Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Premier League Rumour Mill: Chelsea to sign £4m Dutch star Drenthe

Ahh ulan ah kaçırdık adamı Neyse dua edelimde orda kadroya giremesin belki kiralarız
    kaçan balık büyük olur derler ama

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu Tolga sizin neyinize bu kalecinin ne eksigini gördünüzki bana göre senoldan sonra tsde en iyi kaleyi koruyacak oyuncudur, birakin martinezi gider paftan bir kaleci aliriz alin size üctane kaleci iste, fuzulü masraf ya sonrada bu yönetimi elestiriyorsunuz neden borc batagina girdik diye, uyanin borcdayiz borcda.
      Ne demek Tolga sizin neyinize kendinde degilsin herhalde bu konuda artık tarrtısmak anlamsız yönetimdeki ve Trabzondaki bircok futbol yorumcusu kaleci alınması konusunda hemfikir yönetimi borc konusunda elestirmiyorum Trabzonspor büyükse 30 Trilyon borca aglayacak klup degildir biz bosuna taraftar degiliz herhalde Tolga-Martinez el ele artık bunu sahiplenin
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emrah Kol neden yok? Kadir Keleş neden yok? Bunlar Milli izinli mi yoksa? Bilen yok mu? Gerçi mantıksızlıklara alıştık ama?
        Onlar Ziya Doğan izinli
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• kusura bakmayin ama trabzonlu olmakla bu isler bitmiyor...tolga martinezin eldiveni olamaz...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Tolgayida bitirmeye calisiyorsunuz umarim bu transfer gerceklesmez, Martinezin resmini avatarina koyacagina neden Tolganin resmini koymuyorsun, neyse.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• bu arada gs lincoln le anlaşmış ...resmen.........
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kusura bakmayin ama trabzonlu olmakla bu isler bitmiyor...tolga martinezin eldiveni olamaz...
                Pühehe burasi mizah ortami degil, daha dürüst olun yaaa...
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet bunlar benim kafama da takıldı valla.. Emre Aygün bile var.. bu ikili nerde
                  sakarya yami verildirler diyorsunuz..martinez karsiliginda acik konusun
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne demek Tolga sizin neyinize kendinde degilsin herhalde bu konuda artık tarrtısmak anlamsız yönetimdeki ve Trabzondaki bircok futbol yorumcusu kaleci alınması konusunda hemfikir yönetimi borc konusunda elestirmiyorum Trabzonspor büyükse 30 Trilyon borca aglayacak klup degildir biz bosuna taraftar degiliz herhalde Tolga-Martinez el ele artık bunu sahiplenin

martinezı alamaz bunlar bosa hayal kurmayın sakarya ayak yapıyor suan fener bedava gel desım martınez oraya gıder
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• EĞER MARTİNEZ BİTTİYSE artık jun ve jeffersonu ne yapcaz
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Tolgayida bitirmeye calisiyorsunuz umarim bu transfer gerceklesmez, Martinezin resmini avatarina koyacagina neden Tolganin resmini koymuyorsun, neyse.
                        Yeni Transferlerin resmi daha ilginc duruyor anlasılan anlaşamayacagız seninle insallah ikisi icinde hayırlısı neyse o olur........
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Turşusunu kurarız herhalde...
                          Başka ne olur ki..
                          Gerçi bence Jun kalsın.
                          BEnim az da olsa ümidim var o çocuktan.
                          Patlayacak gibime geliyor ama bu sadece bir his.
                          Beklentim yok pek!
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Tolgayida bitirmeye calisiyorsunuz umarim bu transfer gerceklesmez,
                            Bay mentalite istemiş O istediyse vardır bi bildiği değil mi?

Yorum

• Arkadaşlar,
                              bu sezon bize gösterdiki kesinlikle bizim takıma iyi bir kaleci lazım... Tolganın kumaşı iyi olabilir... Ama ne yalan söyleyeyim, Tolga kalede iken maç başlayınca içimde içgüdüsel olarak kalecimizin çok zayıf olduğu herhangi bir topun hemen gol olabileceği hissi doğuyoor... Birde Tolgaya güvenen arkadaşlar, neden Martinez alınmasın diyorsunuzki... Tolga çok iyi kaleci ise Martinezi keser...En azından rekabet oluur...
                              Tabi Martinez ile anlaşımışsa.....!!!
                              ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• ''Martinez'de istediğimiz olacak''

Recep Hacıeyüpoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kaleci Martinez ile 2 yıllık sözleşmeleri bulunduğunu belirterek, Türk Telekom Lig (A)'da kalelerini, Turkcell Süper Lig'de de başarılı bir performans gösteren Martinez'in koruyacağını söyledi.

Hacıeyüpoğlu, şunları kaydetti: "Martinez'in kulübümüzün belirlediği rakamlara satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve yönetim kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımakta. Bu sebeple Sakaryaspor'un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı yönetim kurulumuz verecek. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü bağlamamakta."
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X