Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Djokac bir alman kulübüyele anlasmis.

O zaman Kontenjani da bahane edemezler artik.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• TRABZON'DA DJOKAJ SEVİNCİ!..

Haziran 2007 15:12

Trabzonspor, bu sezon UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle gelecek hafta toplanarak hazırlıklara başlayacak.

29 kişilik futbolcu kadrosuyla 20 Haziranda Gerede'de toplanacak bordo-mavili takım, Temmuz başına kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.

Trabzonspor'un yabancı oyuncuları Musampa, Jun ve Djokaj'ın 29 kişilik kamp kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Geçen sezon ülkesine erken dönen milli oyuncu Stepanov'un ise diğer milli oyunculardan farklı olarak kampa gelebileceği kaydedildi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer, Djokaj'ın Almanya'da bir kulüple anlaştığını ve bu futbolcunun gelecek sezon Almanya`da büyük olasılıkla forma giyeceğini belirtti.

Başer, Musampa ve Tomas Jun'un ise teknik heyet tarafından kadroda düşünülmediğini kaydetti.

Gerede'de yapılacak kampa daha önce belirlenen gruptan 11 futbolcunun da dahil edileceği belirtildi.

Milli oyuncular Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Jabi, Yattara ile sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve izinli olan Ceyhun'un, 20 Haziran'daki kampa katılmayacakları daha önce bildirilmişti.

Bu arada yardımcı antrenör Turgut Kural'ın dün bordo-mavili kulübün İntertoto Kupası'ndaki muhtemel rakibi NK Zagrep'in Ankara'da Suudi Arabistan ile yaptığı hazırlık maçını izlediği öğrenildi.

Kaynak: Maraton

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu rotanın Cordoba'ya döndüğünü doğruladı. Baturoğlu "Şu anda Martinez konusu kapanmak üzere. Cordoba ve diğer kalecilr hep zarar
        er ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak tek isim Cordoba'dır ama çok daha iyi bir kaleci bulursak onu alırız" dedi.
        ..
        Bence bu yönetimdeki kutuplaşmanın hikayesidir. Ne demek bana göre? Yönetim kurulu veya yetkilendirilmiş transfer komitesi karar alır, uygular, bana göre ne demek yahu? Bırakın böyle davranmayı, zarar bunlar hep zarar
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Özer'de Trabzonsporluluk ruhu var. Bunu anladım.

Böyle bir adamı almayan insanlarda Trabzonsporluluk ruhu var mıdır ? Merak konusu.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cordobaya hayır özere evet
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özer'de Trabzonsporluluk ruhu var. Bunu anladım.

Böyle bir adamı almayan insanlarda Trabzonsporluluk ruhu var mıdır ? Merak konusu.
              alsınlar artık kedi olalı bir fare tutsunlaar

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne alaka anlamadım
                üyelikten uzaklaştırıldımda

Yorum

• Travelair dostum daha ne kutuplaşması kaldı ? yahu bunlar yedekler ile devam ediyorlar .. 2 yedek üye daha istifa etse yönetim düşer ...asil 15 yedek 7 üye olması lazım .. 6 asil istifa etmişti ..

yani 2 yedek üye daha istifa etse 15 in altına iniyorlar gerçi degişen bir şey olmaz ....

hala daha kavga dövüş devam ediyorsa helal olsun amma listeymiş bu demek lazım ...gerçi asbaşkan da bir kaleci takıntısı var o kesin ..

dayanın dayanın az kaldı hele bir kafadan kötü başlasınlar daha çabuk giderler ...

Yorum

• oley djookaj dan kurtuldukkkkk
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Özer gercekten cok kaliteli bi oyuncu, Trabzonspor a büyük katki yapar.
                      Altyapisini almanyada görmüs ve kuyu Trabzonsporlu bu iyisini hic bir yerde bulmak imkansiz. Stilini biraz Gökdeniz´e benzetiyorum ama ileride ondanda iyi olucagini tahmin ediyorum altyapisi sayesinde. Ama yine bos hayallerden öteye varmaz bunlar ne yazikki. Bide Kasimapasali Erhan kücük icinde aynisini söylenir.

Yorum

Travelair dostum daha ne kutuplaşması kaldı ? yahu bunlar yedekler ile devam ediyorlar .. 2 yedek üye daha istifa etse yönetim düşer ...asil 15 yedek 7 üye olması lazım .. 6 asil istifa etmişti ..

yani 2 yedek üye daha istifa etse 15 in altına iniyorlar gerçi degişen bir şey olmaz ....

hala daha kavga dövüş devam ediyorsa helal olsun amma listeymiş bu demek lazım ...gerçi asbaşkan da bir kaleci takıntısı var o kesin ..

dayanın dayanın az kaldı hele bir kafadan kötü başlasınlar daha çabuk giderler ...
                        bunlar bence pek gidici görünmüyorlar gitselerde trabzonsporun 10 senesini çalarak gidecekeler şu an borç 30 trilyon o zaman olur 50 trilyon hedef sanırım 100 trilyon

Yorum

• dojkaj , ve jeff bence o kadar sorun değildi ... zaten bunlara bonservis olarak dogru dürüst para verilmedi ki ...dojkaj ı 100.000 euro jeffi de 300.000 euro aldılar bildiğim kadarı ile ..bedava yollasanız ne olurdu? şimek zaten ne olacagı belli değil yabancı hakkını dahi işgal etmiyor ...

asıl sorun musamba ve jun ... musamba yı acil çıkarmak gerek ..400.000 euro veriyorlarsa hemen versinler adam da kurtulsun ...yoksa adamın alacagı miktar 500.000 euro .. yerel bir gazeteci de yazmıştı buna .. jun ise muamma başımıza bela oldu .. yönetim de hep oradan kendini savunuyor ya .. efendim biz almadık ama bir şey konuşmuyoruz diye .. aman bir de konuşsaydınız

risp i satmaya ugraşıyorlar .. tam 1 milyon euro bonservis bedeli verdiler ..şimdi sokaga mı atacagız adamı .. risp bir jun değil ... dursun nasıl olsa yabancı açılacak kontenjan yani ..

en çok da şunu merak ediyorum ayın 19 undan sonra acaba nasıl bir yeni MASAL bulacaklar ... eminim ki sabah akşam onu düşünüyorlar ..

Yorum

• ya bu yönetimden ve ziyadan kurtulmak için üfürükçüye gitsek işe yararmı..
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

dojkaj , ve jeff bence o kadar sorun değildi ... zaten bunlara bonservis olarak dogru dürüst para verilmedi ki ...dojkaj ı 100.000 euro jeffi de 300.000 euro aldılar bildiğim kadarı ile ..bedava yollasanız ne olurdu? şimek zaten ne olacagı belli değil yabancı hakkını dahi işgal etmiyor ...

asıl sorun musamba ve jun ... musamba yı acil çıkarmak gerek ..400.000 euro veriyorlarsa hemen versinler adam da kurtulsun ...yoksa adamın alacagı miktar 500.000 euro .. yerel bir gazeteci de yazmıştı buna .. jun ise muamma başımıza bela oldu .. yönetim de hep oradan kendini savunuyor ya .. efendim biz almadık ama bir şey konuşmuyoruz diye .. aman bir de konuşsaydınız

risp i satmaya ugraşıyorlar .. tam 1 milyon euro bonservis bedeli verdiler ..şimdi sokaga mı atacagız adamı .. risp bir jun değil ... dursun nasıl olsa yabancı açılacak kontenjan yani ..

en çok da şunu merak ediyorum ayın 19 undan sonra acaba nasıl bir yeni MASAL bulacaklar ... eminim ki sabah akşam onu düşünüyorlar ..
                              ayın 19unda ne olacaktıki

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunlar bence pek gidici görünmüyorlar gitselerde trabzonsporun 10 senesini çalarak gidecekeler şu an borç 30 trilyon o zaman olur 50 trilyon hedef sanırım 100 trilyon

yok o kadar değil .. kongreye 30 trilyonun üzerinde borçla gitmezler yani öyle tahmin ediyorum .. şu benzinlik işinden gelen parayı da borç azaltmakta kullanacaklar ...

gidiciler merak etmeyin bundan daha büyük zarar veremezler ...zaten en büyük zararları borç değil ki saha sonuçları da değil ... takımın vizyonunu sıfırladılar tartışılan büyük haline geldik ve en önemlisi ülkeye rezil olduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X