Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar 100 üzerine çıkmış forum daki arkadaşlar
    transfer falanmı var nedir bu kalabalık
    baktım bişe anlamadım

Evet var....
    Serkan Balcı ile anlaştık...Çok heyecan verici...
    Trabzonsporun maçlarını iple çekiyoruz...

Yorum

• yaw bizim bir iki milyon dolara bile futbolcu alabilecek paramız yoksa biz daha neyi bekliyoruz burada kapatın forumları sayfaları

bu dilenci kılıklı varyemez yönetim ve mental özürlü ziyasıda gittikten sonra kaldığımız yerden şanlı Trabzonspor tarihine devam ederiz

yaw ne biçim yöneticisiniz siz bir futbolcu izlediniz izlettinizse ve iyi olduğuna karar verdinizse gidin anlaşın alın gelin futbolcu mezarlığına çevirdiler zaten burayı yeteneksizleri doldurmuşlarıd zaten yeteneeği olanalrıda ziya öldürüyor şimdide emeklileri topluyorlar bir huzurevimiz eksikti
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet var....
        Serkan Balcı ile anlaştık...Çok heyecan verici...
        Trabzonsporun maçlarını iple çekiyoruz...
        resmi sitedenin de hala uyuyo olması ayrı bi olay..
        BORDO MAVİ

Yorum

• Palermoya bakin..
          bir macta inanilmaz bir hatrik yapti
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamamda abi bizim yönetim kadar beceriksiz bir yönetim yok ki Martinezi alamayısımızın nedenini acıklasınlar adam gibi bir kere gittilerde oturdularmı Sakarya ile pazarlıga Bjk Gs yöneticileri kac gündür yurt dısında bizimkiler Sakaryaya gidemiyorlar evet maalesef bunların alabilecegi kaleci yok almaları zor...............

Hani Sakaryanin Trabzonlu TD bizden oyuncu istiyordu?
            2-3 Genc oyuncu ve biraz Para ile neden baglayamiyorlar anlamis degilim?
            Birde Baskanlarida Trabzonlu degilmi?
            Bizim hic hatirimiz yokmu?

Ooooooooof be ooooooooof
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• arkadslar buyuk ihtimalle fener martinezle anlasir bize kimse kalmadi Cordobanin gelmemesi beni cok sevindirdi 37 yasinda ne isi vardi bizde en kotu ihtimal Tolgayla devam ederiz.2 yildiz ve stad sozu veren ve yerine getirmeyen baskanla en iyi 4. oluruz

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hani Sakaryanin Trabzonlu TD bizden oyuncu istiyordu?
                2-3 Genc oyuncu ve biraz Para ile neden baglayamiyorlar anlamis degilim?
                Birde Baskanlarida Trabzonlu degilmi?
                Bizim hic hatirimiz yokmu?

Ooooooooof be ooooooooof
                >Ne geliyosa başımıza hemşeriden geliyo zaten ergun gürsoy da haluk ulusoy da hemşeride ne oldu bunun gibi örnekleri çok....
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kolombiya gazeteleri yazdı anlasılan Dakka90.com un haberi oradan yani bu arada David Gonzales kaleci Kayserispor niye alıyor anlamıyorum.....

Ne yani?

Oranin Gazeteleri bizim Medyadan dahami güvenilir
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadslar buyuk ihtimalle fener martinezle anlasir bize kimse kalmadi Cordobanin gelmemesi beni cok sevindirdi 37 yasinda ne isi vardi bizde en kotu ihtimal Tolgayla devam ederiz.2 yildiz ve stad sozu veren ve yerine getirmeyen baskanla en iyi 4. oluruz
                    Fener'in kaleci alacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca adamların kadrosunda Türk yok.. insaf artık yabancı almasınlar bi zahmet. Zico kalecilerim Volkan - Serdar demişti. Ayrıca Volkan Babacan diye genç bir kalecileri var, ondan da çok şey bekliyormuş.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• Fenerbahce Serdar ve Volkan varken kaleci almaz birde genc kalecileri var milli takımlardan Volkan Babacan diye alırlarsa da belki Orkunu alırlar kaleye alternatif olarak federasyon yabancı karararını yine ertelemis Carsambaya bunlar cıldırtacak bizi ama kararın sınırsız olarak cıkması imkansız cıksa bile sahada belli sayıda oyuncuya izin vereceklerdir dolayısıyla Edu Lugano Alex Appıah Kezman Carlos gibi 6 banko oynayacak yabancı oyuncusu varken yabancı alamaz kulubeye bizimkiler artık medya yoluyla transfer yapmayı bırakıp ciddi adımlar atmalılar........
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dün gece yazdım bi daha yazayım ...

sayın başkan kendi gazetesi yeni şafak tan kamil anahar ın bildirdiğine göre mealen şu açıklamalarda bulunmuş ;
                        1 yattara yı ve ferhatı çok beğeniyorum ,ferhatın futbolundaki GELİŞME hoca futbolcu dialoğunun ne kadar önemli olduğunun göstergesi
                        2 göreve geldiğimizde kadroda yığınla TRABZONSPOR da oynamayak istemeyen futbolcu vardı ,yaptığımız çalışmalarla ARTIK TRABZONSPOR tercih edilir takım haline geldi ....
                        1.maddeye itiraz hakkımız yok elbette zira geçen yılki futbolumuzu iyi bulan ve çok zevkli lig diyen bir başkanla "iyi futbol "konusunda aynı düşünmediğimiz belli ...dolayısıyla ferhatın futbolundaki OLAĞANÜSTÜ gelişmeyi bizim göremememiz normal ...
                        2 madde ise çok vahim.....TRABZONSPOR futbolcular açısından tercih edilir bir kulüp oldu diyor sayın başkan vede ekliyor bu önceden yoktu bizim sayemizde oldu ? ve gazeteci arkadaşta soramıyor kim tercih etti bizi ? sayın başkan bir sayarmısınız ? kimi bir kaç kulüp isterken biz kaptık?? haberlerine itibar etitğimiz bir forum üyesi ;rüştüyle görüştü demişti başkan için ..mesela rüştüyü görüşüp sonrada bizmi tercih etmedik?? aynı şekilde yozgatlı da öyle? yada hangi futbolcuya birkaç kulüp talip olduda o futbolcu HAYIR BEN NURİ ALBAYRAKIN başkan ZİYA DOĞAN ında hoca olduğu takımı tercih ediyorum dedi....şimkovyakı mı sayalım fatih imi gökdenizi mi kim bunlar....
                        yukarıdaki açıklamaları yapan başkan samimi ise mesele yok ...en kötü ihtimal başkan kendini kandırıyor deriz aralık ayına kadar sabredereiz ...ediyoruzda ...lakin samimi değilse pek muteber forum üyemizin AHLAKLI başkanımız var iddası tartışma götürür bence .....

Kardesim insan once verdigi sozu tutacak 2 yildiz ve stad sozu veren Albayrak once sozunu tutsun sonra aciklama yapsin.

Yorum

• Bencede rüştü nün jimnastikçilere gitmesinden sonra kesinlikle ezikler martinez i alırlar..Bizde her zamanki gibi transfer haberleriyle yatar kalkarız.
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Edu, Lugano, Appiah, Alex, Kezman, Carlos, Mateus, Deivid, Aurelio, Wederson..
                            2 si türk olmak üzere 10 yabancı oyuncusu var adamların. Hala daha yabancı forvet arıyorlar..
                            BORDO MAVİ

Yorum

• Serkan Balcı imzaladı

F.Bahçe'den bir isim daha koptu. Trabzonspor, dış transferde Adnan'dan sonra Fenerbahçeli Serkan Balcı ile de sözleşme imzaladı.

Serkan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu törende, kendisini 2 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Serkan, imza töreninde yaptığı konuşmada, öncelikle büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'ye de her şey için teşekkür ediyorum. Trabzonspor'un uzun zamandır şampiyonluk beklentileri var. İyi de bir kadrosu var. Trabzonspor'a şampiyon olmaya, şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah bunu başaracağız'' dedi.

Trabzonspor'a söz verdiğini ve bu nedenle Trabzonspor ile sözleşme imzaladığını ifade eden Serkan, şöyle devam etti:

''Trabzonspor'a söz vermiştim ve sözümden dönemezdim. Başkanımız, hocamız beni istedi. Takım kadrosunun da iyi olduğunu düşünüyorum. Oturmuş bir kadrosu var ve bu yıl daha iyi olacak. Benim de katkılarımla inşallah bu yıl Trabzonspor şampiyon olacak. Fenerbahçe'de bir yıl şampiyonluk yaşadım, bir yıl da kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. 100. yılda şampiyonluk yaşamak gurur vericiydi. Trabzonspor'da uzun zamandır şampiyon olamıyor. Bu yıl inşallah şampiyon olur, bu tarihi değiştiririz.''

Serkan, bir gazetecinin ''Trabzonspor'a gelirken Ziya Doğan'dan orta sahada oynama sözü aldın mı? Bu şekilde basında sizin ağzınızdan demeç yer aldı'' sorusu üzerine, ''Ben Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye orta saha olarak transfer olmuştum. Hocamla konuştuğumda her yerde seni değerlendirebilirim diye yorumu vardı. O hocanın tercihiydi. Trabzonspor'da da öyle bir söz almadım. Böyle bir söz de olmaz. Formanın garantisi de yok. Öyle bir şey olmaz'' diye konuştu. Serkan, Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamamasıyla ilgili olarak ise ''İkinci yarı oynamaya başladım. İyi oynasan da kötü oynasan da hocanın taktiri, saygı duymak gerekir. Gerçekten Fenerbahçe'de güzel günlerim oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Şimdi yeni sayfa açıldı. Fenerbahçe sayfası kapandı, Trabzonspor sayfası açıldı. Artık onu konuşmak lazım'' dedi.

Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş ise şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek için Serkan gibi bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, ''Trabzon'dan 3 büyüklere gidildiği yerde, oradan da buraya oyuncu gelmesi Trabzonspor'un büyüklüğünün göstergesidir. Kendisine başarılar diliyorum'' dedi.

Serkan'ın, Trabzonspor'da 30 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

18.06.2007
                              Kaynak : AA
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 14:27.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bencede rüştü nün jimnastikçilere gitmesinden sonra kesinlikle ezikler martinez i alırlar..Bizde her zamanki gibi transfer haberleriyle yatar kalkarız.
                                dünyada kalecimi kalmadi yaa.sakaryaspora bu adam gökten zembillemi indi.onlar nasil bulduda aldi..bi martinez icin ne ahlanip vahlancaz ama bizimkiler otutuklari yerde transfer yapiyorlar..neyse vardir bi bildikleri..yakinda bombalar patlayacak..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X