Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu da alabiliriz...hamza yerlikaya....kariyeri basarilarla dolu....ön libero oynar yüzde yüz...sacinida sifira vurdurdu mu tamamdir bu is...
    bence hamzanın arkasındaki daha bir iyi sanki mantaliteli duruyor

Yorum

• ulan cordobayi alirlarsa harbiden kafayi yerim
      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu da alabiliriz...hamza yerlikaya....kariyeri basarilarla dolu....ön libero oynar yüzde yüz...sacinida sifira vurdurdu mu tamamdir bu is...
        tabi canım alalım bonserviside yok biz cıkartırız hatta semih saygıner elvan abeylegesse bunları da alalımm..
        BMN | ANTALYA
        Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• bu yönetim yüzünden herkes delirdi valla forumda.dışardan biri girse bunun transfer başlığı olduğuna inanmaz
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Ziya simdi Rüyasinda Ön Libero'lari sayiyor 1,2,3,4,5......
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Karadeniz Spor Oyunlarına gelecek yabancılardan güreşçileri ziyaya ayarlarız yaw.. 18 yaşında en büyüğü. hamza çok yaşlı koşamaz şimdi.

Yorum

• cordoba isi dogru olabilir..ortada stichus da yok.sanirim bunun yüzünden bi görüs ayriligi var.ziya dogan cordoba da israr ediyor olabilir.neyse ya en azindan tolga var..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karadeniz Spor Oyunlarına gelecek yabancılardan güreşçileri ziyaya ayarlarız yaw.. 18 yaşında en büyüğü. hamza çok yaşlı koşamaz şimdi.
                  cordoba kossun.gelecek vaad eden bi kaleci..hem tolgada ona agabeylik yapar
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• konusucak bişi kalmadı artık yaaa her gün şu foruma giriyorum transferlere bakıyım diyorum sayfalar artık 500 e vardı ama halen yapılan transfer sayısı 3 gelde kafayı sıyırtma yanarım yanarım da şu forumda yazı yazan sabahlara kadar pc başında transfer bekleyipte bir kaç cümle yazan bizlere yanarım.....
                    BMN | ANTALYA

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya simdi Rüyasinda Ön Libero'lari sayiyor 1,2,3,4,5......
                      acaba ziya napıyor suanda diye düşünecektim ki kardeşim sen hızlı cıktın hayırdır yoksa sende mi aynı rüyadasın şuanda
                      BMN | ANTALYA

Yorum

• bi ben kaldım bende gidiyim barii forum boşaldı ama yine de biri varsa ii sabahlar zorlada olsa uyucam artık bye...
                        BMN | ANTALYA

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cordoba kossun.gelecek vaad eden bi kaleci..hem tolgada ona agabeylik yapar
                          Eğer Cordoba işi doğru ise sezon başlamadan kırıldı yine tüm hayallerim... Yönetime birkçe öneride ben apayım bari... O zaman Kamerundan Millayı bulup getirelim Umut'a ağabeylik yapsın, Meksikadan Fernandezi bulup getirelim Gökdenize ağabeylik yapsın, Almanyadan Brehmeyi bulup getirelim Erdinçe ağabeylik yapsın, İspanyadan Guardiolayı bulalım getirelim Hüseyine ağabeylik yapsın, Macaristandan Puşkaşı (ölmüştü ama olsun) getirelim Ceyhuna ağabeylik yapsın...Tek problemimiz bu adamların futbolu bırakmış olmaları... ama ben yönetime güveniyorum, Cordobaya yeniden hayat veren bir yönetim pek alada Puşkaşada verebilir...Hadi yöenetim kim tutar sizi...
                          ...
                          Ey yönetim...
                          Sabah sabah başka işimiz yok kalktık yine acaba ne olmuş neler yapılmış takip ediyoruz... peki kaçınız bunun farkındasınız... Geçen sezonun sonlarına doğru artık hiç bir iddamız kalmamaışken sizlr futbolcu taraması yapmadınızmı? o zaman beğendiğiniz futbolcular ile şimidiye kadar anlaşmış olmalı idiniz.. Ama nerde, sizler birbiriniz ile sidik yarışına girdiniz... Çok başarılı olmuştunuzya, başarıyı paylaşamadınız... Artık yeter ya.. Orası sizlerin egoistliklerini tatmin etmeye çalışabileceğiniz bir yer değil.. hele hele sizin gibi futbolla hiç bir ilgisi olamayanların hiç yeri değil.. Hasbelkader insanların 22 senelk Şampiyonluk hasretinden oluşan özlem duygularından yararlanarak ve insanları kandırarak oraya geldiniz.. bu kadar aymazlik ve terbiyesizliğin luzumu yok... Elin oğlu gidiyor hemen transferini yapıyor... Aç Gaysenin aldığı topçulara bakın yaa...Hiç utanmıyormusunuz... Hangi kafa ile Şmapiyonluğa oynayacağız... Şampiyonluğa oynayacağımızı öncelikle taraftara inandırmalısın.. Bu öyle sözle olmuyor tabi.. yaptığınız icraatlarla bunu taraftar görmeli... Eğer taraftar buna inanmıyorsa, arkanda taraftar bulamazsın ve çekirdekçilere maç seyrettirerek kendi evinde sıradan takımlara yenilir birde alkış tuttrurusun...
                          Öff...öfff...konu nerelere gitti yaaa...Ne diyeyim Allah size akıl-izan versin...Bizede sabır...
                          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• nick carle'yi ilhan cavcav almış.alsın adamın nasıl bir oyuncu olduğu soru işareti ona üzülmüyorumda herzaman olduğu gibi bizim uğraşıp ıkınıp alamadığımız topçuları sıradan takımların bir günde transfer etmesi zoruma gidiyor ve herzaman da böyle oluyor.
                            cordoba olayına gelince yazıkki çok yazık.elaleme rezil kepaze olduk sonumuz hayır olur inşallah.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ilhan cavcav yaş tahtaya basmaz vardır onun izlenimleri bizde daha adam alamayız yaw arkadaşlar kapayalım bu konuyu gerçekden öldükya her gün her gün bunlar bizim kadar düşünse böyle olmazdı bir dönüm bostan yan gel yat osman bunların işi
                              işkenaz

Yorum

• lincoln ü aldı gs güya 150 trilyon borcu var benim hiç umudum kalmadı ne şampiyonluğu ya bu kafayla ancak bjk ile çekişiriz oda zor 3.lük için
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X