Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkan iyi transfer. Sözleşme 2 yıllık. Bu da demektir ki bu sene patlama yapmak isteyecek. Sözünü tuttu, karakterini gösterdi. Hayırlı olsun

Patlama yapar ve sonra 1 Yillik Mukavele süresi kalir.
    Bedava gitmesin diyede bu Sezon sonu satilir

Genc oyuncu ile Mukavele yapinca en az 3-4 sene olacak.

Adamin yasi 34 degilki 2 senelik Mukavele yapiyorsun
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu arada arkadaslar Jabinin yarın imzalaması icin Djokajın yanı sıra bir oyuncu daha gönderilmeli:

Jefferson
      Musampa
      Djokaj
      Tomas Jun
      Yattara
      Risp
      Stephanov

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• jabi agustine ye cok benziyo o ne yaw göz bebegim karardı resimde jabi nin arkasında durdugu duvar siyah olsa görünmücek..
        En son yns61 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 14:40.
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada arkadaslar Jabinin yarın imzalaması icin Djokajın yanı sıra bir oyuncu daha gönderilmeli:

Jefferson
          Musampa
          Djokaj
          Tomas Jun
          Yattara
          Risp
          Stephanov

Szymek ? .

Yorum

• Serkan Balcı sözleşme imzalıyor
            Kulübümüzün anlaşma sağladığı Serkan Balcı bugün (pazartesi) sözleşme imzalayacak. Serkan Balcı'nın imza töreni saat 13.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

17.06.2007 23:28:00 kaynak:resmi site
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada arkadaslar Jabinin yarın imzalaması icin Djokajın yanı sıra bir oyuncu daha gönderilmeli:

Jefferson
              Musampa
              Djokaj
              Tomas Jun
              Yattara
              Risp
              Stephanov

Neden yarin imzaliyor.
              Carsamba gününp beklese ya?
              TFF kararini verecek.

Simdi bu Yönetim ona yarin imza attirmak icin alelacele bir Oyuncuyu bedava göndermesin ve adamin adabini bozmasin

Yoksa Hasim Bey bir günden fazla Otel Masrafi karsilayamazmiyiz demis

Ulan ben sizin.....
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İntertoto Trabzonspor'u 'iptal' etti

Trabzonspor'un 18 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yapmayı planladığı Almanya kampının iptal edildiği bildirildi.

Profesyonel Takım Futbol Menajeri Necmi Perekli, yaptığı açıklamada, bu sezon UEFA İntertoto Kupası'nda Temmuz ayında yapacakları maçlar nedeniyle Almanya kampının iptal edildiğini söyledi.

Perekli, 20-30 Haziran tarihleri arasında Gerede'de bir kamp düzenleyeceklerini belirterek, ''30 Haziran'dan sonra hazırlıklarımızı Trabzon'da sürdüreceğiz ve 8 Temmuz'da da sahamızda UEFA İntertoto Kupası ilk maçımızı yapacağız. Bu yıl yurt dışı programımız olmayacak hazırlıklar Trabzon'da yapılacak'' dedi.

İyi transferler yaptıklarını dile getiren Perekli, ''Eksik mevkileri iyi transferlerle güçlendirdik. Kamp dönemi ve İntertoto maçlarında da yeni transferler takıma uyum sağlayacaklar ve gelecek yıl herkes çok daha iyi bir Trabzonspor izleyecek'' diye konuştu.
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• serkan ın 2 senelik imzasına takılan arkadaşlar...
                  bu konuda ilk ben yazmıştım ve demiştim ki bu kadar genç bir oyuncu ile 2 yıllık anlaşmanın 2 açıklaması olabilir;
                  1)yaptığınız transferden emin değilsinizdir çok para kaptırmayalım bari diye düşünüyosunuzdur
                  2)siz uzun süreli istemişsinizdir ama gelen oyuncu 2 sene sonra gitmek üzere gelmiştir. trabzonu bir nevi askerlik hizmeti olarak görüyordur. ancak 2 sene dayanırım sonra tekrar ver elini istanbul..

her ikisi de olabilir ama bence 2 .şık

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursasporda kiralik oynuyor.
                    Soyadi de Souza
                    Teşekkür ediyorum
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Szymek ? .
                      Abi syzmek federasyonun devre arasında cıkardığı yasa ile o sorun halledildi yani kontenjanda gözükmüyor kendisiyle Fifalık oldugumuz icin bu arada Serkan ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı bir yıl opsiyonlu yani muhtemelen opsiyon hakkı bizdedir iyi oynarsa uzatırız sözleşmesini Trabzondan bedavaya oyuncu bir yere gidemez

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fener, her sene getirdiği futbolu bırakmaya yüz tutmuş isimlerle şampiyon olur , öte yandan yıllardır genç isimler alıyoruz kaçının bize faydası dokundu ??? bu adam iyidir tecrübeli, gol krali hemde fiyatı pahalı değil ,şayet alabilirlerse ki bence zaten alamazlar ,umutla birlikte bizi uçurur, dün abd - panama maçını izledim ,panama nın forveti Blas Perez var 1 gol attı ve çok beğendim , bir de abd nin orta sahasında oynayan Beasley var, psvde oynuyordu sanırım yönetimin dikkatine
                        bunlar ancak civispordan abuzittini alirlar..
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• sizce biz bu transferlerle şampiyonluğa aynayabilecek miyiz? bizim akıllılar(!) bekler bekler transfer sezonu kapanırken cins bi adam alırlar o da elimizd patlar... arkadaşlar şampiyonluk bu takımın hedefi olamamış gibi geliyor bana... yöneticiler uyutuyor bizleri. yeter artık. 50 küsür adam varmış turşu kuracaklar herhalde. hepsini toplasan üç beş adam dışında işe yarar biri yok. en işe yaramazı da ziya doğan..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizimkiler mürekkebin kurumasını bekliyolar demek ki kurumamış kuruduğu anda sitede yayınlarlar merak etme site editörleri bile yönetim gibi uyuşuk...
                            sitenin editörkügünü de nuri yapıyormus ondan agır işliyo resmi site
                            BMN | ANTALYA
                            Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden yarin imzaliyor.
                              Carsamba gününp beklese ya?
                              TFF kararini verecek.

Simdi bu Yönetim ona yarin imza attirmak icin alelacele bir Oyuncuyu bedava göndermesin ve adamin adabini bozmasin

Yoksa Hasim Bey bir günden fazla Otel Masrafi karsilayamazmiyiz demis

Ulan ben sizin.....
                              Ya abi bırak göndersinler ya Musampadan Djokajdan sen hala bonservis mi bekliyorsun canları cehenneme yahu

Yorum

• Geri Zekalı Fenerbahce Orkunla anlasma yapmıslar ben dedim abi bunlar Türk Futbolunun kan emicileri........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X