İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
dinleyin şu arkadaşı .... hiç birşey bilmiyosanız onu dinleyinnnnn.............Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
wedwrsonu tek geçerim..kesinlikle alınmalı hem Türk statüsünde..
ve keita..bizim ön liberoları siler atar..
umutun yanına çok iyi bir santrafor..artık yabancı istemiyorum..gökhanı veriyolarsa alınmalı..
amaaa...
ziya varsa ..
yukardakilerin hükmü yoktur...... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Kaleci alcaksalar Bayer Leverkusenen kalecisi Hans Jörg Butt Kontratini sezon sonu fes ettini söyledi.kaleci alcaksan Alman alacaksin.Adam hem Tecrübeli hem Bonservisi yok hem de Penaltici.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
ulan petkovic gitti gideli kaledeki sorunu cozemedik ....neydi petkovicin hatasi anlamadim zaten hem seneyede turk olurdu .....sikinti olmazdi ....
ALLAH akil versin bizim yoneticilerimize.......
son yillarda yapilan en buyuk transfer hatalari .....
..petkovicin satilmasi
...zurawskinin alinamamasi..
...halilhodzicin gonderilmesi.....
....fatih tekkenin satilmasi....
....marcelinhonun gonderilmesi ve musampanin oynatilmamasi....
.....syzmek in harcanmasi............
bize nelere mal oldugunu varin siz hesaplayin ....
son yillarin en mantikli iki transferi ise ...stepanov ve umut ....onlarda vahid hoca sayesinde..............deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
en ıyısını alsan ne yazar oynatmayan bır hoca olduktan sonraa....
bir sürü ısım dolanır durur bombaa transfer yapacağız derler son dakıkaya kadar kımseyı almadıkları gıbı aldıklarıda ses bombasından oteye gecmezz...
anlayacağınız ses var ama görüntü olmayacak
Yorum
-
devre arasında kalecı Orkunu önermiştim o zaman Ankaragucu onu serbest bırakmıştı bonservisi elindeydi burdan bir arkadaş milletin döküntülerınımı topluycaz demışti kupada gorduk adamı alsaydık en kotu ıhtımal Ahmet Şahinin yerine gelirdi
Yorum
-
hüseyinin penaltısını sen bile kurtarırsın ondan kaleci olmazİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arasında kalecı Orkunu önermiştim o zaman Ankaragucu onu serbest bırakmıştı bonservisi elindeydi burdan bir arkadaş milletin döküntülerınımı topluycaz demışti kupada gorduk adamı alsaydık en kotu ıhtımal Ahmet Şahinin yerine gelirdi
Yorum
-
Trabzonspor yediği gol 39 sakaryasporun yediği gol 46 K. Erciyes 45İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazi arkadaslarimizi anlayamiyorum. 2. Lige düsen bir kulübün kalecisini transfer etmek !! Hem de kaleci.
martinezi transfer etmeyelimmi Kerciyes 2 yarıda kaç gol yemiş kaç kez yenilmiş.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 17:19.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
selam arkadaslar haklusiniz baya güzel yazilar yazmissiniz tebrik ederim helal olsun bu ziya dogan gitmeli 5.6 tane yildiz oyuncu alinmaliki bu takim takim gibi oynasin mertinez alinmali fenerin isdedigi roberto karlos alinmali misi falan hele hele imkan olsada su bizim fatih tekkeyi geri alsak ne adammis be gercek adam fitbolculugu ilen trabzonspor,u ayakda tutan adammis gökdenizlen olmuyor gökdeniz zede hak veriyorum isde gelde su derdini anlat bu yönetime bence su mehmet Ali yilmaz gelse olmazmi onun zamanida hic olmazsa iyi kötü yabanci oyuncu görüyorduk yada ahmet agaoglu gelse bilmiyorum bu yönetim mecbur gitmeli vede ziyada gitmeli arkadaslar vallahi cok üzüluyoruz ama ne yapacaksin demin trabzonspor baskani nuri albayragin aciklamasini okudum hic begenmedim ibrahim haciosmanoglu konusma yapmis lig tv neymis saygin bir aileymis ne bileyim adam dogru söylüyor biriside cikip trabzonspor külübünü baglamaz diyor bu yönetim bu kadar ...vallahi bizler yurd disindayiz biz pek bir sey yapamiyoruz siz tabzon.da olan sevgili siz degerli seyircilere is düsüyor bu takimdan hic bir sey olmaz arkadaslar hep fikiriz degilmi yani...
Yorum
-
adamın tipi Fatih Tekkeyi andırıyo bi o kadarda hırslı,fizikte war en önemliside A Milli Takımda oynuyo bu adamın neresi kötü???İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyinin penaltısını sen bile kurtarırsın ondan kaleci olmaz
Yorum
-
orkun milli takimda ise anlayinki seneye galatasaraytadir........
bizi kupadan eden kaleciyi hic utanmadan alip kalemizemi koycaz....
deyeceksiniz ki profesyonellik falan ....hayir degil arkadas adami gormediniz mi hirs kupuydu sanki bizi eleyince dunya sampiyonu oluyoduEn son pacos_bill tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 17:46.deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum