu tarafından bu şekilde bilinmesini istiyoruz.

Sakaryasporun Resmi Sitesindeki Haber budur yorumunu da ben yapayım bizim yönetici abilerimiz Sakarya Belediye Baskanı ve Fahri Baskanları Aziz Duranla anlasmıslardır her konuda bunlarda bize basvurun yönetim biziz diyorlar yoksa aldıkları futbolcuların bile paralarını Martinezden gelecek paraya güvenerek 2-3 ay sonrasına cek verdiler Fenerbahcenin Martinezle ilgisi kesinlikle yok cıkan haberler Fb ye tüm dünyanın gelmesini isteyen cahil ve karaktersiz gazetecilerin haberleridir Volkan ve Serdar var orada kaleci almazlar
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bay mentalite istemiş O istediyse vardır bi bildiği değil mi?
              Aynen öle renkdas.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Hakikaten sıktı bu haberler martinez ileri martinez geri gorende dunya stari sanacak
                En son Gürkan tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 21:54. Sebep: yazdıklarımızı tekrar okuyalım lütfen

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eee dakikalar ilerliyor..sakaryadan haber alan arkadaslar.neler oluyor.bi saat önce anlasildi deniliyordu..
                  Arkadaşlar ne oluyor konuya yabancı kaldım transfer haberi mi var? Biri anlatırsa sevinirim. İnşallah anlatanın tuttuğu takım için istediği topçular alınır...

Yorum

• Sakaryaspor Yönetim Kurulu adına Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nun kalecimiz Luis Martinez ile ilgili açıklaması...
                    Sakaryaspor ile kalecimiz arasında devam eden iki yıllık sözleşme mevcut olup, Lig A’da kalemizi, Süper Ligde de başarılı bir şekilde temsil eden Luis Martinez koruyacaktır. Martinez’in kulübümüzün belirlediği rakamlar dahilinde satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim Kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve Yönetim Kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımaktadır. Bu sebeple Sakaryaspor’un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı Yönetim Kurulumuz verecektir. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü değil, şahısların kendilerini bağlar. Bu konunun kamuoyu tarafından bu şekilde bilinmesini istiyoruz.

Sakaryasporun Resmi Sitesindeki Haber budur yorumunu da ben yapayım bizim yönetici abilerimiz Sakarya Belediye Baskanı ve Fahri Baskanları Aziz Duranla anlasmıslardır her konuda bunlarda bize basvurun yönetim biziz diyorlar yoksa aldıkları futbolcuların bile paralarını Martinezden gelecek paraya güvenerek 2-3 ay sonrasına cek verdiler Fenerbahcenin Martinezle ilgisi kesinlikle yok cıkan haberler Fb ye tüm dünyanın gelmesini isteyen cahil ve karaktersiz gazetecilerin haberleridir Volkan ve Serdar var orada kaleci almazlar
                    ortada üc ihtimal var:

1.ya senin dedigin gibidir
                    2.sakaryaspor yönetimi fiyat artirmaya calisiyor
                    3.en zayif ihtimal sakaryaspor gercektende satmayacak ve martinez lig a ya gidecek...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turşusunu kurarız herhalde...
                      Başka ne olur ki..
                      Gerçi bence Jun kalsın.
                      BEnim az da olsa ümidim var o çocuktan.
                      Patlayacak gibime geliyor ama bu sadece bir his.
                      Beklentim yok pek!
                      bndede ole bir his var hdi hayırlısı
                      inş werilirse şanslarını ii deerlendrrde Trabzonsporumuzun paraları çope gtmemiş olur

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar ne oluyor konuya yabancı kaldım transfer haberi mi var? Biri anlatırsa sevinirim. İnşallah anlatanın tuttuğu takım için istediği topçular alınır...
                        martinezle anlasmisiz diyor birileri...baska birsey yok

Yorum

• arkadaşlar celta vigo küme düştü acaba Nestor Cannobio yu alabilir miyiz

Yorum

• vallaha sitelerde en ufak haber yok
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• martinez işi ne oldu şimdiiiii

Yorum

• sakarya martinezi satacak adamlar hafta arasi cogu futbolculariyla yollarini ayirdi eger martinezi satmazlarsa isleri zor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X