İlk olarak antagonist tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
izledim videoyu..
transfer komitesinden bir yöneticiye de ilettim..
kafamdaki kadroda ancak yedek olur ama talebinizi ilettim.. bilinmeyen bir oyuncu da değilmiş kulüpte.. haberiniz olsun..
real madrid gol yedi şu anda..
barcelona bir adım önde şimdi..
haydi bakalım!
Yorum
-
Tamam da benim asıl amacım kaleciyi almak,fiyat yükseltmek değil.İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yükselt ona kalsın bize kalacakdiye bir kaidemi var?
Yorum
-
Neden nesi var oyuncunun ii değilmi musatafa keçeli,hasan üçüncü,ferhat,daha nicelerine trilyonlar gidiyo...onlardan dahamı kötü...Bizimkiler bi işi beceremez...o yönetici bakim ne yapcak biliyolarmış görecez ne kadar ii tanıyolar....İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
izledim videoyu..
kafamdaki kadroda ancak yedek olur ama talebinizi ilettim.. bilinmeyen bir oyuncu da değilmiş kulüpte.. haberiniz olsun..
haydi bakalım!

Yorum
-
tskler ....İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
izledim videoyu..
haydi bakalım!

yani bosuna caba harcamadimTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Abi sağol Allah razı olsun. Abi Özer yedek olur mu yaa. Al sana 10 numara. Bu arada Barcelona da 1-0 önde.İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
izledim videoyu..
haydi bakalım!

Abi nolur sık sık hatırlat o yöneticiye Özer alınsın. Çoğu arkadaş da Ali Güzeldal'ı istiyor onu da iletirsen sevinirim. Abi bassınlar parayı alsınlar Özeri ya.
Yorum
-
Tamam alsınlar o zaman kardeşim...Bazı yerlerde paranın lafı bile olmaz canım kardeşim itibar önemli bizim başkanda öyle bir vasıf göremiyorum gören varsa bana mail atabilir!!!İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da benim asıl amacım kaleciyi almak,fiyat yükseltmek değil.
Yorum
-
şu yönetime bi söylesenİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
izledim videoyu..
haydi bakalım!

o zaman CORDOBA yı istemiyoruzzzzzzzzzzz
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 22:26.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
SON KEZ!!!
Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

vollst. Name:Özer Hurmaci
geboren am:20.11.1986
Nationalität: Türkei
Größe:174 cm
Gewicht:65 kg
Trabzonspor senin için hâlâ özel sanirim?
Trabzonspor aski küçüklügümden beri var. Orada oynayip sampiyonluk yasamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarini seyrederdik. Lemi dayimi izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip sampiyon yapacagim' diye aglayarak çikardim. Tatillerde Akçaabat'a geldigimizde, en çok sevdigimiz sey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamakti. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcularin çoguyla tanistim. Ünal Hoca Ümit Milli Takim'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takimlarda. Onlarla birlikte çalismak onur veriyor.
Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
aynenİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu yönetime de o zaman CORDOBA yı istemiyoruzzzzzzzzzzz

Yorum
-
Bak bu dedigine katiliyorumİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle mi dersin? Bende iddia ediyorum ki sadece şu son attığı iki golü koysak yeter. Hatta bu adam aynı adam olsaydı, bizde oynamasaydı ve bu attığı golleri oynadığı takımda atmış olsaydı, bir arkadaşımızda bununla ilgili linki burada verseydi.
Düşünmek bile istemiyorum forumun halini.
bana m.kecelinin attigi 4-5 golun videosunu ayri ayri yollayin, youtube da size öyle bir video yaparim ki , 4-5 milyona satariz keceliyi
hemde kurtulmus oluruz hehe
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
hayır kardeşim sonuna kadar alınana kadar devam edecek!!!İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON KEZ!!!
Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

vollst. Name:Özer Hurmaci
geboren am:20.11.1986
Nationalität: Türkei
Größe:174 cm
Gewicht:65 kg
Trabzonspor senin için hâlâ özel sanirim?
Trabzonspor aski küçüklügümden beri var. Orada oynayip sampiyonluk yasamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarini seyrederdik. Lemi dayimi izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip sampiyon yapacagim' diye aglayarak çikardim. Tatillerde Akçaabat'a geldigimizde, en çok sevdigimiz sey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamakti. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcularin çoguyla tanistim. Ünal Hoca Ümit Milli Takim'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takimlarda. Onlarla birlikte çalismak onur veriyor.
Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum