ya bırakın şu albayrağı savynmayı bu adamdan trabzona ne hayır gelmiş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
xxxxxxx
bu site albayrağın avukatlığını yapmıyor trabzonsporun avukatlığını yapıyor sanırım ayrıca suçu olmayan birileri varsa onlarda taraftaradır bu kadar kötü yönetildi bu kadar hatalar yapıldı hala daha sabrediyoruz oysa geçmişte daha az hata yapan yönetimler çok daha ağır eleştililmişlerdir hatta öz evladımız şenol hoca bile yerden yere vuruldu öyleyse ziyayı artık ne yaparsanız yapın konuşmayın icraat yapın söz verildi sözünüzü tutun trabzonsporu şampiyon yapın yoksa bende dördüncü yapabilirim ayrıca stad konusu YALAN RÜZGARINA DÖNDÜ BİZ BUNLARI UNUTMUYORUZ HABERİNİZ OLSUNİlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bırakın şu albayrağı savynmayı bu adamdan trabzona ne hayır gelmiş
Yorum
-
bi kere liman konusunda sende de eksik bazı noktalar var. o dönem trabzonspor klüp olarak ihalenin trabzonspora bırakılmasını istemişti. albayraka girme denmişti ama girdi. benzinlik konusunu açan bu yönetimdir. madem benzinlik yok bu 14 milyon gelir neden klübün girdileri içinde gösterilir o da ayrı soru. bununla beraber atay aktuğ benim babamın oğlu değil, onu savunmak zorunda değilim. ama senin söylediklerini sayitoğlu da söylemişti ve aktuğ da cevabını vermişti. üzerine genel kuruldan ve yönetimden kimse çıkıpta bu yanlıştır diyemedi. aktuğ kendi döneminden kalan borcun 4-5 milyon ytl olduğunu iddia etti ve kimse de öyle değildir diyemedi. o nedenle bence bu yönetimi savunmak için acele etmeyin. çok yanlış işler yaptıklarını herkes biliyor ama kimilerinin işine gelmiyor bu yanlışların söylenmesi. saf görülen taraftar da sürekli kandırılıyor. bütün olan bundan ibaret. o nedenle biraz daha dikkat bence.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala limanda kaldınız
Bu forumda yüz defa yazıldı çizildi bu konu. Liman'ı Albayraklar Trabzonspor'un elinden almadı, Albayraklar almasaydı kıronun biri alacaktı limanı. Trabzonspor'un da içinde bulunduğun konsorsiyum maalesef güçsüz kalmış ihaleden çekilmişti. Bu konsorsiyum neden böyle güçsüz kaldı onu da Erol Tuna beylere sormak lazım. Gözü kaldı limanda. Yani o zamanki yönetim ve şehir limanın çok fazla Trabzonspor'a verilmesini istemedi.
Fatih Tekke'yi satmak son derece doğru bir karar. Sorun onu satarak eksikliğini doldurabilmek. Fatih Tekke'den gelen parayı olumlu kullanabilmek. Benzinliği satmak diye bir şey yok. Henüz ortada benzinlik yok. Trabzonspor'un zaten benzinliği diye bir şeyi yok. Arsa kiralanacak. Taraftarımız çoğu şeyi yanlış biliyor. Medyanın özellikle yerel medyanın bu konuda çok büyük suçu var. Trabzonspor'un borçlarına gelince, bu yönetim eski yönetimin bıraktığı borcu 4,5 trilyon arttırdı. Yani eski yönetim 24 trilyon borç bırakmış. Atay başkanımız belediye başkanlığı yaptığı için bu konularda oldukça uzmandır. Hesap işlerinden iyi anlar. Nere gitti bu paralar belli değil.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
xxxxxxx
Trabzon'un transfere ihtiyacı var
Ziya Doğan yeni sezon öncesi 4 transfere daha ihtiyacı olduklarını söyledi.
20 Haziran 2007 17:42Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yeni sezon hazırlıklarına şampiyonluk doğrultusunda start verdiklerini belirterek, 4 transfere daha ihtiyacı olduğunu söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarına bugün Bolu'nun Gerede ilçesinde start veren Bordo-mavili takımda, teknik direktör Ziya Doğan, hazırlıklara şampiyonluk parolasıyla başladıklarını belirterek, "Hedefimiz belli, şampiyonluk için yeni sezon çalışmalarına start verdik. Yönetim kurulundan isteklerimiz var. 30 Haziran'a kadar tüm transferler kadromuza katılmalı. Trabzonspor, transferleri hep geç bitiriyor. Bu da takımı olumsuz etkiliyor. Bana 1 stoper, 1 forvet, 1 forvet arkası ve 1 kaleci lazım. Toplam olarak 4 transfere ihtiyacım var. Bunlar ihtiyacımızın olmasından çok rekabeti arttırmak için" dedi.
Lig yarışının Inter-Toto Kupası'ndan daha önemli olduğunu ifade eden Doğan, "Lig yarışı, Inter-Toto Kupası'ndan daha önemli. Biz Inter-Toto'yu tabii ki önemsiyoruz ama lig bizim için daha önemli. Geçen sezonun en büyük sıkıntısı takımın sezon öncesi kampında iyi hazırlanamamasıydı. Inter-Toto Kupası sezon başı çalışmalarımızı çok büyük derecede etkiledi. Sezonu erken açmak zorunda kaldık. Bu yüzden de Almanya kampını iptal etmek zorunda kaldık" şeklinde konuştu.
Hazırlık kampına izin alarak geç katılacak olan Ceyhun için ise Ziya Doğan, "Ceyhun yaşındaki futbolcuların dinlenmesi gerekiyor. İzinli olan Ceyhun, kampa 5 gün sonra katılacak. Onun yaşındaki oyuncuların biraz daha fazla dinlenmesi lazım. Trabzon'a döndükten sonra kadro sayısını düşüreceğim. İdeal kadroyla çalışacağım. Aslında kadro kafamda şekillendi sayılır, ama gençlerin son durumuna bakacağım. Bu seçimi de burada kendi aramızda yapacağımız maçlarla belirleyeceğim" dedi.
Doğan, tüm milli oyuncuların kampa Trabzon'da katılacaklarını söyleyerek, "40 kişiyle başlamayı planladığımız kampa 39 kişiyle devam edeceğiz. Tüm milli futbolcularımız kampa Trabzon'da katılacaklar. Uzun süren sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Musa ise biz çağırdığımız zaman kampa katılacak. Şu an güçlendirme yapıyor" ifadelerini kullandı.
Yorum
-
bu arada transferle ilgili birşey söylmek isterim. geçen bursasporun bir yöneticisi aimar ile ilgilendiklerini söyledi. evet hem de bildiğimiz aimar. yani düştüğümüz durum ortada. benim önerim aimar değil ama madem yıldız istiyorsun d'alessandro muhteşem olur. daha önce de kadro için yaptığım öneride adı geçmişti. büyük klüp büyük topçularla iş yapar. gelmez denirse de en azından uğraşırsın kardeşim. ayrıca sen para vermeye niyetli ol futbolcunun iyisini alırsın.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
xxxxxxx
bunlar manavdan domates alamazlarİlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada transferle ilgili birşey söylmek isterim. geçen bursasporun bir yöneticisi aimar ile ilgilendiklerini söyledi. evet hem de bildiğimiz aimar. yani düştüğümüz durum ortada. benim önerim aimar değil ama madem yıldız istiyorsun d'alessandro muhteşem olur. daha önce de kadro için yaptığım öneride adı geçmişti. büyük klüp büyük topçularla iş yapar. gelmez denirse de en azından uğraşırsın kardeşim. ayrıca sen para vermeye niyetli ol futbolcunun iyisini alırsın.
Yorum
-
evet Trabzonspor Limanı almak istemişti ama kanuni olarak derneklerin bu tip ihaleye giremediklerinden olmamıştı. Şimdi güya destek vereceğini söyleyen bir kısım siyasiler o zaman neden kanuna bir madde koyup Trabzonsporumuzun Limanı almasını sağlamadılar. Çünkü kendi adamlarına vereceklerdi limanı . Trabzon limanı birilerine verilmek istenmiştir vede verilmiştir. Bu kadar basit.Oysa bizim için çok büyük bir gelir kaynağı olacaktı.İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi kere liman konusunda sende de eksik bazı noktalar var. o dönem trabzonspor klüp olarak ihalenin trabzonspora bırakılmasını istemişti. albayraka girme denmişti ama girdi. benzinlik konusunu açan bu yönetimdir. madem benzinlik yok bu 14 milyon gelir neden klübün girdileri içinde gösterilir o da ayrı soru. bununla beraber atay aktuğ benim babamın oğlu değil, onu savunmak zorunda değilim. ama senin söylediklerini sayitoğlu da söylemişti ve aktuğ da cevabını vermişti. üzerine genel kuruldan ve yönetimden kimse çıkıpta bu yanlıştır diyemedi. aktuğ kendi döneminden kalan borcun 4-5 milyon ytl olduğunu iddia etti ve kimse de öyle değildir diyemedi. o nedenle bence bu yönetimi savunmak için acele etmeyin. çok yanlış işler yaptıklarını herkes biliyor ama kimilerinin işine gelmiyor bu yanlışların söylenmesi. saf görülen taraftar da sürekli kandırılıyor. bütün olan bundan ibaret. o nedenle biraz daha dikkat bence.
F. Tekke konusunda ise bir şey demiyorum. 3. sınıf top oynanan şampiyonluğun çokta kolay kazanılabileceği böyle bir ligde onun gibi bir oynucunun eksikliğini sonuna kadar hissettik. BU gerçeği bütün herkes kabul ediyorken Albayrağın kendisi ve bir kaç kişi kabul edemiyor. Gitmek istemiyordu hadi istiyordu diyelim o paraya 2 tane yıldız forvet alınabilirdi oda yapılmadı. her açıdan yanlış yaptıkları.
ayrıca borç 30 trilyon olmuş diyelimki Aktuğ döneminde 24 trilyon idi. hiç bir başarı elde yokken üstelik 2-3 yıllık yayın paralarıda ipotelkle bankadan alınmışken ortada bir başarı yok
basit bir hesap
30-24 = 6 trilyon
7,5 milyon euro = 13 trilyon
diğer normal gelirleri saymıyorum.... lig tvden alınan para, sponsorluk gelirleri, kupadan gelen paralar vs bunları saymıyorum. yukardaki 20 trilyonla ne yaptılarki onları savunuyorsunuz....
bu adam tarihimizin en başarısız başkanıdır. inanın başkan derken bile içim sızlıyor ona.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Martinez bilmecesi
Sakaryaspor'dan Kolombiyalı kaleciyi almak için girişimde bulunan Trabzonspor'un, yeşil - siyahlıların iç işlerine takıldığı iddia edildi. Belediye Başkanı Aziz Duran'ın, parayı şirkete istediği, yönetimin ise transferde kullanmayı düşündüğü belirtildi
Trabzonspor, Martinez için Sakaryaspor'dan indirim beklerken, yeşil - siyahlı kulübün iç işlerindeki bilmece, transferin ağırlaşmasına yol açtığı belirtildi.
Kulübün sahibi durumundaki Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın, Kolombiyalı file bekçisinden gelecek parayı, hakim ortak konumundaki şirkette bloke etmek istediği, yöneticilerin de bunu transferlerde kullanmayı düşündüğü ifade edildi. Basın Sözcüsü Halit Evin ise, "Eğer yüksek bir bedel almazsak Martinez'i satmayız. Bir yıl daha bizim formamızı giyer" diye konuştu. Evin, parasal konuda da bir sorun olmadığını savunarak, "Her para Sakaryaspor'un parasıdır. Sakaryaspor için kullanılır" ifadesini kullandı.
Martinez'in Menajeri Batur Altıparmak, Trabzonspor'un Martinez için teklifte bulunduğunu doğrulayarak, "Ancak Sakaryaspor Yönetimi bu futbolcudan yüksek fiyat istediği için transfer gerçekleşmemişti. Arada oldukça yüksek bir fiyat farkı var. Sakaryaspor gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek. Bir yabancı kaleci barındırmanın zorluğunun farkında olmalılar" dedi.
Kolombiyalı kalecinin satılma ihtimalinin yüksek olduğunu da vurgulayan Altıparmak, "Şu ana kadar Martinez'i Trabzonspor dışında ne yurt içinden, ne de yurt dışından hiçbir takım istemedi. Sakaryaspor Yönetimi'nin burada duyarlı davranması gerekiyor" diye konuştu.
milliyet
Yorum
-
ikinci yari ne gibi sanssiz sakatliklar yasadik ?? Gokdeniz'in, Umut'un, Yattara'nin, Huseyin'in ve Step'in cok ciddi bi sakatligi olmadi yanlis hatirlamiyorsam.. Ha Musa'nin, Risp'in sakatliklatini diyorsan bence cok onemli sakatliklar degildi, zira takimi surukleme gibi bir fonksiyonlari zaten yoktu ..İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bunlari bindefa sölemeye gerek yok, olmamis bunun sebepleri var adamin agzindan biz ikinci yarida daha iyi olacagiz dedi diye illa sampiyon olacagiz anlaminami gelir, ikinci yarida belki daha iyi bir takim olabilirdik ama ne oldu? sansiz sakatliklar yasandi bunlari tekrarlamaya gerek yok lütfen, asil sezon simdi basliyor, Ziya Dogan takimini mükemmel bir sekilde kuracaktir.
Ziya Dogan'i savunmana ve istikrar soylemlerine saygi duyuyorum ama sunu da soyliyim ki savlarini somut argumanlarla destekleyemiyorsun, bu sadece ustteki yorumun icin gecerli degil, benim genel bir gozlemim ..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
genc arkadaslara daha toleransli davranmak gerekirİlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ziya Dogan'i savunmana ve istikrar soylemlerine saygi duyuyorum ama sunu da soyliyim ki savlarini somut argumanlarla destekleyemiyorsun, bu sadece ustteki yorumun icin gecerli degil, benim genel bir gozlemim ..
heyacanlarida gayet normal.bi tanesi geldi dün nasil sinirleniyor ziya dogana..yani nerdeyse dokunsan aglayacak
gerci bir cogu fazlasiyla sert ve haksiz elestirilerde getiriyor ama onun tavri cok acayipti..
En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 09:11.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
5 milyon euroluk Özer
GALATASARAY, Ankaraspor un genç yıldızı Özer Hurmacı için devreye girdi. Ümit Milli Takım forması da giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu, özellikle Kalli nin çok istediği belirlendi. Tek sorun Ankaraspor un istediği 5 milyon euroluk bedeli.
Yorum
-
youtubendenmi izlemis onuİlk olarak asikaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyon euroluk Özer
GALATASARAY, Ankaraspor un genç yıldızı Özer Hurmacı için devreye girdi. Ümit Milli Takım forması da giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu, özellikle Kalli nin çok istediği belirlendi. Tek sorun Ankaraspor un istediği 5 milyon euroluk bedeli.
özer i biz alacagiz ama bu liglerin baslamasina az bi süre kala olacak gibi geliyor bana.oraya kadar önemli transferleri yapmis oluruz ve kadroda siskinlik yaratan ve cok para kazananan oyunculari gelecek vaad eden trabzonlu oyuncularla takas ederiz sanirim.
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
orda 3 tane forvet mi goruyorum ben ilk onbirde.. Orhan-Hami-Shota.. Vay be, ne gunlermis..İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem öyle tamamını koyalım , resme bakarak eksik mevkiler doldurulsun
Büyüklerimiz şampiyonlukları gördü , efsaneleri çıplak gözle izleme imkanı buldular.
Ben şampiyonluk göremedim ama tek yabancısı shota olan bu takımı izleme imkanı buldum.
Resme bakınca " takım iskeleti " ne demek insan daha iyi anlıyor.

Aman Ziya Dogan gormesin, kafasi karisabilir, toparlayamaz kendini uzun sure . .İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Haber61 sitesinde okuduğum yazda başkan "paramız yok, ucuz ve kaliteli futbolcu alacağız" demiş. (Ne derece doğru bilmiyorum). Eğer böyle bişey söylemişse yazıkar olsun ya.. Büyük takımız diye geçiniyoruz dimi? Şirketlerinden biri zarar etse önce başındaki yöneticileri kovarsın..Ama tabi zarar eden rezil olan şirketiniz değil nasılsa.. Biz bu yönetimden transfer bekliyoruz hala..Gerçi ben hiç bişey beklemiyorum Ligi bekliyorum Statı kafalarına geçirmek için bizi yerin dibine soktukları gibi onlarıda yerin dibine sokmak istiyorum...
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum