Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    süper mi...hangi kariyerden bahsediyorsun........
    Riquelme nin kariyerini mi soruyorsun bana

Ne sen sor ne ben söyleyeyim
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süper derken dünya çapında deil sadece türkiye çapında süper

Yorum

evet onu soruyorum süper kariyer dersen biraz abartmış olursun bocadan başka kimi şampiyon yapmış........?
        poetricus

Yorum

evet onu soruyorum süper kariyer dersen biraz abartmış olursun bocadan başka kimi şampiyon yapmış........?
          Juan Román Riquelme (Doğumu 24 Haziran 1978) Arjantinli futbolcu. Şu anda Arjantin'in Boca Juniors takımının formasını giymektedir.

Riquelme Villareal CF'den önce Boca Juniors ve FC Barcelona formalarını da giydi. Ocak 2007 de eski klübü Boca Juniors a geri döndü. Arjantin Milli Futbol Takımı'nın formasını da başarıyla giyen Riquelme Arjantin forması altında 33 maçta 8 gol kaydetti. sonrası milli takıma veda etti.2006-2007 sezonu içinde annesinin hastalığını öne sürerek ülkesi Arjantin'e giden yıldız eski takımı Boca Juniors la tekrar sözleşme imzaladı.Riquelme ayriyeten Şampiyonlar Ligi yarı finalinde penaltı kaçırarak Villareal'İ finalden eden isimdir.Ayrıca 2007 Copa Amerika da attığı 5 golün yanında yaptığı asistlerlede Arjantin i finale kadar taşımış,kupaya damgasını vurmuştur.Ayrıca Riquelme tekrar Avrupanın dev kulüplerini tekrar peşinden koşturmaya başlamıştır...

2007 Copa America Finali (Brezilya - Arjantin)
          2007 Copa Libertadores (Boca Juniors)
          2005 Villareal ile Şampiyonlar Ligi Yarı Finali
          2005 FIFA tarafından Dünya'da Yılın Futbolcusu Adayı gösterildi (2.oldu)
          2004 UEFA Intertoto Kupası (Villareal CF)
          2001 Copa Libertadores (Boca Juniors)
          2000 Kıtalararsı Kupa (Boca Juniors)
          2000 Copa Libertadores (Boca Juniors)
          1999 Argentine Clausura Championship (Boca Juniors)
          1998 Argentine Apertura Championship (Boca Juniors)
          1997 Dünya Gençler Şampiyonası (20 yaş altı)

Pek bir kariyeri yok ya...İdare ediver artık...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Juniorsu

Yorum

• Adamın süper bi kariyeri olmasa Messi'nin,Aimar'ın,Tevez'in oynadığı bir takımda 10 numarayı giymezdi heralde.
              FxY

Yorum

Riquelme ayriyeten Şampiyonlar Ligi yarı finalinde penaltı kaçırarak Villareal'İ finalden eden isimdir.

Harcamayın adamımı..
                Çeyrek final rövanş karşılaşmasında Inter'i tek başına deviren isim de oydu..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• adamı aldıkta kariyeri tartışıyoruz bu adamında kariyerini beğenmeyen varsa ne denilebilirki
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• heralde benim kadar hayranı olamazsınız bkz. avatar ama çok iyi oyuncu olması süper bir kariyerinin olması anlamına gelmiyor barcelona'da oynayamadığını herkes biliyor boca ve villarealde başarılı olmuştur ama süper kariyer dersen zidane gibi süper kariyerli futbolculara haksızlık edersin...

Bence ezikler bu adamı alabilirlerdi ama adı üstünde ezikler.......fenerin kuranyi kazmasına 20 milyon $ bonservis teklif ettiği konuşuldu hatta 15 + appiah...
                    poetricus

Yorum

• Tank mı alalım tanksavar mı? Eğer tankı besleyebilecek kalitede destek gücünüz varsa elbette ki tank, ama eğer yoksa kaliteli tanksavarlar daha mantıklı olur bu saatten sonra
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya neden oyuncu transferini konuşuyoruz ki! Biz öncelikle Yönetici tranfer etmemiz lazım.
                        İş yönetimden başlıyor, önce oraya transfer lazım.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamın süper bi kariyeri olmasa Messi'nin,Aimar'ın,Tevez'in oynadığı bir takımda 10 numarayı giymezdi heralde.

gelirse ger ziya bi hafta dener sonra kararını verir :d
                          Trabzonspor

Yorum

• Riquelmeyi alamayız alsak da bile kendisini Barcelona'da bile küçük dağları yaratmış gören bir insan Trabzon'da herhalde rahat durmaz. Bize daha beyefendi ama kaliteli oyuncular lazım. Mesela ilk geldiği zamanlardaki Szymek...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Arkadaşlar,şu benzinlik ihalesi tamamlanıp oradan biraz para gelmedikten sonra transferi unutsanız iyi edersiniz.Hoş transfer yapılsa ne olacakki.Bizim ZD alınan topçuyu hiç alakası olmayan bir mevkiye koyar,adam burada oynayamayacağını belirtirsede bu defa ZD'nın iskartaları olarak Jun ile Musampa 'nın yanına bir arkadaş daha ilave olur.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tank mı alalım tanksavar mı? Eğer tankı besleyebilecek kalitede destek gücünüz varsa elbette ki tank, ama eğer yoksa kaliteli tanksavarlar daha mantıklı olur bu saatten sonra
                                O zaman Carlos Puyol'u alalım!
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X