Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tom mom 29 yaşında falan kök leei arıyolar
    corfoba 37 böle güzel transer devam şimdi burda bişey dicem ban yicem allah kahretsin
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• abi özer neymiş ya bence kesin alsınlar dicem ama bizim yönetim onuda başaramaz ayağında top tutması süper kesinalsınlar

Yorum

• Profil:

Adğur
        Soyad:Yıldırım
        Doğum Tarihi:08.05.1982
        Doğum Yeri:Apeldoorn/Hollanda
        Uyruğu:Türk,Hollandalı
        Oynadığı KulüpC Heerenveen
        Boy:178 cm
        Kilo:78 kg

Bu Arada Uğur Yıldırım Çok İyi Frikik Vuruyor;

İsim Önermekten Başka Şansımız Kalmadı Bare Yönetim Bu Sayfalara Balıp Burdan Oyuncu Beğensin!!!
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          BU cocugu niye almiyolar acaba? Trabzonlu ve Trabzonspor hastasi
          Özer Hurmaci nin röpörtaji

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Videosu:

bizim yönetim şuan ligdeki en kötü yönetim salağın önde depar atanı
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Profil:

Adğur
            Soyad:Yıldırım
            Doğum Tarihi:08.05.1982
            Doğum Yeri:Apeldoorn/Hollanda
            Uyruğu:Türk,Hollandalı
            Oynadığı KulüpC Heerenveen
            Boy:178 cm
            Kilo:78 kg

Bu Arada Uğur Yıldırım Çok İyi Frikik Vuruyor;

İsim Önermekten Başka Şansımız Kalmadı Bare Yönetim Bu Sayfalara Balıp Burdan Oyuncu Beğensin!!!
            şu zidane yi alt eden değilmi bi ara milli takıma gircek mi girmiyecek mi konusu çıkmıştı
            ~Twitter ~

Yorum

• yahu böyle fotoğraf nasıl koyuyoz siteye linki foto olarak nasıl koyuyoz
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu zidane yi alt eden değilmi bi ara milli takıma gircek mi girmiyecek mi konusu çıkmıştı
                hollanda milli takimini secen
                ve frikik atabildiginin 10 da biri kadar futbol oyniyabilseydi bisey olacak ama pek beceremiyor en azindan son sezon
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• şu an bizim serkan öss de ter döküyo
                  ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BU cocugu niye almiyolar acaba? Trabzonlu ve Trabzonspor hastasi
                    Özer Hurmaci nin röpörtaji

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Videosu:
                    Süper bir çocuk alınsa müthiş olur 1-2 seneye milli takımın da değişmezi olur ama bizim yönetimimiz gelmek isteyenleri dahi almaktan aciz.

Yorum

• mantalita ve empati, son zamanlarda bu iki kelimeye nekadar çok rastlıyoruz değilmi. özü itibariyele gerçekten güzel, faydalı, hoş ve o kadarda anlamlı kelimeler.ancak bu iki kelime doğru yerde, doğru zamanda doğru konumda ve doğru kişiler tarafından kullanıldığında bir anlam ifade eder. empati deniyor, depresyondaki bire hastayı empati yap o zaman iyileşirsin, dünyaya daha olumlu bakarsın diyen bir psikiyatris ne kadar inandırıcı olabilir. aslında o psikiyatristin kendini hastanın yerine koyup, hastanın sıkıntılarını anlaması lazım, yani empatiyi hasta değil psikiyatrisin kendisi yapması lazım. yinede empati yapalım önce kendimöizi yönetimin yerine koyalım. düşünelim, Trabzon küçük şehir, yıldız gelmiyor, gelense çok para istiyor onuda ben karşılayımayorum ee ne yapayım plan yapayı, program yapayım.ciddi izleme komiteleri kurayım.Türkiyede, afrikada, amerikada, avrupada kurayım ki, yıldızlar keşfedilmeden önce ben keşfedeyim dimi ama. stad yapayım seyircim güzel ortamda maçları seyretsin, kurumsallaşayım, ciddi profosyonel çalışayım. herşey taraftarın mutluluğu için. alın size empati, kendimi yönetimin yerine koydum bunları düşündüm, daha çok şey daha yazılabilir.şimdiki yönetimin yerine koyuyorum, düşünüyorum, planım yok, programım yok, vizyonum, transferde, saha içi sonuçlardada başarım yok, taraftara sunacağım bir umutta yok yahu ne işim var benim burada hemen istifa edeyim.alın size empati. mantalitemde öyle diyor, 7 maçta 1 gol ve bir galibiyet almış, 2. yarıda küme düşen takıma kupada elenmiş ve koskoca camiayı uefa kupasına katılmaktan alıkoymuş, akıllara ziyan bir td yim ben. mantalitem hemen istifa etmemi gerektiyor hatta gerekiyorsa bir daha td lik yapmammayı öngörüyor, mantalitem öyle diyor.

Yorum

• Özer Hurmaci diyorki:

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• uğur yıldırımın attığı her frikiği bütün türkcell süper ligdekiler yer
                          ~Twitter ~

Yorum

• Yoneticileimiz forvet ariyorlarsa birtanede ben oneriyim melbourbe victory takimindan Archie thomson
                            Date of birth:
                            Oct 23, 1978
                            Place of birth:
                            Otorohanga, New Zealand

Nationality:
                            Australian

Weight:
                            70 kg

Height:
                            174 cm

Position:
                            Striker

Previous Clubs:
                            1995-96 Bathurst (NSW)
                            1996-99 Morwell Falcons (Australia)
                            1999-2000 Carlton (Australia)
                            2001 Marconi Stallions (Australia)
                            2001-05 Lierse (Belgium)
                            2006 PSV Eindhoven (Netherlands)

Junior Clubs:
                            Lithgow Rangers (NSW), Twin City Wanderers (NSW)

Institutes & Academies:
                            NSW Institute of Sport

Hyundai A-League Debut Appearance:
                            v Sydney FC (D1-1), Aussie Stadium, 28 August 2005

Hyundai A-League Debut Goal:
                            v Sydney FC (D1-1), Aussie Stadium, 28 August 2005

Representative Honours Achieved:
                            Qantas Socceroos, Qantas Under 23s

Major Honours Achieved:
                            2001 Scored a world record 13 goals in an A-International v American Samoa 2001 FIFA Confederations Cup (Korea/Japan)
                            2005 FIFA Confederations Cup (Germany)
                            2005/06 Hyundai A-League joint top scorer
                            2006 FIFA World Cup (Germany)
                            2007 Hyundai A-League Championship (Melbourne Victory)
                            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• umut ve gökdenizi satıp 2 önlibero daha aldıkmı tamamdır transfer. çin seddi gibi takım oluruz eveallah ronaldo bile geçemez bizi

Yorum

• Bu transfer sezonunda yurtdisinda kim transfer calismlari yapiyor bizim icin hakkaten? Yoksa alacagimiz yabancilar yurticindeki emekliligi gelenler mi olacak hep.?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X