İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
F.Tekke tv'lerde bas bas bagirmistir ben gidicem diye.. Boyle bir durumda, yonetimin satmaktan baska caresi yoktu acikcasi ve ona ragmen ilk basta satmamis ve sonradan da bence cok iyi bir paraya satmistir.. 29 yasina gelmis, sozlesmesinin bitimine bir yil kalmis ve gitmek isteyen bir oyuncuyu dunya paraya satti diye bence yonetime fazla yuklenmenin bir anlami yok. Ben burda Fatih'i de suclamiyorum, bunlar futbolun gercekleri.. Futbolcular takim degistirebiliyorlar, bu boyle.. biri gider biri gelir..
Neyse, yonetim Fatih'i sattiktan sonra da yerini doldurmak adina Almanya'nin hatiri sayilir bir topcusu olan Marcel'i getirdi, ki Marcel ilk geldiginde nasil sevinmistik.. Ha olmadi, tutmadi .. bu da futbolun icinde olan birsey, bundan dolayi da yonetimi fazla suclayamayiz diye dusunuyorum..
Bence yonetimin en buyuk yanlisi Ziya Dogan'i getirmesi ve bunda israr etmesidir.. (aslinda tekndik direktorun arkasinda durmak da bence cok yerinde bir davranis istikrar adina, ama yanlis adamin arkasinda duruyorlar..)

Trabzon'un Martinez inadı
Yorum