yönetimin neden gitmesini istiosunuz tmm hep defans oynatabilir ama 14 den kurtaranda o yanee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
14.lüğe indirende oydu ama 4. olmamız ise iyi olmamızdan dolayı değildi öteki takımların kötü olmasından dolayıydı bizim üstümüzdeki takımlar bu kadar puan kaybetmeseydi bizim 4.bitirmemiz bile hayaldi..İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimin neden gitmesini istiosunuz tmm hep defans oynatabilir ama 14 den kurtaranda o yanee..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
tsampiyon61
Bizim topcular sakatlanmasaydı ? KACINCI OLACAKTIK . Topcuları da yönetim mi sakatladı da 14.oldu ortada bi yattara 4.yaptıİlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14.lüğe indirende oydu ama 4. olmamız ise iyi olmamızdan dolayı değildi öteki takımların kötü olmasından dolayıydı bizim üstümüzdeki takımlar bu kadar puan kaybetmeseydi bizim 4.bitirmemiz bile hayaldi..
Yorum
-
14 e düşüren de oİlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimin neden gitmesini istiosunuz tmm hep defans oynatabilir ama 14 den kurtaranda o yanee
Yorum
-
Bu takımın forması bile 4. olur bizim için 4.lük başarılı olmamalı kaldı ki 14.lükten kurtulmak için başımızda bir t.direktöre ihtiyacımız dahi yok....İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimin neden gitmesini istiosunuz tmm hep defans oynatabilir ama 14 den kurtaranda o yanee
her şeyden önce bizi 14. yapanda oydu zaten takımın başına geldiğinde 14. diildi!
Yorum
-
Şampiyonluk..İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak ne istiyoruz biz bu takımdan ?
Başka ne isteyebiliriz ki.
Ha bir de ondan sonra Avrupa'da mümkünse hatırı sayılır bir başarı..
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÖNETİM İSTİFA!!!
TEBRIK EDERIM SENİİ MUKEMMEL bir futbol bılgısı ve mukkemmel taraftarsın yoksa sende benım kadar bılırsınkı bu takımı bu hale getıren ıstıkrarsızlıgı anca ıstıfalar cozer satalım butun futbolcuları yattara ve gokdenız tek basına oynar nede olsa sadece onlara destek verıp onlşarı koruyoruz hadi bakalım deneyelım nede olsa herseyı denedık ama olmadı b7unuda deneyelım ne olacakkı yoksa bızler 90 dakıka stafddayız ts clup lar pğara basıyor hatta turkıyenın her yerınde her sehırde talap cevap versın dıye 5 er tane var...! oturdugumuz yerden ıkı mac kaybedınce hepımız yonetım ıstıfa dıye bagıralım dunya yılddızı ıstetyılım ama bıletlere 1 ytl zam gelınce karıstıralşım ortalıgı tamammjı bıze artık bu yakısır buyuk taklımların taraftarlarıda bıze bunu yakıstırıyor zaaten..1Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
ya abi sen demedin mi yonetim daha istekle daha askla calıssın die bişeler yapalım die bende istifaya davet ettim belki gorurlerde taraftar istifa etmemizi istiyor demek ki bi hatamız kusurumuz var işimize dort elle sarılalım derler!İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTEBRIK EDERIM SENİİ MUKEMMEL bir futbol bılgısı ve mukkemmel taraftarsın yoksa sende benım kadar bılırsınkı bu takımı bu hale getıren ıstıkrarsızlıgı anca ıstıfalar cozer satalım butun futbolcuları yattara ve gokdenız tek basına oynar nede olsa sadece onlara destek verıp onlşarı koruyoruz hadi bakalım deneyelım nede olsa herseyı denedık ama olmadı b7unuda deneyelım ne olacakkı yoksa bızler 90 dakıka stafddayız ts clup lar pğara basıyor hatta turkıyenın her yerınde her sehırde talap cevap versın dıye 5 er tane var...! oturdugumuz yerden ıkı mac kaybedınce hepımız yonetım ıstıfa dıye bagıralım dunya yılddızı ıstetyılım ama bıletlere 1 ytl zam gelınce karıstıralşım ortalıgı tamammjı bıze artık bu yakısır buyuk taklımların taraftarlarıda bıze bunu yakıstırıyor zaaten..1
yonetim istifa lafımdan da nası mukemel bi futbol bilgim olduguna kannat getirdin cok merak ettim oda ayrı!
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
bu takımdan bişe istediğimiz yok. yönetimden isteğimiz var. ziyayı göndersin adam gibi söz verilen transferleri yapsınlar. kolpa yapmasınlar. bu istenilenleri yapamıyolarsa istifa edip gitsinler işi yapacaklara bıraksınlar. bukadar basit isteklerimizİlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak ne istiyoruz biz bu takımdan ?
Yorum
-
Atay Aktuğ döneminde takım iki maç yenildiği zaman kıyamet kopmuştu trabzonda şimdi bu istikrarcılık niye??? hatta takım 2-0 öndeyken bile yuhalanıyordu ne çabuk unutuldu bunlar, görünen köy kılavuz istemez bunlar benzin istasyonunu sattı, fatihi sattı ,takımın 30 trilyon borcu var bunlar biraz daha kalırsa o zaman kulübün kapısına kilit vurulacak onun için defolup gitsinler bir an önce, nenem bile daha iyi yönetir kulübüİlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTEBRIK EDERIM SENİİ MUKEMMEL bir futbol bılgısı ve mukkemmel taraftarsın yoksa sende benım kadar bılırsınkı bu takımı bu hale getıren ıstıkrarsızlıgı anca ıstıfalar cozer satalım butun futbolcuları yattara ve gokdenız tek basına oynar nede olsa sadece onlara destek verıp onlşarı koruyoruz hadi bakalım deneyelım nede olsa herseyı denedık ama olmadı b7unuda deneyelım ne olacakkı yoksa bızler 90 dakıka stafddayız ts clup lar pğara basıyor hatta turkıyenın her yerınde her sehırde talap cevap versın dıye 5 er tane var...! oturdugumuz yerden ıkı mac kaybedınce hepımız yonetım ıstıfa dıye bagıralım dunya yılddızı ıstetyılım ama bıletlere 1 ytl zam gelınce karıstıralşım ortalıgı tamammjı bıze artık bu yakısır buyuk taklımların taraftarlarıda bıze bunu yakıstırıyor zaaten..1
Yorum
-
İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takımdan bişe istediğimiz yok. yönetimden isteğimiz var. ziyayı göndersin adam gibi söz verilen transferleri yapsınlar. kolpa yapmasınlar. bu istenilenleri yapamıyolarsa istifa edip gitsinler işi yapacaklara bıraksınlar. bukadar basit isteklerimiz
attım imzayı...
Yorum
-
aynen yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaİlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya abi sen demedin mi yonetim daha istekle daha askla calıssın die bişeler yapalım die bende istifaya davet ettim belki gorurlerde taraftar istifa etmemizi istiyor demek ki bi hatamız kusurumuz var işimize dort elle sarılalım derler!
yonetim istifa lafımdan da nası mukemel bi futbol bilgim olduguna kannat getirdin cok merak ettim oda ayrı!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum