Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sırf Fener'den topçu kapmak için bir oyuncuya değerindn fazla para vermek mantıksızlıktır.Fener Martinez'e talip olursa,fiyat iyice yükselir.Bu durumda Martinez'de ısrarcı olmak çok akıllıca olmaz..
    Sen yükselt ona kalsın bize kalacakdiye bir kaidemi var?

Yorum

• arkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
      izledim videoyu..
      transfer komitesinden bir yöneticiye de ilettim..
      kafamdaki kadroda ancak yedek olur ama talebinizi ilettim.. bilinmeyen bir oyuncu da değilmiş kulüpte.. haberiniz olsun..
      real madrid gol yedi şu anda..
      barcelona bir adım önde şimdi..
      haydi bakalım!

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen yükselt ona kalsın bize kalacakdiye bir kaidemi var?
        Tamam da benim asıl amacım kaleciyi almak,fiyat yükseltmek değil.

Yorum

• real yedi, barca attı
          HADİ BE REAL

real alır ya
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
            izledim videoyu..
            kafamdaki kadroda ancak yedek olur ama talebinizi ilettim.. bilinmeyen bir oyuncu da değilmiş kulüpte.. haberiniz olsun..
            haydi bakalım!
            Neden nesi var oyuncunun ii değilmi musatafa keçeli,hasan üçüncü,ferhat,daha nicelerine trilyonlar gidiyo...onlardan dahamı kötü...Bizimkiler bi işi beceremez...o yönetici bakim ne yapcak biliyolarmış görecez ne kadar ii tanıyolar....

Yorum

arkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
              izledim videoyu..
              haydi bakalım!
              tskler ....
              yani bosuna caba harcamadim
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

izledim videoyu..
                haydi bakalım!
                Abi sağol Allah razı olsun. Abi Özer yedek olur mu yaa. Al sana 10 numara. Bu arada Barcelona da 1-0 önde.

Abi nolur sık sık hatırlat o yöneticiye Özer alınsın. Çoğu arkadaş da Ali Güzeldal'ı istiyor onu da iletirsen sevinirim. Abi bassınlar parayı alsınlar Özeri ya.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam da benim asıl amacım kaleciyi almak,fiyat yükseltmek değil.
                  Tamam alsınlar o zaman kardeşim...Bazı yerlerde paranın lafı bile olmaz canım kardeşim itibar önemli bizim başkanda öyle bir vasıf göremiyorum gören varsa bana mail atabilir!!!

Yorum

izledim videoyu..
                    haydi bakalım!
                    şu yönetime bi söylesen o zaman CORDOBA yı istemiyoruzzzzzzzzzzz
                    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 22:26.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Barça attı oley oley

Yorum

• SON KEZ!!!

Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

vollst. Name:Özer Hurmaci
                        geboren am:20.11.1986
                        Nationalität: Türkei
                        Größe:174 cm
                        Gewicht:65 kg

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanirim?
                        Trabzonspor aski küçüklügümden beri var. Orada oynayip sampiyonluk yasamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarini seyrederdik. Lemi dayimi izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip sampiyon yapacagim' diye aglayarak çikardim. Tatillerde Akçaabat'a geldigimizde, en çok sevdigimiz sey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamakti. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcularin çoguyla tanistim. Ünal Hoca Ümit Milli Takim'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takimlarda. Onlarla birlikte çalismak onur veriyor.
                        Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu yönetime de o zaman CORDOBA yı istemiyoruzzzzzzzzzzz
                          aynen

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle mi dersin? Bende iddia ediyorum ki sadece şu son attığı iki golü koysak yeter. Hatta bu adam aynı adam olsaydı, bizde oynamasaydı ve bu attığı golleri oynadığı takımda atmış olsaydı, bir arkadaşımızda bununla ilgili linki burada verseydi. Düşünmek bile istemiyorum forumun halini.
                            Bak bu dedigine katiliyorum
                            bana m.kecelinin attigi 4-5 golun videosunu ayri ayri yollayin, youtube da size öyle bir video yaparim ki , 4-5 milyona satariz keceliyi hemde kurtulmus oluruz hehe
                            Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                            Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                            Sevdik bi kere napalim

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              SON KEZ!!!

Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

vollst. Name:Özer Hurmaci
                              geboren am:20.11.1986
                              Nationalität: Türkei
                              Größe:174 cm
                              Gewicht:65 kg

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanirim?
                              Trabzonspor aski küçüklügümden beri var. Orada oynayip sampiyonluk yasamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarini seyrederdik. Lemi dayimi izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip sampiyon yapacagim' diye aglayarak çikardim. Tatillerde Akçaabat'a geldigimizde, en çok sevdigimiz sey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamakti. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcularin çoguyla tanistim. Ünal Hoca Ümit Milli Takim'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takimlarda. Onlarla birlikte çalismak onur veriyor.
                              Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486

hayır kardeşim sonuna kadar alınana kadar devam edecek!!!

Yorum

• Özer Hurmaciyi İstİyoruzz.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X