tolga tolga tolga tolga................ya su jefferson 3 yasındaki çocuğun şutunu bile yumruklayan bi kaleci müsveddesi yapmayın allah aşkına ben bi kez top tuttuğunu görmedim jeffersonun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tolga onuda yapamıyo...İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga tolga tolga tolga................ya su jefferson 3 yasındaki çocuğun şutunu bile yumruklayan bi kaleci müsveddesi yapmayın allah aşkına ben bi kez top tuttuğunu görmedim jeffersonun...
Yorum
-
aslinda düsünüyorumda galatasarayin kalecisi aykut ercetin gercekten cok yetenekli bir cocuk...adami bir kac hazirlik macinda izledim cok hosuma gitmisti...ligdede 2-3 oynadigi macta gözüme carpmisti bence bu adami almaya calismamiz lazim...ama mondi gitti gs satarmi artik bilmiyorum...seneye eger gs akilliysa transfer yapmaz kaleye ve aykutu oynatir...bence gelecekte milli takimin kalecisi aykut olacaktir...kalede durusuyla martinez gibi güven veriyor..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ta bu szymek de ayıp ediyo artık..cok severdim onu ama bu yaptığı ayıp..önce bize tazminat ödesin sonra dudek in aklını çelsin....İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDudek'ten Trabzon'a ret !..
Yurt dışında 10 numara ve kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Liverpool'un Polonyalı kalecisi Dudek'ten olumsuz cevap aldı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yurt dışında ağırlık veren Bordo-mavili kulüp, gelen raporları tek tek değerlendiriyor. Yardımcı antrenörleriyle birlikte yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Doğan, 10 numara ve kaleci arayışları doğrultusunda FC Liverpool Kulübü'nün Polonyalı kalecisi Dudek için yaptığı transfer teklifine olumlu cevap alamadı. Türkiye'de futbol oynamak istemediğini söyleyen Dudek, Trabzonspor'un transfer teklifini geri çevirdi.
Trabzonspor ile sözleşmesi bulunmasına rağmen sezon ortasında ülkesine dönen ve futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak'ın, milli takımdan arkadaşı olan Dudek'in bu kararı vermesinde etkili olduğu belirtildi.
Öte yandan Polonyalı kaleciden olumlu yanıt alamayan Trabzonspor'un yurt dışında kaleci arayışlarını sürdürdüğü, bu araştırmalardan sonuç alamaması halinde Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba ile masaya oturulacağı öğrenildi.
Yorum
-
neyi götürürİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleciye hiç gerek yok,jeferson götürür bu işi
kaleci önemli değil 10 numara diyorum..
poetricus
Yorum
-
jeffersona manavda karpuz atma olayını bi anlatmak lazım.
malum karpuzu yumruklarsan patlıyor.
1-2 sefer yumruklar ondan sonra üzeri kirlenmesin diye tutacaktır.
ne jeff ne tolga bu kaleyi kaldırmaz...
ha alınmazsa tolga ile devam.
aralarında bi fark yok.
bari kendi evladımıza fırsat verelim.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
tolga da yetersiz bi kaleci su an.ama jeffersondan iyi olduğu kesin..jef kaledeyken top azcık köşeye gitse garanti gol oluyodu ama tolga cok daha sağlam duruyo kalede....İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga onuda yapamıyo...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum