İlk olarak cemka tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
katiliyorum sana...tolga eger martinezden iyiyse onu keser...jeffersonu nasil kestiyse martinezide öyle...hadi bakalim..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
-
basarili olacagini sanmiyorum..kacar gider..İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada gs lincoln le anlaşmış ...resmen.........KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Sakaryaspor Yönetim Kurulu adına Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nun kalecimiz Luis Martinez ile ilgili açıklaması...
Sakaryaspor ile kalecimiz arasında devam eden iki yıllık sözleşme mevcut olup, Lig A’da kalemizi, Süper Ligde de başarılı bir şekilde temsil eden Luis Martinez koruyacaktır. Martinez’in kulübümüzün belirlediği rakamlar dahilinde satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim Kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve Yönetim Kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımaktadır. Bu sebeple Sakaryaspor’un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı Yönetim Kurulumuz verecektir. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü değil, şahısların kendilerini bağlar. Bu konunun kamuoyu tarafından bu şekilde bilinmesini istiyoruz.
Sakaryasporun Resmi Sitesindeki Haber budur yorumunu da ben yapayım bizim yönetici abilerimiz Sakarya Belediye Baskanı ve Fahri Baskanları Aziz Duranla anlasmıslardır her konuda bunlarda bize basvurun yönetim biziz diyorlar yoksa aldıkları futbolcuların bile paralarını Martinezden gelecek paraya güvenerek 2-3 ay sonrasına cek verdiler Fenerbahcenin Martinezle ilgisi kesinlikle yok cıkan haberler Fb ye tüm dünyanın gelmesini isteyen cahil ve karaktersiz gazetecilerin haberleridir Volkan ve Serdar var orada kaleci almazlar
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Aynen öle renkdas.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBay mentalite istemiş O istediyse vardır bi bildiği değil mi?
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Arkadaşlar ne oluyor konuya yabancı kaldım transfer haberi mi var? Biri anlatırsa sevinirim. İnşallah anlatanın tuttuğu takım için istediği topçular alınır...İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeee dakikalar ilerliyor..sakaryadan haber alan arkadaslar.neler oluyor.bi saat önce anlasildi deniliyordu..
Yorum
-
ortada üc ihtimal var:Sakaryaspor Yönetim Kurulu adına Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu’nun kalecimiz Luis Martinez ile ilgili açıklaması...
Sakaryaspor ile kalecimiz arasında devam eden iki yıllık sözleşme mevcut olup, Lig A’da kalemizi, Süper Ligde de başarılı bir şekilde temsil eden Luis Martinez koruyacaktır. Martinez’in kulübümüzün belirlediği rakamlar dahilinde satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim Kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve Yönetim Kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımaktadır. Bu sebeple Sakaryaspor’un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı Yönetim Kurulumuz verecektir. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü değil, şahısların kendilerini bağlar. Bu konunun kamuoyu tarafından bu şekilde bilinmesini istiyoruz.
Sakaryasporun Resmi Sitesindeki Haber budur yorumunu da ben yapayım bizim yönetici abilerimiz Sakarya Belediye Baskanı ve Fahri Baskanları Aziz Duranla anlasmıslardır her konuda bunlarda bize basvurun yönetim biziz diyorlar yoksa aldıkları futbolcuların bile paralarını Martinezden gelecek paraya güvenerek 2-3 ay sonrasına cek verdiler Fenerbahcenin Martinezle ilgisi kesinlikle yok cıkan haberler Fb ye tüm dünyanın gelmesini isteyen cahil ve karaktersiz gazetecilerin haberleridir Volkan ve Serdar var orada kaleci almazlar
1.ya senin dedigin gibidir
2.sakaryaspor yönetimi fiyat artirmaya calisiyor
3.en zayif ihtimal sakaryaspor gercektende satmayacak ve martinez lig a ya gidecek..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
bndede ole bir his var hdi hayırlısıİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurşusunu kurarız herhalde...
Başka ne olur ki..
Gerçi bence Jun kalsın.
BEnim az da olsa ümidim var o çocuktan.
Patlayacak gibime geliyor ama bu sadece bir his.
Beklentim yok pek!
inş werilirse şanslarını ii deerlendrrde Trabzonsporumuzun paraları çope gtmemiş olur
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
martinezle anlasmisiz diyor birileri...baska birsey yokİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ne oluyor konuya yabancı kaldım transfer haberi mi var? Biri anlatırsa sevinirim. İnşallah anlatanın tuttuğu takım için istediği topçular alınır...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum