Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok o kadar değil .. kongreye 30 trilyonun üzerinde borçla gitmezler yani öyle tahmin ediyorum .. şu benzinlik işinden gelen parayı da borç azaltmakta kullanacaklar ...

gidiciler merak etmeyin bundan daha büyük zarar veremezler ...zaten en büyük zararları borç değil ki saha sonuçları da değil ... takımın vizyonunu sıfırladılar tartışılan büyük haline geldik ve en önemlisi ülkeye rezil olduk
    bencede millet dalga geçiyor sokağa çıkamz olduk şabanıda versek diyolar

Yorum

• ayın 19 unda yani 2 gün sonra TFF ve kulupler birliği toplanıp yabancı konusunu karara baglıyacaklar ... ilk 11 ve 18 de 6 yabancı kadro da ise sınırsız çıkması bekleniyor

Yorum

ayın 19 unda yani 2 gün sonra TFF ve kulupler birliği toplanıp yabancı konusunu karara baglıyacaklar ... ilk 11 ve 18 de 6 yabancı kadro da ise sınırsız çıkması bekleniyor
        bu karar sanki bizim işimize yarıyor istanbul takımları arayı daha da açsınlar bu makası nasıl kapatacağız bakalım

Yorum

• Özer gibi futbolculara sahip çıkarak

Yok mu transfer haberi? Susuzluk hiçbirşey, transfersizlik herşey
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bir konuya daha dikkatinizi çekmek isterim .. ayın 25 26 sında TFF mali genel kurulu var .. bu mali genel kurul eger imzalar bulunursa seçimli genel kurula dönebilir .. fısıltı gazetesine göre bu anlamda bir çaba oldugu ve yol alındıgı da söyleniyor ... eger seçimli yani yönetim sececek bir genel kurul olursa ulusoy federasyonu orada duramaz .. ipini çekerler bu federasyonun ...

bu olursa bizim olmayan yönetim de bırakır ve üstelik 22 temmuz seçimleri de geldi ...

Trabzonspor yönetimi eger bırakıp başka yönetim gelse idi ulusoy feerasyonun işi çok kolay değildi.. bu kadar direnmelerinin de bir sebebi bu idi ...

Yorum

• Neler oluyor anlamadım. Yine transferler arapsaçı olmaya yöneliyor. Avusturalya'dan bir futbolcu gelmiş Gençlerbirliği kapmış.

Yeni transferler ancak "eh!" denilebilecek düzeyde. Nokta transferlerden hala çok uzağız. Elimizdekileri çıkartamıyoruzki. GS Lincoln, Linderoth gibi adamları alırken, biz 50 tane futbolcuyla uğraşıyoruz.

Adam gibi bir "10" numara, bir de forvet başka birşey istemeye gerek yok sanırım.
              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• @ cebcare arkadaşım ...

sanırım dikkatli düşünmüyorsun bu karar bize de yarar şöyle ki...

ist takımları da sen de sonuçta 18 kişilik kadronda 6 yabancı ancak bulunduracaksın .... ama takım bünyesine istediğin kadar yabancı alabilirsin veya bunu 6+5 olarak düşünüyorlar ...

burada bize iki türlü faydası var ..
                taraftar olarak yönetimin yabancı kontenjanımız dolu onun için oyuncu alamayız masalı biter
                kulup olarak ise elden bedavaya oyuncu çıkarma zorunlulugumuz biter ve bu yabancı oyuncuların menejerleri de para vererek ancak oyuncunun gidebilecegini anlar ...

umarım anlatabildim

Yorum

@ cebcare arkadaşım ...

sanırım dikkatli düşünmüyorsun bu karar bize de yarar şöyle ki...

ist takımları da sen de sonuçta 18 kişilik kadronda 6 yabancı ancak bulunduracaksın .... ama takım bünyesine istediğin kadar yabancı alabilirsin veya bunu 6+5 olarak düşünüyorlar ...

burada bize iki türlü faydası var ..
                  taraftar olarak yönetimin yabancı kontenjanımız dolu onun için oyuncu alamayız masalı biter
                  kulup olarak ise elden bedavaya oyuncu çıkarma zorunlulugumuz biter ve bu yabancı oyuncuların menejerleri de para vererek ancak oyuncunun gidebilecegini anlar ...

umarım anlatabildim
                  bu kara bugünü kurtarır ama ya ilerde ne olacak maalesef trabzon şehrine kaliteli yabancılar gelmez

Yorum

• Cordoba geçen yıl küme düşen Antalyasporun kalseni korumasına rağmen sadece ve sadece 36 gol yemiş...Şampiyon Fenerbahçe ise 31 gol yemiş...Cordoba ligin en az gol yiyen 3. kalecisi ve bütün maçlarda oynamış...

Neyini beğenmiyorsunuz ey millet...Martinez den daha tecrübeli, Tolgayı da yetiştirecektir...Alabilirsek çok iyi transfer...

Ayrıca ben hala bu haberin sakaryasporun guardını düşürmek için basına sızdırılmış bir yem olduğunu düşünüyorum...

Not : Rüştü Fenerden ayrıldı...Volkan da ayrılacak gibi...Martinez Fenere her an imza atabilir...Demedi demeyin...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cordoba geçen yıl küme düşen Antalyasporun kalseni korumasına rağmen sadece ve sadece 36 gol yemiş...Şampiyon Fenerbahçe ise 31 gol yemiş...Cordoba ligin en az gol yiyen 3. kalecisi ve bütün maçlarda oynamış...

Neyini beğenmiyorsunuz ey millet...Martinez den daha tecrübeli, Tolgayı da yetiştirecektir...Alabilirsek çok iyi transfer...

Ayrıca ben hala bu haberin sakaryasporun guardını düşürmek için basına sızdırılmış bir yem olduğunu düşünüyorum...

Not : Rüştü Fenerden ayrıldı...Volkan da ayrılacak gibi...Martinez Fenere her an imza atabilir...Demedi demeyin...
                      Anlatlyaspor un en az gol yiyen takimi olmasinin en büyük nedeni ( bence) gecen sene ligin en iyi iki stoper in sayip olmalaridir. Yoksa Cordobanin basarisi degil yani. Cordobanin refleksleri eppeyi zayifladi ve konsantrasyon propblemide var mac sirasinda.

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlatlyaspor un en az gol yiyen takimi olmasinin en büyük nedeni ( bence) gecen sene ligin en iyi iki stoper in sayip olmalaridir. Yoksa Cordobanin basarisi degil yani. Cordobanin refleksleri eppeyi zayifladi ve konsantrasyon propblemide var mac sirasinda.
                        cordobayı savunanları anlamakta zorlanıyorumm

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kara bugünü kurtarır ama ya ilerde ne olacak maalesef trabzon şehrine kaliteli yabancılar gelmez
                          bir bilen edasıyla konuşmayı sevmem ama sana şöyle açıklayabilirim ...

öncelikle kaliteli yabancıdan kasıt ne onu irdelemek gerek ...bence kaliteli yabancı isim değil takıma katkı yapan oyuncu demek ...

bu anlamda bakarsan bu çok zor değil .. baştan beri söylüyorum Trabzonspor eski dogu bloku ülkeleri ile rus ve gürcü pazarına girerse ki özellikle gürcü pazarına ve bunlara ilaveten de afrika ve kısmen güney amerika da senin dediğin kaliteli oyuncuları çok rahat Trabzonspora getirebilir ...

şu görüşüne katılıyorum şehir olarak Trabzona oyuncu getirmek ve bu oyunculardan uyum beklemek biraz zor ..avrupa nın iyi şehirlerinde yaşamış oraları görmüş bir oyuncu tabii ki Trabzona gelmek istemeyebilir bu bir tercihtir ..yaşam biçimine hitap etmeyebilir .. hatta bırakın yabancı oyuncuyu yerli oyuncularda dahi çok az da olsa bu anlamda bir sıkıntı olabilir ... çok canlı bir örnek vereyim .. Rüştü bize gelebilirdi hatta biz bjk den de fazla para verirdik bu kesin ... bu yönetim dahi bunu yapardı ..ki kovalıyordu da .. ama adam Trabzon şehrine gelmek istemedi istanbulu bırakıp ...

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden ligin en iyi iki stoperi (!) hala hiç bir teklif almadan ikinci ligin yolunu tuttular acaba...???
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

bir bilen edasıyla konuşmayı sevmem ama sana şöyle açıklayabilirim ...

öncelikle kaliteli yabancıdan kasıt ne onu irdelemek gerek ...bence kaliteli yabancı isim değil takıma katkı yapan oyuncu demek ...

bu anlamda bakarsan bu çok zor değil .. baştan beri söylüyorum Trabzonspor eski dogu bloku ülkeleri ile rus ve gürcü pazarına girerse ki özellikle gürcü pazarına ve bunlara ilaveten de afrika ve kısmen güney amerika da senin dediğin kaliteli oyuncuları çok rahat Trabzonspora getirebilir ...

şu görüşüne katılıyorum şehir olarak Trabzona oyuncu getirmek ve bu oyunculardan uyum beklemek biraz zor ..avrupa nın iyi şehirlerinde yaşamış oraları görmüş bir oyuncu tabii ki Trabzona gelmek istemeyebilir bu bir tercihtir ..yaşam biçimine hitap etmeyebilir .. hatta bırakın yabancı oyuncuyu yerli oyuncularda dahi çok az da olsa bu anlamda bir sıkıntı olabilir ... çok canlı bir örnek vereyim .. Rüştü bize gelebilirdi hatta biz bjk den de fazla para verirdik bu kesin ... bu yönetim dahi bunu yapardı ..ki kovalıyordu da .. ama adam Trabzon şehrine gelmek istemedi istanbulu bırakıp ...
                              biz bu hataya düşersek birşey olmaz trazbzon sıradan yabancılar takımı olur senin 2 tane kaliteli yabancın olur admların 8 tane aradaki fark bu

Yorum

• sayın hocam acaba cordobayı almak başarı mıdır ? ne kadar dogrudur diye sormuyorum bence hiç dogru değil ... ama alabilirsek demişsin ... bunun alınmayacak neyi var ki ? ne zorlugu var almanın ... koşa koşa gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X