Sanmıyorum gelebilme ihtimalini zayıf görüyorum inşallah olur ama bu kadar olan bitenden sonra zor dostum zorr....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Misafir
birilerinin basarısız olması bu basarısızlıktan zarar görenlere sınırsız hakaret hakkı vermez ne yani sen zarar görüyorsunda ben görmüyor muyum ben panathinaikoslumuyum ben takımımın basarısını istemiyor muyum? istiyorum.belki onu ben de beğenmiyorum ama hakaret de etmiyorum ..geçmişte etmiş olsm bile bunun pişmanlığını yaşamısımdır
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum. "Kitle psikolojisi" değil miydi bu adamı başımıza getiren, o dönemde Lazaroni'nin gidip yerine aynısının gelmesi nasıl kanıma dokunduysa bugün bu adamı getirenlerin ona ana avrat sövmesi de kanıma dokunuyor. Ziya'yı taraftarlar getirdi, onlar götüyor. Osmanlı'nın son zamanlarına benzedik, derhal kendimize gelip yeniçeriliği bırakmamız lazım. Düzeyli eleştiri diye bir şey var ve bu forumda düzeyli çizgisinden sapmayıp yazılarını okutanlar var. Ama bazılarının yazıları ilk cümleden "beni okuma" diyor. Bu sezona Ziya ve bu kadroyla çıkılacak beyler. Bu saatten sonra TD değiştirmenin bir faydası da olmaz. Eleştirin, aşağılamayın, başarısız oldukça daha çok eleştirin, sonuçta başarılı da olsa başarısız da olsa bu yönetim ve hoca Aralık'ta gider. Ama balık hafızalığımız tutar da iki transfer ve başarılı sonuçlarla gözü boyanıp "Ziyacı"ların oranı yükselirse bilemem!İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelrok , seninle aynı noktada birleşiyoruz. Ancak bu "edep sınırları " çok hassas bir nokta , iyi belirlenmesi gerekir. Kitle psikolojisininde ufak kıvılcımların ne sonuçlar doğuracağını eminim en az benim kadar biliyorsun.
Konunun alınganlıkla bir alakası yok. Yapılanın klübe bir faydası var mı , bunu sorgula...
Trabzonspor klübünün imajının küçülmesinde bizim hiç mi payımız yok ?
Yönetim iyi bir bir on numara transferi yapıp fatihi geri getirecek yada unutturacak bir forvet daha alacak , Ziya Doğanın sistemi yeni yılda çok olumlu sonuç verecek ve ortaya iyi futbol çıkacak diyelim.
Ne olacak o zaman? çoban ziya , ruh hastası ziya o zaman ne olacak ?
Ziya Doğan istifa demek , neden gitmesi gerektiğini anlatmak futbol bilincini gösterir . Küçük düşürmek neyi gösterir ?
Ziya Doğan bu takımın başına tekrar getirildiğinde " efsane geri döndü " diyenlerden olmadım , bu gün de söylememem gerekenleri söylemeyeceğim. Çünkü benim için önce Trabzonspor gelir...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Vallahi bu Fikrin yüzünden extra Dayak atmam lazimİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçek ama bu benim fikrim dövmezsin dimi beni bunun için şu işarett >>
fln noluyo 

Saka bir yana.
Tolga ile bir Sezona güvenle girilemez diye düsünüyorum.
Tolga 10 Ekim 1983 Tarihinde dünyaya geldi. Yani yakinda 24 yasina girecek.
Simdi Yönetim ona abilik yapacak ve onu yetistirecek birisini ariyor.
Bu bence yanlis!
Bu yasina kadar eger extra yetenekleri varsa kendini göstermeliydi diye düsünüyorum ama ben onda pekde extra özellik göremedim.
Bence extra özelligi olmayan ve bir Takimi Sampiyon yapamayacak bir kaleci.
Bize onu egitecek Adam degil, bizi maclarda "kurtarabilecek" Kaleci lazim.
Yani Kaleci sart!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Forumda bayağı saçmalamaya başladınız buna son verin artık ne ana avrat sövmesi neden bahsediyorsunuz siz eleştri yapmak hakkımız olduğunu düşünüyorum tamam lakaplar konusunda acımasız olabiliriz ama edep sınırlarını aşabilecek bir yazı okumadım ben şimdiye kadar.....İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. "Kitle psikolojisi" değil miydi bu adamı başımıza getiren, o dönemde Lazaroni'nin gidip yerine aynısının gelmesi nasıl kanıma dokunduysa bugün bu adamı getirenlerin ona ana avrat sövmesi de kanıma dokunuyor. Ziya'yı taraftarlar getirdi, onlar götüyor. Osmanlı'nın son zamanlarına benzedik, derhal kendimize gelip yeniçeriliği bırakmamız lazım. Düzeyli eleştiri diye bir şey var ve bu forumda düzeyli çizgisinden sapmayıp yazılarını okutanlar var. Ama bazılarının yazıları ilk cümleden "beni okuma" diyor. Bu sezona Ziya ve bu kadroyla çıkılacak beyler. Bu saatten sonra TD değiştirmenin bir faydası da olmaz. Eleştirin, aşağılamayın, başarısız oldukça daha çok eleştirin, sonuçta başarılı da olsa başarısız da olsa bu yönetim ve hoca Aralık'ta gider. Ama balık hafızalığımız tutar da iki transfer ve başarılı sonuçlarla gözü boyanıp "Ziyacı"ların oranı yükselirse bilemem!..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
bir bakıma doğru . kaleden önce transfer önceliği gereken yerler var . kale diğer mevkilere göre daha sağlam sayılır .İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok bence saka degil arakdas dogru sölüyor Tolganin ne eksigini gördünüz, aslan gibi cocuk trabzonlu olusu yetiyor bir kere.
Yorum
-
Tolganın hiç bi eksrası yok..hüseyin abinin dediği gibi öyle bi özelliği olsaydı şuna kadar göstermesi lazım adamın yaşı olmuş 24 daha nereye kadar sabredecez..mutlaka iyi bi kaleci almalıyız yoksa kalede eriti duran Tolga ile çok saç baş yolarız geçen sezonki gibi..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ hüseyin75
paramız yok ama
Bizim yok ama Baskanin var diyorlar
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlayamayan Trabzonspor’a şimdi de Utrecht’in 10 numarası Tom Caluwe önerildi
DENEME ZANNETTİ
Transferde özellikle 10 numara ve kaleci arayışı içerisinde olan Trabzonspor’da dün hareketli saatler yaşandı. Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlanamadı. Bordo-Mavili kulüpten asgari bir fiyat talep eden Şili asıllı futbolcuyla anlaşma sağlanamaması üzüntü yarattı. Kontenjan nedeniyle bekletilmek istenen Avustralyalı oyuncu bunu deneme olarak algılayınca ipleri kopardı ve menajeri tarafından G.Birliği’ne imza attırıldı.
ZİYA DOĞAN İZLEDİ
10 numara arayışlarını sürdüren Trabzonspor’a Belçika’nın Utrecht kulübünde oynayan Tom Caluwe önerildi. Belçika’da yaşayan Yattara’nın Trabzonlu FİFA menajeri Adnan Demir bordo-mavili takıma Tom Caluwe yi önerdi. Demir TAKA’ya yaptığı açıklamada Tom’u teknik direktör Ziya Doğan’ın da gelip izlediğini belirterek, “Ben Trabzonluyum ve Trabzonspor’luyum, eğer 10 numara almak istiyorlarsa Tom’u kaçırmasınlar. Bu oyuncuyla şimdi G.Saray da ilgileniyor” diyerek uyarıda bulundu. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu her iki ayağını da mükemmel kullanıyor.
1 tane videosunu bulabildim 10.saniyede mükemmel bi gol atıyo:
Yorum
-
ziyayı nie sawunduumuzu sanıyorsun kendi çıkarlarımız içinmi? hayır Trabzonsporumuz içinİlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir bu ziya yı benimseme poliikası anlamış değilim...Siz durumdan memnunsanız o ayrı bir konu ama azınlıktasınız haberiniz olsun..
yerlere serdiimiz liverpool aston villa 13 14 tane t.d. deiştirirken biz 40 45 tane deiştirdik
önmli olan ismi deil istkrr oldumu gerisi gelio
yksa ziyaya bi sempatimz yok
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
BU oyun sistemiyle ileriye değil geriye gideceğimizden şüphen olmasın...Bunun öncesi var teknik direktör devamlılığı sağlanacak diye ziya doğan a tahammül etmemizi beklemiyorsun herhalde..İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyayı nie sawunduumuzu sanıyorsun kendi çıkarlarımız içinmi? hayır Trabzonsporumuz için
yerlere serdiimiz liverpool aston villa 13 14 tane t.d. deiştirirken biz 40 45 tane deiştirdik
önmli olan ismi deil istkrr oldumu gerisi gelio
yksa ziyaya bi sempatimz yok..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
ziya doğan torpillilerinden para alıyor olabilir yoksa bu kadar kalası bi arada oynatmaz herhalde diğer bir ihtimal daha var bu adam bu işi bilmiyor yada her ikiside olabilirİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğan'ı benimsemek suc değil ne ziya doğan ne de biz basarısızlığı arzulamıyoruz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum