İlk olarak cebcare tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ikinci lige düstügünden kaynaklaniyor bence. Basarisizligin sonucu cogunlukla kaleci ve defans a kesiliyor Türkiyede, ama Antalyanin düsmesinin nedeni beceriksiz santraforlarindan kaynaklandi.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden ligin en iyi iki stoperi (!) hala hiç bir teklif almadan ikinci ligin yolunu tuttular acaba...???
Yani stoperleri cok iyi uyum icindeydiler ayni takimdan geldikleri icin.
Yorum
-
Bjk neden bırakmış? 36 golün 5'ini kimden yemiş? Söylentilere mahal futbolculara aç mıyız?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ligde her maçta oynamış, en az gol yiyen 3. kaleci olmuş maç başına 1 gol yeme ortalamasına sahip kalecisini alırsak iyi iş yapmış oluruz...İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayın hocam acaba cordobayı almak başarı mıdır ? ne kadar dogrudur diye sormuyorum bence hiç dogru değil ... ama alabilirsek demişsin ... bunun alınmayacak neyi var ki ? ne zorlugu var almanın ... koşa koşa gelir
Alabilirsek ifadesini "futbolu bırakma" kararı almış olduğu için yazdım...Yoksa almak o kadar da zor değil...Bonservisi elinde, anlaşma maç başı, büyük ihtimalle seneye Türk oyuncu statüsünde olacak...Neden almayalım ??? Martinez ve onun yedeği 50 golden fazla yemişler !!!"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde her maçta oynamış, en az gol yiyen 3. kaleci olmuş maç başına 1 gol yeme ortalamasına sahip kalecisini alırsak iyi iş yapmış oluruz...
Alabilirsek ifadesini "futbolu bırakma" kararı almış olduğu için yazdım...Yoksa almak o kadar da zor değil...Bonservisi elinde, anlaşma maç başı, büyük ihtimalle seneye Türk oyuncu statüsünde olacak...Neden almayalım ??? Martinez ve onun yedeği 50 golden fazla yemişler !!!
bir oyuncu futbolu bırakma kararı aldıysa öncelikle artık bu işi yapamayacagını futbol ömrünün bittiğini düşünüyor demektir ... illa adamı futbola mı döndürecegiz ? Trabzonspor bu kadar acz içinde mi ? bize layık olan şey bu mudur ?
ve üstelik ben cordoba haberinin yalan haber oldugunu düşünüyorum ... bu yönetimin bile bu kadar düşüncesiz oldugunu sanmıyorum ...
Yorum
-
Cordoba olayı tamamen Sakaryayı ikna etmek icindir yoksa eger gercekten düsünseler kaleye Salıya kadar niye bekliyorlar arkadaslar bu klup futbolu bırakan kaleciye yalvarmamalı gelde kalemizi koru diye Cordoba bir zamanlar Güney Amerikanın en iyi kalecisi olabilir ama artık degil son macta kalesini bir cok kez terketti ki Draman affetmedi hatırlarsanız laubali cok.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ya arkadaşkalr bunun şehirle mehirle alakası yok ne yapalım kulübü istanbula taşıyalım ozaman.ispanyada Villareal denen bir takım var ve bu takım 50000 kişilik bir ilçe takımı buraya yıldız geliyorda senin kentine neden gelmesin....İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir bilen edasıyla konuşmayı sevmem ama sana şöyle açıklayabilirim ...
öncelikle kaliteli yabancıdan kasıt ne onu irdelemek gerek ...bence kaliteli yabancı isim değil takıma katkı yapan oyuncu demek ...
bu anlamda bakarsan bu çok zor değil .. baştan beri söylüyorum Trabzonspor eski dogu bloku ülkeleri ile rus ve gürcü pazarına girerse ki özellikle gürcü pazarına ve bunlara ilaveten de afrika ve kısmen güney amerika da senin dediğin kaliteli oyuncuları çok rahat Trabzonspora getirebilir ...
şu görüşüne katılıyorum şehir olarak Trabzona oyuncu getirmek ve bu oyunculardan uyum beklemek biraz zor ..avrupa nın iyi şehirlerinde yaşamış oraları görmüş bir oyuncu tabii ki Trabzona gelmek istemeyebilir bu bir tercihtir ..yaşam biçimine hitap etmeyebilir .. hatta bırakın yabancı oyuncuyu yerli oyuncularda dahi çok az da olsa bu anlamda bir sıkıntı olabilir ... çok canlı bir örnek vereyim .. Rüştü bize gelebilirdi hatta biz bjk den de fazla para verirdik bu kesin ... bu yönetim dahi bunu yapardı ..ki kovalıyordu da .. ama adam Trabzon şehrine gelmek istemedi istanbulu bırakıp ...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
YERLİ HEDEFLER

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Trabzonspor, yurtdışının yanı sıra yurtiçinden de tarama yapıyor. Uğur Boral transferi zora girince yönetim Eren ve Faruk Bayar’a yöneldi. Yurtdışından olduğu gibi yurtiçinden de transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi alternatifler üzerinde duruyor. Fenerbahçe’nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral'ı renklerine katmak için girişimlerde bulunan ancak, Sarı-Lacivertli yönetimin serbest bırakmayı düşünmemesi nedeniyle bu girişimi şimdilik askıya alan Trabzonspor yönetimi farklı hedeflere yöneldi.
GÖRÜŞÜLÜYOR
Uğur Boral’ın olmamasına karşılık gözlerini Gençlerbirliği’nin sol kanat oyuncusu Eren ve Gaziantepspor’un tecrübeli futbolcusu Faruk Bayer’e çeviren Bordo-Mavili yönetim farklı alternatif isimleri de gündemden düşürmüyor. Faruk ve Eren konusunda Ziya Doğan’ın da yönetime olumlu rapor verdiği gelen bilgiler arasında yer alırken, bu oyuncular konusunda kulüpleri ile görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Orasi Ispanya burasi Türkiye.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşkalr bunun şehirle mehirle alakası yok ne yapalım kulübü istanbula taşıyalım ozaman.ispanyada Villareal denen bir takım var ve bu takım 50000 kişilik bir ilçe takımı buraya yıldız geliyorda senin kentine neden gelmesin....
Bide Villareal Avrupada ismi olan b i takim yani kiyaslanamicak bi durum.
Yorum
-
o villereal dedigin sehir, belkide istanbulda olan seylerin coguna sahip, herseyin oldugu bir yer... avrupadaki sehirler hepsi böyle, bende burda kücük bir sehirde oturuyorum ama eglenmek icin yer arasam rahat bulunabiliyor, alt tarafi 15 dakikami alir. bu durum trabzonda yok...hele bide disarda bizim futbolculari eglenirken görecekler...oooohooo adami asarlar trabzon meydanina...İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşkalr bunun şehirle mehirle alakası yok ne yapalım kulübü istanbula taşıyalım ozaman.ispanyada Villareal denen bir takım var ve bu takım 50000 kişilik bir ilçe takımı buraya yıldız geliyorda senin kentine neden gelmesin....
o yüzden sehir konusu gercekten bir problem, o bakimdan kendi degerlerimiz, TRABZON ruhunu bilen futbolcularin olmasi sart
Yorum
-
Bu seneki kadar rezillik görmedim. Somut hiçbir şey yok rezil herifler kepazeler.... Milletin yaptığı transferlere bak bizim yapamadıklarımıza..... Avusturalyalı adamı çapulcu g.birliğine kaptırıyoruz bu ne reziililk.Senin büyüklüğün nerede ozaman bizi bu rezil kepaze iğrenç yönetimden kurtar yarabbim..................................................................................AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
evet renkdaşım artık büyüklüğümüz kalmadı gibi rezil ettiler biziİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seneki kadar rezillik görmedim. Somut hiçbir şey yok rezil herifler kepazeler.... Milletin yaptığı transferlere bak bizim yapamadıklarımıza..... Avusturalyalı adamı çapulcu g.birliğine kaptırıyoruz bu ne reziililk.Senin büyüklüğün nerede ozaman bizi bu rezil kepaze iğrenç yönetimden kurtar yarabbim..................................................................................AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bu adamlarda kısacası şeref yok yani şerefsiz bunlar"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
Tamam doğru söylüyosunuzda o zamanda şampiyonluktan söz etmeyecek taraftar ve yönetim. Senin kendi değerlerin hasan ,hüseyin ,tolga bunlarla oynarsın ilk 10 için ritim tutarsın, 5 altı sene sonrada A.Bilbao gibi bir takım oluruz sadece Trabzonluların oynadığı hersene kümede soN anda kalan bir bask takımı...................Neyi tartışıyosunuz ki siz o zaman satlerce haftalarca günlerce? Biz hedefimizi belirlemişiz A.Bilbao olucaz.....!!!!!İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo villereal dedigin sehir, belkide istanbulda olan seylerin coguna sahip, herseyin oldugu bir yer... avrupadaki sehirler hepsi böyle, bende burda kücük bir sehirde oturuyorum ama eglenmek icin yer arasam rahat bulunabiliyor, alt tarafi 15 dakikami alir. bu durum trabzonda yok...hele bide disarda bizim futbolculari eglenirken görecekler...oooohooo adami asarlar trabzon meydanina...
o yüzden sehir konusu gercekten bir problem, o bakimdan kendi degerlerimiz, TRABZON ruhunu bilen futbolcularin olmasi sartAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

metin aktaş boştaymış
bir türlü karar veremiyormuş hangi takıma gitsem diye
Yorum