Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetimin neden gitmesini istiosunuz tmm hep defans oynatabilir ama 14 den kurtaranda o yanee
    #50 Jackson Avelino Coelho
    #7Miroslaw Szymkowiak
    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetimin neden gitmesini istiosunuz tmm hep defans oynatabilir ama 14 den kurtaranda o yanee
      14.lüğe indirende oydu ama 4. olmamız ise iyi olmamızdan dolayı değildi öteki takımların kötü olmasından dolayıydı bizim üstümüzdeki takımlar bu kadar puan kaybetmeseydi bizim 4.bitirmemiz bile hayaldi..
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Tam olarak ne istiyoruz biz bu takımdan ?

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          14.lüğe indirende oydu ama 4. olmamız ise iyi olmamızdan dolayı değildi öteki takımların kötü olmasından dolayıydı bizim üstümüzdeki takımlar bu kadar puan kaybetmeseydi bizim 4.bitirmemiz bile hayaldi..
          Bizim topcular sakatlanmasaydı ? KACINCI OLACAKTIK . Topcuları da yönetim mi sakatladı da 14.oldu ortada bi yattara 4.yaptı

Yorum

yönetimin neden gitmesini istiosunuz tmm hep defans oynatabilir ama 14 den kurtaranda o yanee
            14 e düşüren de o

Yorum

Bu takımın forması bile 4. olur bizim için 4.lük başarılı olmamalı kaldı ki 14.lükten kurtulmak için başımızda bir t.direktöre ihtiyacımız dahi yok....

her şeyden önce bizi 14. yapanda oydu zaten takımın başına geldiğinde 14. diildi!

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tam olarak ne istiyoruz biz bu takımdan ?
                Şampiyonluk..
                Başka ne isteyebiliriz ki.
                Ha bir de ondan sonra Avrupa'da mümkünse hatırı sayılır bir başarı..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  YÖNETİM İSTİFA!!!

TEBRIK EDERIM SENİİ MUKEMMEL bir futbol bılgısı ve mukkemmel taraftarsın yoksa sende benım kadar bılırsınkı bu takımı bu hale getıren ıstıkrarsızlıgı anca ıstıfalar cozer satalım butun futbolcuları yattara ve gokdenız tek basına oynar nede olsa sadece onlara destek verıp onlşarı koruyoruz hadi bakalım deneyelım nede olsa herseyı denedık ama olmadı b7unuda deneyelım ne olacakkı yoksa bızler 90 dakıka stafddayız ts clup lar pğara basıyor hatta turkıyenın her yerınde her sehırde talap cevap versın dıye 5 er tane var...! oturdugumuz yerden ıkı mac kaybedınce hepımız yonetım ıstıfa dıye bagıralım dunya yılddızı ıstetyılım ama bıletlere 1 ytl zam gelınce karıstıralşım ortalıgı tamammjı bıze artık bu yakısır buyuk taklımların taraftarlarıda bıze bunu yakıstırıyor zaaten..1
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• neden bu kadar sessiz transfer dönemi geciriyoruz
                    bu saatlere kadar bi haber bekliyoruz
                    yönetim duy sesimizi
                    lütfen
                    istifa

Yorum

• istifa değil lütfen transfer ...

sonra istifa !!!

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TEBRIK EDERIM SENİİ MUKEMMEL bir futbol bılgısı ve mukkemmel taraftarsın yoksa sende benım kadar bılırsınkı bu takımı bu hale getıren ıstıkrarsızlıgı anca ıstıfalar cozer satalım butun futbolcuları yattara ve gokdenız tek basına oynar nede olsa sadece onlara destek verıp onlşarı koruyoruz hadi bakalım deneyelım nede olsa herseyı denedık ama olmadı b7unuda deneyelım ne olacakkı yoksa bızler 90 dakıka stafddayız ts clup lar pğara basıyor hatta turkıyenın her yerınde her sehırde talap cevap versın dıye 5 er tane var...! oturdugumuz yerden ıkı mac kaybedınce hepımız yonetım ıstıfa dıye bagıralım dunya yılddızı ıstetyılım ama bıletlere 1 ytl zam gelınce karıstıralşım ortalıgı tamammjı bıze artık bu yakısır buyuk taklımların taraftarlarıda bıze bunu yakıstırıyor zaaten..1
                        ya abi sen demedin mi yonetim daha istekle daha askla calıssın die bişeler yapalım die bende istifaya davet ettim belki gorurlerde taraftar istifa etmemizi istiyor demek ki bi hatamız kusurumuz var işimize dort elle sarılalım derler!
                        yonetim istifa lafımdan da nası mukemel bi futbol bilgim olduguna kannat getirdin cok merak ettim oda ayrı!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam olarak ne istiyoruz biz bu takımdan ?
                          bu takımdan bişe istediğimiz yok. yönetimden isteğimiz var. ziyayı göndersin adam gibi söz verilen transferleri yapsınlar. kolpa yapmasınlar. bu istenilenleri yapamıyolarsa istifa edip gitsinler işi yapacaklara bıraksınlar. bukadar basit isteklerimiz

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atay Aktuğ döneminde takım iki maç yenildiği zaman kıyamet kopmuştu trabzonda şimdi bu istikrarcılık niye??? hatta takım 2-0 öndeyken bile yuhalanıyordu ne çabuk unutuldu bunlar, görünen köy kılavuz istemez bunlar benzin istasyonunu sattı, fatihi sattı ,takımın 30 trilyon borcu var bunlar biraz daha kalırsa o zaman kulübün kapısına kilit vurulacak onun için defolup gitsinler bir an önce, nenem bile daha iyi yönetir kulübü

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu takımdan bişe istediğimiz yok. yönetimden isteğimiz var. ziyayı göndersin adam gibi söz verilen transferleri yapsınlar. kolpa yapmasınlar. bu istenilenleri yapamıyolarsa istifa edip gitsinler işi yapacaklara bıraksınlar. bukadar basit isteklerimiz

attım imzayı...

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya abi sen demedin mi yonetim daha istekle daha askla calıssın die bişeler yapalım die bende istifaya davet ettim belki gorurlerde taraftar istifa etmemizi istiyor demek ki bi hatamız kusurumuz var işimize dort elle sarılalım derler!
                                yonetim istifa lafımdan da nası mukemel bi futbol bilgim olduguna kannat getirdin cok merak ettim oda ayrı!
                                aynen yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X