şuraya bakın çok sıkıcı bir durum rakiplerimiz Lincoln'mü ? Alex'mi ? Rico'mu tartışmaları yapıyor..biz ise elimizdeki tek 10 numara(tam değil) ceyhun'u gönderiyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yalan haber olabilir arkadaşlar o liste. Kesin birşey yok ortada. İntertoto'dan önce liste verileceğini sanmıyorum.İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuraya bakın çok sıkıcı bir durum rakiplerimiz Lincoln'mü ? Alex'mi ? Rico'mu tartışmaları yapıyor..biz ise elimizdeki tek 10 numara(tam değil) ceyhun'u gönderiyoruz...
Yorum
-
bizde delgadoyu alalim adami zaten oynatmiyorlar dogru yerinde...onlar ricoyla oynar...ah delgado bizde olsa varya havalara ucarim.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
bu senin saydiklarina lucescu iyi uyuyor mesala ama ünal hangi lig takimini calistirmiski bu kadar emin olabiliyorsun..İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İşin aslı istediğim teknik direktör takımın dinamikleri ile oynamayan, kararlı ama inatçı olmayan; sevecen ama pısırık olmayan; otoriter ama gaddar olmayan biri olmalı...
Bu birinci derecede kişilik meselesi.
Sonra futbol bilgisi, sonra oyun anlayışı..
Onun için en iyi aday hala Ünal Karaman benim için.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
delgado=para sayın başkan=paramız yok...İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde delgadoyu alalim adami zaten oynatmiyorlar dogru yerinde...onlar ricoyla oynar...ah delgado bizde olsa varya havalara ucarim..

poetricus
Yorum
-
delgado ya verilen 5 milyon € ile ondan cok daha iyisini bulmak mümkün.zaten ist.takimlari paralari menajerlere vermeyi cok sever..aldiklari oyuncularda milyon dolarlari alip kaybolurlar..anadolu takimlari daha akilli ve bütcelerinede uygun transferler yapmaya basladilar..İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledelgado=para sayın başkan=paramız yok...

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
bu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
doğru söylüyorsunuz burada boş boş konuşuluyor ve bende bu boş konuşan kısmına kendimi dahil ediyorum. ancak bu başlıkta şu ana kadar yazılan en boş mesj da sizinkidir, bilgilerinizeİlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.
Yorum
-
İşin aslı Lıchesku olsa daha çok sevinirim ama o konuda pek bir ümitvar değilim.İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu senin saydiklarina lucescu iyi uyuyor mesala ama ünal hangi lig takimini calistirmiski bu kadar emin olabiliyorsun..
Yorum
-
3-4 gündür dediklerin fazlasıyla doğru ama transfer haberi yok hak ver bu uşaklara biraz...İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum