ankarasporun genç yeteneği trabzonsporlu ve trabzonlu ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
O başlık tam bir hayal. Ronaldinho Kaka... Hatta ütopya başlığı o. Özer Hurmacı ne hayal ne ütopya. Gerçek oğlu gerçek. Bassınlar parayı alsınlar. Al sana Türk Ronaldinho.İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya çok iyi niyetlisiniz ama dediğiniz gerçekleşseydi hayalimizdeki 11 başlığı gerçek olurdu
Yorum
-
İNŞAALLAH İNŞAALLAHİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimi takip ediyor bu medya anlamadım insallah alırız
GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)
( munzevil)
Yorum
-
Öyle mi dersin? Bende iddia ediyorum ki sadece şu son attığı iki golü koysak yeter. Hatta bu adam aynı adam olsaydı, bizde oynamasaydı ve bu attığı golleri oynadığı takımda atmış olsaydı, bir arkadaşımızda bununla ilgili linki burada verseydi.İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar zorlarsan zorla öyle bir video yapamazsın ki Keçeliye.
Düşünmek bile istemiyorum forumun halini.
Yorum
-
arkadaşım sen bi izle hele ondan sonra karar ver adam iyi bir futbolcu trabzonlu vede trabzonsporlu olmasıda hoşumuza gidiyorİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bu kadar Trabzonlucu oldukça başarılı olamaz bence. Bir adamın Trabzonlu olması Trabzonsporda oynaması için yeter sebep değildir..
Yorum
-
Renkdaş ben Ankarada okuyorum 5 yıldır buradayım bundan 2-3 ay önce Trabzonspor ve yıldızı kimi istersiniz baslıgında Özeri bir arkadasın istegi üzerine yazmıstık tartısmıstık hatta dayısı Lemi söylemişti Trabzon Pafa önerdim almadılar diye Ümit Milli takımın degişmez oyuncusu youtube daki görüntüleri önemli degil Gs li Arda kadar teknik ondan daha fazla güclü tabiki şampiyonluk icin daha kaliteli isimlere ihtiyac var ama gelecekde önemli elimizdeki kazmaları vererek bu futbolcuyu alırsak kazanclı cıkarız..İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bu kadar Trabzonlucu oldukça başarılı olamaz bence. Bir adamın Trabzonlu olması Trabzonsporda oynaması için yeter sebep değildir..2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İzledim kardeşimİlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım sen bi izle hele ondan sonra karar ver adam iyi bir futbolcu trabzonlu vede trabzonsporlu olmasıda hoşumuza gidiyor
Sadece genç bir yetenek bence. Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynaması için daha çoooook erken.
Lakin ben de onu diyorum işte. Trabzonlu olması hoşa gitmemeli. Gayet normal bişey bu. Trabzonlu da olur Karslı da Konyalı da. Banane adamın memleketinden?Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimi takip ediyor bu medya anlamadım insallah alırız
şaşırtmayın beni yaww.iskefiyeli
Yorum
-
Sadece 3-5 dakikalık bir videoyla geleceğin yıldızı olacağı iddia edilen bir arkadaşımız.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer kim ya ?? şaşırdım şimdi biri açıklayabilir mi
Yorum
-
kardeş kusura bakma ama ...İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Özer'in alınmasına dikkat çekmek için herkes avatarına Özer'in resmini koysun.
ben palermonun alınmasını istediğim için onunkini koyuyorum ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum