musampanın değerlendirilmesi için herkesin avatarını musampa resmi olarak değerlendirilmesini tercih ve rica ediyorum ... bu takımın 51 futbolcusu var dikkat 61'e az kaldı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya adamı herkes övüyor bende izledim çeok yetenekli çok hırslı ewet bizde yetenekli gençler vardı alişen gibi veyaa ufuk bayaraktar gibi ama bu çocuğun mantalitesi çok farklı şımarmayan cinstenİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece 3-5 dakikalık bir videoyla geleceğin yıldızı iddia edilen bir arkadaşımız.
Yorum
-
sen önce takip et sonra konuş bence kardeşim...o senin için geçerli bir olay...bir futbolcu hakkında bilgin yoqsa cevap vermemem daha ii olur...İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece 3-5 dakikalık bir videoyla geleceğin yıldızı iddia edilen bir arkadaşımız.
Yorum
-
Trabzonsporda oynaması için çoooook geç olmasın da çok erken olsun ben razıyım.İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzledim kardeşim
Sadece genç bir yetenek bence. Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynaması için daha çoooook erken.
Lakin ben de onu diyorum işte. Trabzonlu olması hoşa gitmemeli. Gayet normal bişey bu. Trabzonlu da olur Karslı da Konyalı da. Banane adamın memleketinden?
Yorum
-
Misafir
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci olarak Runje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geç kaldık lens aldı
Yorum
-
o trabzon sevdalısı en büyük neden bu , siz hiç bir oyuncunun ben trabzonu şampiyon yapmak istiyorum dediğini vede en büyük hedefim bu dediğini duydunuzmu..özer genç yetenek,arda da genç messi de genç shalkeli mesut da genç...ama bak takır takır oynuyorlar...iddia ediyorum özer 2 sene sonra 20 milyon dolar olur...poetricus
Yorum
-
Yapacağımızı hepberaber yapalım. Ya Palermo ya Özer. Bence daha etkikli olur.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş kusura bakma ama ...
ben palermonun alınmasını istediğim için onunkini koyuyorum ...
Yorum
-
biraz fazla uçtun 20 m dolar !!!İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo trabzon sevdalısı en büyük neden bu , siz hiç bir oyuncunun ben trabzonu şampiyon yapmak istiyorum dediğini vede en büyük hedefim bu dediğini duydunuzmu..özer genç yetenek,arda da genç messi de genç shalkeli mesut da genç...ama bak takır takır oynuyorlar...iddia ediyorum özer 2 sene sonra 20 milyon dolar olur...
Yorum
-
o zaman palermo arkadaşlar !!! haydiyin bu adam yapar bizi şampiyonİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapacağımızı hepberaber yapalım. Ya Palermo ya Özer. Bence daha etkikli olur.
Yorum
-
evet bencede...İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapacağımızı hepberaber yapalım. Ya Palermo ya Özer. Bence daha etkikli olur."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ewet bende hissettimİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında sorun şu: Bu adam trabzonlu olmasaydı ve biz bu alsaydık çok farklı yorumlar ile karşılaşacaktık. Forumda duygusal bir hava esiyor. Püfür püfür hemde...
Yorum
-
olsun biz yine alalimİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerunje lens e transfer oldu ....
Runje!!!!!!!
farketmez, biz alalimİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeç kaldık lens aldı
herkes avatarina Runjeyi koysun
RUNJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RUNJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!1
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum