Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

F. Tekke konusunda ise bir şey demiyorum. 3. sınıf top oynanan şampiyonluğun çokta kolay kazanılabileceği böyle bir ligde onun gibi bir oynucunun eksikliğini sonuna kadar hissettik. BU gerçeği bütün herkes kabul ediyorken Albayrağın kendisi ve bir kaç kişi kabul edemiyor. Gitmek istemiyordu hadi istiyordu diyelim o paraya 2 tane yıldız forvet alınabilirdi oda yapılmadı. her açıdan yanlış yaptıkları.

.
    Yonetimi cogu konuda elestirmekle ve bir anti-yonetimci olmakla beraber acikcasi F.Tekke konusunda elestirilerin biraz haksiz oldugunu dusunuyorum.. Yigidi oldurelim ama hakkini da verelim..

F.Tekke tv'lerde bas bas bagirmistir ben gidicem diye.. Boyle bir durumda, yonetimin satmaktan baska caresi yoktu acikcasi ve ona ragmen ilk basta satmamis ve sonradan da bence cok iyi bir paraya satmistir.. 29 yasina gelmis, sozlesmesinin bitimine bir yil kalmis ve gitmek isteyen bir oyuncuyu dunya paraya satti diye bence yonetime fazla yuklenmenin bir anlami yok. Ben burda Fatih'i de suclamiyorum, bunlar futbolun gercekleri.. Futbolcular takim degistirebiliyorlar, bu boyle.. biri gider biri gelir..

Neyse, yonetim Fatih'i sattiktan sonra da yerini doldurmak adina Almanya'nin hatiri sayilir bir topcusu olan Marcel'i getirdi, ki Marcel ilk geldiginde nasil sevinmistik.. Ha olmadi, tutmadi .. bu da futbolun icinde olan birsey, bundan dolayi da yonetimi fazla suclayamayiz diye dusunuyorum..

Bence yonetimin en buyuk yanlisi Ziya Dogan'i getirmesi ve bunda israr etmesidir.. (aslinda tekndik direktorun arkasinda durmak da bence cok yerinde bir davranis istikrar adina, ama yanlis adamin arkasinda duruyorlar..)
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haber61 sitesinde okuduğum yazda başkan "paramız yok, ucuz ve kaliteli futbolcu alacağız" demiş. (Ne derece doğru bilmiyorum). Eğer böyle bişey söylemişse yazıkar olsun ya.. Büyük takımız diye geçiniyoruz dimi? Şirketlerinden biri zarar etse önce başındaki yöneticileri kovarsın..Ama tabi zarar eden rezil olan şirketiniz değil nasılsa.. Biz bu yönetimden transfer bekliyoruz hala..Gerçi ben hiç bişey beklemiyorum Ligi bekliyorum Statı kafalarına geçirmek için bizi yerin dibine soktukları gibi onlarıda yerin dibine sokmak istiyorum...
      Ben acikcasi yonetimin iyi niyetli olduguna inaniyorum, ancak sadece yoneticiligi profesyonelce degilde santiye yonetir gibi yapmaya calistiklarini dusunuyorum.. Ve beceremiyorlar dogal olarak.. Her basarisiz yonetici gibi bunlar da yerlerini baskalarina birakacaklar.. Muhtemelen Aralik ayinda..
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• sevgili arkadaşım marcelinyonun gelmesine bizde çok sevindik
        ama

1- marce forvet değildi helede fatihin özellikleri göz önünde tutulduğunda onun yerine değil symekin yerine alınan bir oyuncu idi... Fatihin gitmesi takımın ahengini bozdu. forvet hattında çok öenmli eksiklikler meydana geldi. bu yüzden gönderilmemeliydi diyorum. yani yerine onun kadar kaliteli yada genç ve yetenekli 1 yada2 adam laınmalıydı. ama sakın umut alındı demeyin fatih olması için 10 kamyon ekmek yemesi lazım onun

2- bir yıldız alabilirsin belki ama yerinde oynatmazsan yıldızıda gönderirsin. şimdi şotayı aldığımızda defansa koysak ne bekleyebilirsdikki yada stepi forvete çeksek. marceyide sol kanada çekti ziya hoca resmen harcadı. buna rağmen ilk yarıda toğu ayağında en çok tutan oyuncumuz için marcelinyo. gitttiği takımda yerinde oynayınca attığı 5 gol yaptığı assistler ziya hocanın ne kadar inatçı , yıldız düşmanı vede beceriksiz bir adam olduğunu ayan beyan olduğunu gösteriyor aslında
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Taka Gazetesi'nden alıntı
          SON KALE TONY SYLVA

Kaleci konusunda başı dönen Trabzonspor�a şimdi de Monaco ve Lille�de oynayan Senegalli Tony Mario Sylva önerildi

HER GÜN YENİ İSİM
          eknik direktör Ziya Doğan�ın ısrarla kaleci istemesi üzerine araştırmalarını ve temaslarını bir türlü sonuçlandıramayan Trabzonspor�a dünde yeni bir kaleci daha önerildi. Fransa�nın Monaco, Epinal, AC Ajaccio ve Lille kulüplerinin kalesini koruyan Tony Mario Sylva Bordo-Mavili takımın gündemine sokuldu. Bu sezon takımının oynadığı 33 maçta da görev yapan Sylva özellikle Monaco da parladı ve isim yaptı. Başkan Albayrak�ın bu kaleciyle ilgili çalışmalara başladığı belirtildi. Öte yandan Martinez umudunu da sürdüren Trabzonspor, Sakaryaspor�dan indirim bekliyor.
          -----------------------------
          Haber 61 alıntı
          TS'de Martinez Bilmecesi
          Sakaryaspor'dan Kolombiyalı kaleciyi almak için girişimde bulunan Trabzonspor'un, yeşil - siyahlıların iç işlerine takıldığı iddia edildi. Belediye Başkanı Aziz Duran'ın, parayı şirkete istediği, yönetimin ise transferde kullanmayı düşündüğü belirtildi

Trabzonspor, Martinez için Sakaryaspor'dan indirim beklerken, yeşil - siyahlı kulübün iç işlerindeki bilmece, transferin ağırlaşmasına yol açtığı belirtildi.

Kulübün sahibi durumundaki Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın, Kolombiyalı file bekçisinden gelecek parayı, hakim ortak konumundaki şirkette bloke etmek istediği, yöneticilerin de bunu transferlerde kullanmayı düşündüğü ifade edildi.
          Basın Sözcüsü Halit Evin ise, "Eğer yüksek bir bedel almazsak Martinez'i satmayız. Bir yıl daha bizim formamızı giyer" diye konuştu.
          Evin, parasal konuda da bir sorun olmadığını savunarak, "Her para Sakaryaspor'un parasıdır. Sakaryaspor için kullanılır" ifadesini kullandı.
          Martinez'in Menajeri Batur Altıparmak, Trabzonspor'un Martinez için teklifte bulunduğunu doğrulayarak, "Ancak Sakaryaspor Yönetimi bu futbolcudan yüksek fiyat istediği için transfer gerçekleşmemişti.

Arada oldukça yüksek bir fiyat farkı var. Sakaryaspor gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek. Bir yabancı kaleci barındırmanın zorluğunun farkında olmalılar" dedi.
          Kolombiyalı kalecinin satılma ihtimalinin yüksek olduğunu da vurgulayan Altıparmak, "Şu ana kadar Martinez'i Trabzonspor dışında ne yurt içinden, ne de yurt dışından hiçbir takım istemedi. Sakaryaspor Yönetimi'nin burada duyarlı davranması gerekiyor" diye konuştu.
          -----------------------------------------
          Fanatik'den alıntı

Martinez olmazsa Dudek

Yönetim, Ziya Doğan'ın prensi Martinez'i bitirmek için Sakaryaspor ile temasları yoğunlaştırdı. Bordo-Mavililer'de alternatif isim ise Dudek.
          21.06.2007

Yeni teklif yapıldı
          Trabzonspor’da yönetimin de altını çizdiği gibi transferde öncelik kaleci konusuna verilirken, Bordo-Mavililer, gündemdeki isimlerin işini bir an önce bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Karadeniz temsilcisinin idarecileri, teknik direktör Ziya Doğan’ın ilk adayı konumundaki Martinez ile anlaşabilmek için temasları yoğunlaştırırken, daha önce verdiği 1 milyon dolar teklifine bir de oyuncu ekledi. Ligin diğer büyüklerinin kaleci arayışına nokta koymuş olmasını avantaj olarak gören Trabzonspor, gelebilecek olumsuz bir yanıtı da göze alarak alternatifleri belirliyor.

Mesajı ilettiler
          Bu doğrultuda Trabzonspor’un Martinez ile anlaşılamaması durumunda yurt dışına yöneleceği, öncelikli ismin de Liverpool’un yedek kalecisi Dudek olduğu öğrenildi. Daha önceki transfer dönemlerinde de adı Bordo-Mavili takım ile anılan Polonyalı deneyimli kaleciden süre istendiği ve “Önceliğimiz ligi tanıyan ve uyum sorunu yaşamayacak bir kaleci. Sorunu böyle aşamazsak ilk adayımız sensin” mesajının verildiği bildirildi. Dudek’te küçük para pürüzlerinin kaldığı, 1 milyon 250 bin Euro isteyen oyuncuyla 1 milyon Euro’ya anlaşılabileceği kaydedildi.

Skoko’da geri sayım
          Kalecinin yanı sıra orta alana da bir transfer düşünen Trabzonspor’da, Skoko konusunun yabancı kontenjanıyla ilişkili olduğu vurgulandı. Daha önce Ziya Doğan ile birlikte Gençlerbirliği’nde çalışan Avustralyalı’nın bu sorun aşılır aşılmaz Türkiye’ye davet edileceği belirtildi. Ancak yabancı transferinde yaşanabilecek herhangi bir pürüzü hesaba katan yönetim, teknik heyetten yerli oyuncu belirlemesini de istedi.
          ------------------------------
          Fotomaç'dan alıntı
          Trabzon'un Martinez inadı

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, rotayı yeniden Sakarya'nın başarılı file bekçisi Martinez'e çevirdi.

Martinez'e zam
          Bordo-mavili yönetim, Sakaryaspor'a son olarak 1.5 milyon $ artı futbolcu teklifini sundu. Martinez'in kulübü 2.5 milyon $'da ısrarlı.

Trabzonspor, kaleci transferini bitirememenin sıkıntısını yaşamaya başladı. Antalyasporlu Cordoba'dan büyük ölçüde vazgeçen bordo-mavili kulüp, rotayı yeniden Sakaryaspor'un file bekçisi Martinez'e çevirdi. Kolombiyalı kaleci için 2.5 milyon dolar isteyen Sakaryaspor'a, Trabzonspor son teklifini
          verdi. 1 milyon dolardan, 1.5 milyon dolara çıkan bordo-mavililer, Martinez'in kulübüne bir de futbolcu önerdi.

MUTLAKA SATILIR
          Sakaryaspor yönetimi, Trabzonspor'un bu teklifine sıcak bakarken, net karar için süre istedi. Öte yandan Martinez'in menajeri Batur Altıparmak, Trabzonspor'un Kolombiyalı için teklifte bulunduğunu doğrulayarak, "Sakaryaspor gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek. Bir yabancı kaleci barındırmanın zorluğunun farkında olmalılar. Bu yüzden Martinez'in satılma ihtimali oldukça yüksek" yorumunu yaptı.
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 09:54.

Yorum

• kaleci

Efsane kadronun da tek eksiği kaleci idi. Nihat'ın kurtardığı tek maç hatırlamıyorum. Kaleci sorunu ciddi bir sorun. Trabzon için ise Şenol Güneş'ten beri takımın zayıf noktası . Bu sene bu halledilmeli.

Yorum

• arkadşalr duydunuzmu bizim takım sakarya sporun kaleci martinezi ısararla almak istiyomuş doğrumu kelci nasıl iyimi saten bizde hep artık oyuncuları alıyoruz ya yönetim istifa yeter artık bırakın.....
              ŞUANA KADAR YAPILAN EN BÜYÜK HİZMET ZİYANIN İSİTFA ETMESİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN OHHHH BEEEE

Yorum

MAÇ 0-0 ken beş beş diye bağırdığımız küçüklere 5 büyüklere 2-3 salladığımız efsane kadro.....

ziya hoca rüyasında bile böyle kadro sahaya çıkartamaz....11 de 3 oyuncu
                Su kadro sampiyonluk yasayamadi ya, ona yanarim baska bise degil.. Belki ustteki arkadasin dedigi gibi bi kalecimiz olsaydi belki hersey cok farkli olurdu..

96'da sampiyon olsaydik bugun hersey ne kadar farkli olurdu kim bilir.. Sabah sabah darlandim bak ..
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

sevgili arkadaşım marcelinyonun gelmesine bizde çok sevindik
                  ama

1- marce forvet değildi helede fatihin özellikleri göz önünde tutulduğunda onun yerine değil symekin yerine alınan bir oyuncu idi... Fatihin gitmesi takımın ahengini bozdu. forvet hattında çok öenmli eksiklikler meydana geldi. bu yüzden gönderilmemeliydi diyorum. yani yerine onun kadar kaliteli yada genç ve yetenekli 1 yada2 adam laınmalıydı. ama sakın umut alındı demeyin fatih olması için 10 kamyon ekmek yemesi lazım onun

2- bir yıldız alabilirsin belki ama yerinde oynatmazsan yıldızıda gönderirsin. şimdi şotayı aldığımızda defansa koysak ne bekleyebilirsdikki yada stepi forvete çeksek. marceyide sol kanada çekti ziya hoca resmen harcadı. buna rağmen ilk yarıda toğu ayağında en çok tutan oyuncumuz için marcelinyo. gitttiği takımda yerinde oynayınca attığı 5 gol yaptığı assistler ziya hocanın ne kadar inatçı , yıldız düşmanı vede beceriksiz bir adam olduğunu ayan beyan olduğunu gösteriyor aslında
                  aslinda gercekten herseyiyle saglam bi altyapimiz olsa karadeniz gencini almak icin yabanci büyük takimlar kuyruk beklerdi.öyle genc yeteneklerimiz varki ama biz önlerini tikiyoruz.bizim gelecekte bazilariyla mücadele etmek icin baska sansimiz yok.onlarla onlar gibi olarak mücadele edemeyiz.belki bu 2.plana itildi ama tesislesme yeniden yapilanma ve kurumsallasma bizim icin hayati önem tasiyor.öyle bi alt yapin olmasi gerekirki her 5 senede bir yeni bi jenarasyon yaratabilesin..özellikle yöre gencleri futbola cok yatkin ve gercekten cok yetenekli.neden kullanmiyoruz.bi fatih gitti ama nice fatihler kaybolup gidiyor.fatih de kaybolup gidecekti ama sans ona güldü.isimizi sansa birakiyoruz..bizim örnek alacagimiz model kesinlikle ajax modeli olmali.adamlar hem yildizlarini satiyor hem basariyi yakaliyor hemde büyük ve köklü takimlar icinde yer aliyor.
                  birakalim artik kisilerle ugrasmayi.özellikle kisilere bagimli kalmamamiz sart.hersey otomatik islemeli ve buraya baskan olarak gelecek insanlarda sadece sirketi yönetmeli.futbolla da profesyoneller ilgilenmeli.biz baskanin adini bile bilmesek sorun degil
                  trabzonumu böyle hayal ediyorum..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 21 Haziran 2007 10:11
                    Doğan Yönetime muhtıra verdi.
                    T
                    eknik Direktör Ziya Doğan yönetime verdiği transfer listesinin haziran ayı sonuna kadar takıma katılmaması halinde sıkıntı yaşanacağını dile getirdi.

Bu tarihten sonra alınan oyuncuların uyum sorunu yaşayacaklarını ve geçen sezondan bir farkı olmayacağını dile getirdi.

Geçtiğimiz sezon Brezilyalı teknik adam Lazaroni�nin dönemine de atıfta bulunan Doğan� Bu tür hazırlık kamplarının takımlara neye mal olduğunu geçtiğimiz sezon başında gördük. Bu yüzden aynı hatayı tekrarlamak istemiyoruz. Trabzonspor�un hedefi şampiyonluğa oynamaktır� diyerek yönetimin elini çabuk tutması için adeta bir muhtıra verdi. (Medya Trabzon)
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• yani başarısızlık halinde bahanesi baştan hazır adamın....

Yorum

yani başarısızlık halinde bahanesi baştan hazır adamın....
                        yönetimde bu bahaneye sıgınmasına izin vermesin alsın alacagı oyuncuları sonrada cıksın basının karsısına kimi kimi sitiyordun ziya bunlarımı al sana istedigin oyuncular bunlar yterlimi başarı için desinn. sonra başarı beklesin.. geriini ziya düşünsün
                        Trabzonspor

Yorum

yani başarısızlık halinde bahanesi baştan hazır adamın....
                          hayir hazir degil bu istedigi oyuncular rekabeti artirmak icin ve cesitli kulvarlarda yarisacak bi takimsan böyle bi kadro olmasi sart.iki takim sürebileceksin sahaya ve ikiside ayni kalitede de olmali.böylece sürekli kullanilan oyuncular form düsüklügü yasarsa bile bu takima yansimasi o kadar olmaz..adamin geldiginden beri anlatmak istedigi sey.ne istiyor ziya dogan..90 dakika kosan,pres yapan,top kazaninca hizli oynayan, hem oyun bozabilen ve oyun kurabilen bi takim olma,takim halinde hücüm yapip takim halinde geri dönme.en cok sevindigim sey bazi futbolculara bagimli kalmamak.yattara forma icin cok calismasi gerekir.keyfine göre öyle taraftara bi kac hareket göstermekle olmuyor.rekabeti kalede de saglamak sart.hem birinci kalecin hemde ikinci kalecin üst düzeyde olmaliki saglikli bi rekabet ortami olussun..bundan hem kaleciler faydalancak hemde takim..
                          görüldügü gibi teknik direktörümüz yapmak istediklerini hayata gecirebilirse cok keyifli bi trabzonspor izleyecegiz ve sampiyon olacagiz..
                          basarisizligin bahanesi yok.istedigi oyuncular alindi.istedigi sekilde hazirlik dönemi gecirecek.elinde hersey var..

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yönetimde bu bahaneye sıgınmasına izin vermesin alsın alacagı oyuncuları sonrada cıksın basının karsısına kimi kimi sitiyordun ziya bunlarımı al sana istedigin oyuncular bunlar yterlimi başarı için desinn. sonra başarı beklesin.. geriini ziya düşünsün
                            arkadaşım o gene bulur bi şeyler.... hasan üçüncünün sakatlığını bile büyük eksik olarak gören bir TD değilmi bu......

Yorum

arkadaşım o gene bulur bi şeyler.... hasan üçüncünün sakatlığını bile büyük eksik olarak gören bir TD değilmi bu......
                              ohooo bosuna yaziyorum ya neyse..senin o kücümsedigin hasan ücüncü tonlarca para sacarak aldigin bir cok yabancidan cok daha kalitelidir..her yönden!!!!

Yorum

• Transferde ne bekliyoruz?

Trabzonspor eğer Ziya Hocanın başarılı olmak çok kolay diye anlatmaya çalıştığı sahada sonuna kadar mücadele eden Futbolun Şov Eğlence heyecan özelliğini dışlayan Olabildiğince fiziksel mücadeleye dayalı düşünceye göre 2007-2008 sezonuna hazırlanıyorsa ki öylede gözüküyor transferden bizim beklediğimiz umduğumuz oyuncuları alınmasını beklemek hayalcilik olur.

Belki mesele para meselesidir diyeceğim ama İyi Transfer size maç geliri reklam geliri Üyelik belki sponsorluk gibi gelirleride getiriyor.Yani tavuk yumurtadan yumurtada tavuktan çıkıyor. Siz ezik fenerin Roberto Carlosu nediye aldığını düşünüyorsunuz belki Wedersondan fazla katkı bile yapmayacak yada yapamayacak ama kombine biletleri gelirleri ile belkide bu parayı çıkaracaklar.

Bu yüzden Seyirciyi Sahaya çekecek kulübe taraftara kazandıracak Üye kazandıracak Projelerin arasında Yıldız taransferleride olmalı, Taraftara heyecan verilebilmeli ancak bu Ziya hocanın felsefesi ile ne kadar uyuşur işte orası işin tadının kaçtığı yer.

Kulübün Kasasında ne olduğunu bilmeden çok fazla açık üzerine konuşamayız ama bu yönetime sorulması gereken başarı soruları da yok değil.

1. Geçen Sezon kaç kombine sattılar? bu sene kaç kombine satacaklar?geçen seneki Maç gelirleri Neydi? Bu senekini Ne hedefliyorlar?

2.Geçen Yılın TV gelirleri neydi? Bu sene ne olacak?

3.Eldeki kadroyu 30 a indirselerde Ortalama 500.000 YTL yıllık ücretten bu yılki Futbolcu ödemeleri 15.000.000 YTL civarındaki miktarı nasıl ödeyecekler?

4. Kulübün gelirlerinin artırılması için bu yıl ne yapacaklar?tabi reel olarak hangi projeleri var?

Sonuçta kulübün bir kasası var ve onda borç olması kuvvetle muhtemel peki yönetim bu borcu nasıl kapatacak tabi 10 yılda alacağı parayı kasaya girdi göstermeden Yıllık olarak bu hesaplar verildiğinde hesap ortaya çıkar.
                                En son smertkan tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 10:49.
                                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X