Arkadaslar olay dogrulandı Cordoba artık Deportive Cali de Rüstü ve Cordobadan sonra simdi anlasılan Martinezin fiyatını düsürmek icin rotayı Hasagice döndürecegiz nede olsa Sayın baskanımız bonservis ödeyemiyor bende olsam 2 Milyon Dolar vermeden Martinezi vermezdim.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
David Gonzalesin yerine almışlar Cordobayı ama gonzales kalecimiki ben stoper veye libero diye okudum hatırlıyorum onu kayseriye verince cordobayı aldılar yazıyor ya o yüzden dedim kaleciyi vermedilerki kaleci alsınlar neyse inşallah doğru haberdir.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Arkadaşlar Martinez'in piyasasının bitmesini beklersek lig başlayacak. Ne halleri varsa görsünler. Dünyada kaleci mi kalmadı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
fener, her sene getirdiği futbolu bırakmaya yüz tutmuş isimlerle şampiyon olur , öte yandan yıllardır genç isimler alıyoruz kaçının bize faydası dokundu ??? bu adam iyidir tecrübeli, gol krali hemde fiyatı pahalı değil ,şayet alabilirlerse ki bence zaten alamazlar ,umutla birlikte bizi uçurur, dün abd - panama maçını izledim ,panama nın forveti Blas Perez var 1 gol attı ve çok beğendim , bir de abd nin orta sahasında oynayan Beasley var, psvde oynuyordu sanırım yönetimin dikkatineİlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePalermo'yu ne yapacağız? Adam futbolu bırakmak üzere ülkesine geri döndü. Hem o kadar da iyi bir golcü değildi.
Yorum
-
Mesela..Rogerio Ceni.Nasıl olur?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Martinez'in piyasasının bitmesini beklersek lig başlayacak. Ne halleri varsa görsünler. Dünyada kaleci mi kalmadı?
Yorum
-
Tamamda abi bizim yönetim kadar beceriksiz bir yönetim yok ki Martinezi alamayısımızın nedenini acıklasınlar adam gibi bir kere gittilerde oturdularmı Sakarya ile pazarlıga Bjk Gs yöneticileri kac gündür yurt dısında bizimkiler Sakaryaya gidemiyorlar evet maalesef bunların alabilecegi kaleci yok almaları zor...............İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Martinez'in piyasasının bitmesini beklersek lig başlayacak. Ne halleri varsa görsünler. Dünyada kaleci mi kalmadı?2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener, her sene getirdiği futbolu bırakmaya yüz tutmuş isimlerle şampiyon olur , öte yandan yıllardır genç isimler alıyoruz kaçının bize faydası dokundu ??? bu adam iyidir tecrübeli, gol krali hemde fiyatı pahalı değil ,şayet alabilirlerse ki bence zaten alamazlar ,umutla birlikte bizi uçurur, dün abd - panama maçını izledim ,panama nın forveti Blas Perez var 1 gol attı ve çok beğendim , bir de abd nin orta sahasında oynayan Beasley var, psvde oynuyordu sanırım yönetimin dikkatine
Beasley Manyak hizli ve seri Futbolcu.
Sag Kanatta oynuyor.
Eger sol Kanatta oynayabiliyorsa müthis olur.
Yattara ile birlikde her Takimin tozunu atar ama PSV'den alamazlar!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Kolombiya gazeteleri yazdı anlasılan Dakka90.com un haberi oradan yani bu arada David Gonzales kaleci Kayserispor niye alıyor anlamıyorum.....İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
dün gece yazdım bi daha yazayım ...
sayın başkan kendi gazetesi yeni şafak tan kamil anahar ın bildirdiğine göre mealen şu açıklamalarda bulunmuş ;
1 yattara yı ve ferhatı çok beğeniyorum ,ferhatın futbolundaki GELİŞME hoca futbolcu dialoğunun ne kadar önemli olduğunun göstergesi
2 göreve geldiğimizde kadroda yığınla TRABZONSPOR da oynamayak istemeyen futbolcu vardı ,yaptığımız çalışmalarla ARTIK TRABZONSPOR tercih edilir takım haline geldi ....
1.maddeye itiraz hakkımız yok elbette zira geçen yılki futbolumuzu iyi bulan ve çok zevkli lig diyen bir başkanla "iyi futbol "konusunda aynı düşünmediğimiz belli ...dolayısıyla ferhatın futbolundaki OLAĞANÜSTÜ gelişmeyi bizim göremememiz normal ...
2 madde ise çok vahim.....TRABZONSPOR futbolcular açısından tercih edilir bir kulüp oldu diyor sayın başkan vede ekliyor bu önceden yoktu bizim sayemizde oldu ? ve gazeteci arkadaşta soramıyor kim tercih etti bizi ? sayın başkan bir sayarmısınız ? kimi bir kaç kulüp isterken biz kaptık?? haberlerine itibar etitğimiz bir forum üyesi ;rüştüyle görüştü demişti başkan için ..mesela rüştüyü görüşüp sonrada bizmi tercih etmedik?? aynı şekilde yozgatlı da öyle? yada hangi futbolcuya birkaç kulüp talip olduda o futbolcu HAYIR BEN NURİ ALBAYRAKIN başkan ZİYA DOĞAN ında hoca olduğu takımı tercih ediyorum dedi....şimkovyakı mı sayalım fatih imi gökdenizi mi kim bunlar....
yukarıdaki açıklamaları yapan başkan samimi ise mesele yok ...en kötü ihtimal başkan kendini kandırıyor deriz aralık ayına kadar sabredereiz ...ediyoruzda ...lakin samimi değilse pek muteber forum üyemizin AHLAKLI başkanımız var iddası tartışma götürür bence .....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum