Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ankarasporun genç yeteneği trabzonsporlu ve trabzonlu ...

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya çok iyi niyetlisiniz ama dediğiniz gerçekleşseydi hayalimizdeki 11 başlığı gerçek olurdu
      O başlık tam bir hayal. Ronaldinho Kaka... Hatta ütopya başlığı o. Özer Hurmacı ne hayal ne ütopya. Gerçek oğlu gerçek. Bassınlar parayı alsınlar. Al sana Türk Ronaldinho.

Yorum

• Trabzonspor bu kadar Trabzonlucu oldukça başarılı olamaz bence. Bir adamın Trabzonlu olması Trabzonsporda oynaması için yeter sebep değildir..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benimi takip ediyor bu medya anlamadım insallah alırız
          İNŞAALLAH İNŞAALLAH
          GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)

( munzevil)

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne kadar zorlarsan zorla öyle bir video yapamazsın ki Keçeliye.
            Öyle mi dersin? Bende iddia ediyorum ki sadece şu son attığı iki golü koysak yeter. Hatta bu adam aynı adam olsaydı, bizde oynamasaydı ve bu attığı golleri oynadığı takımda atmış olsaydı, bir arkadaşımızda bununla ilgili linki burada verseydi. Düşünmek bile istemiyorum forumun halini.

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor bu kadar Trabzonlucu oldukça başarılı olamaz bence. Bir adamın Trabzonlu olması Trabzonsporda oynaması için yeter sebep değildir..
              arkadaşım sen bi izle hele ondan sonra karar ver adam iyi bir futbolcu trabzonlu vede trabzonsporlu olmasıda hoşumuza gidiyor

Yorum

• Özer'in alınmasına dikkat çekmek için herkes avatarına Özer'in resmini koysun.

Yorum

• forever ali güzeldal
                  forever özer hurmacı
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor bu kadar Trabzonlucu oldukça başarılı olamaz bence. Bir adamın Trabzonlu olması Trabzonsporda oynaması için yeter sebep değildir..
                    Renkdaş ben Ankarada okuyorum 5 yıldır buradayım bundan 2-3 ay önce Trabzonspor ve yıldızı kimi istersiniz baslıgında Özeri bir arkadasın istegi üzerine yazmıstık tartısmıstık hatta dayısı Lemi söylemişti Trabzon Pafa önerdim almadılar diye Ümit Milli takımın degişmez oyuncusu youtube daki görüntüleri önemli degil Gs li Arda kadar teknik ondan daha fazla güclü tabiki şampiyonluk icin daha kaliteli isimlere ihtiyac var ama gelecekde önemli elimizdeki kazmaları vererek bu futbolcuyu alırsak kazanclı cıkarız..
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ben martin palermoyu istiyorum ...!!!

o gelirse arjantinden istediğimiz 10 numarayı alırız ...

Yorum

• biz bahsettik ya yarın gastelerde manşet olur Özer Hurmacı'ya kancagayse atağa kalktı...febede Özer sürprizi...kartalın pencesi bulundu özer hurmacı

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşım sen bi izle hele ondan sonra karar ver adam iyi bir futbolcu trabzonlu vede trabzonsporlu olmasıda hoşumuza gidiyor
                          İzledim kardeşim Sadece genç bir yetenek bence. Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynaması için daha çoooook erken.
                          Lakin ben de onu diyorum işte. Trabzonlu olması hoşa gitmemeli. Gayet normal bişey bu. Trabzonlu da olur Karslı da Konyalı da. Banane adamın memleketinden?
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benimi takip ediyor bu medya anlamadım insallah alırız

şaşırtmayın beni yaww.
                            iskefiyeli

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              özer kim ya ?? şaşırdım şimdi biri açıklayabilir mi
                              Sadece 3-5 dakikalık bir videoyla geleceğin yıldızı olacağı iddia edilen bir arkadaşımız.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özer'in alınmasına dikkat çekmek için herkes avatarına Özer'in resmini koysun.
                                kardeş kusura bakma ama ...

ben palermonun alınmasını istediğim için onunkini koyuyorum ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X