Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim transfer felsefemiz su mu? :

fener çok yerinde transferler yaptı o bölgede artık işe yaramayan oyuncuları varsa biz kolayca kaparız bu mudur ?!
    Tam öyle galiba!!!Hatta biraz daha kötümser...

Yorum

• Türkiyede doğrudüzgün sol bek yok. Volkan Yaman alınabiliyorsa alınsın. Yoksa Uğur Boral alınabilir. Neden alınmasın ki?

Yorum

• ben serkan balcı ya da uğur borala bişe demiyorum hatta uğur çok ii bi futbolcu itirazım felsefelerine ezikliğe!

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkiyede doğrudüzgün sol bek yok. Volkan Yaman alınabiliyorsa alınsın. Yoksa Uğur Boral alınabilir. Neden alınmasın ki?
          Alınacaksa volkan alınsın ...

Yorum

• Ya bırakında bu cordoba işi gerçekten doğrumu yaa...Bu nasıl bir mantık ya...Bunlar nasıl bir "insan"!!!Offff....

Yorum

• ama fenerin yaptığı transferler var onun için uğur boral !

Yorum

• sivastaki hayrettin nasil olur sizce?? gecen sene baya bi parlamasti. sozlesmesini yeniledimi yoksa ?

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  forumda herkes özer olmuş bnde özer olacam bekleyin beni
                  Hep özer olsanız ne olur kim duyacak sizi bende keçeli olmak istiyorum

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sivastaki hayrettin nasil olur sizce?? gecen sene baya bi parlamasti. sozlesmesini yeniledimi yoksa ?
                    ilhan cavcav almış

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      doğru diyosun..hepimiz özer olsak görmezler ama hepimiz cordoba olsak "taraftarımız istedi" derler..

Yorum

fener çok yerinde transferler yaptı o bölgede artık işe yaramayan oyuncuları varsa biz kolayca kaparız bu mudur ?!
                        ne bir eksik, ne bir fazla. aynen budur

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bak sen de duydun. Yönetime yakın birisi de bizi duysa o da yönetime bildirse amacımıza ulaşmış oluruz. Ben yönetimin Özerden haberi bile olduğunu sanmıyorum.

Yorum

ilhan cavcav almış
                            ciddimisin??? ulan bu cavcav harbi cakal haa

Yorum

+
                              küme düşen veya 2. 3. ligde oynayan takımların gözden düşmüş oyuncuları..

Yorum

• Röportajından anladığım kadarıyla Adem'i de baya bi övmüş. Asıl mesela Adem gibi bir oyuncuyu gönderip tüm sezon Hasan ve Ferhat'a mahkum olmaktı ortasahada. Ferhat iyi oyuncu fakat sağbekte oynatılabilirdi. Adem keşke bu sezon bizde oynasaydı tabi oynatılır mıydı??
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X