Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• saol kardes
    haberdar edersen sevinirim malum seyredemiyozz
    karaiplerde bir trazonsporlu..
    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• 4. raund bitti. puan olarak üstünüz.

Yorum

• özer'e bakın neler yapıyorrr

poetricus

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bütün takımlar fenere çalışıyor kayserispor dışında neden bize vermedi wedersonu wermezler tabii onlar ancak sömürü takımlarıdır emperyalistlerde istanbul takımları
          alakası yok kardeş.. hepsi parayı verene verir topçusunu.. Kayseri'ye helal olsun bizim yapamadığımızı yapıyorlar.. O pilot takımı dediğin ankaraspor bu sene fenere karşı en iyi top oynayan takımlardandı, ilk maçta 2-0dan 2-2 yakaladılar, 2. maçta 2-1 mağlup oldu. Sen bastır parayı git al wederson'u.. Ama problem şu Wederson bizi değil Fener'i tercih eder, hocası brezilyalı, kadrosunda bir sürü brezilyalı var, şehir avantajı var, şampiyonlar ligi var.. Var oğlu var..
          BORDO MAVİ

Yorum

• hotleo..,
            ters düşmek diye nitelemezdim ben ama ziyanı yok, gönüller bir
            taraftarın kendine güveni var bizden farklı olarak, doğrudur..
            şu anki pozisyonda daha oturmuş bir takım olduğumuzu düşünüyorum.. belki fenerden değil ama diğerlerinden şu anda dahi üstünüz bana göre..
            neyse meseleyi açarken de tartışılması niyetiyle yazdığımı ifade etmiştim, tartışalım ne güzel..
            boks maçına gelince:
            başlığa uygun değil ama psikolojik problemli bir spikere düştük, sesini kıstım an itibariyle..
            seksenli yıllardaki aşırı milliyetçi spor spikeri ayarında heyecanlı bir arkadaş.. hep biz süperiz rakip dandik derler ama sonuçta da kıvırmak için varsa yoksa müslümanlığımızdan sebep hakemlerin hakkımızı nasıl yediği martavalları!
            böyle spor spikeri olmaz, soğuttu beni maçtan..
            sinan ı da kimse alınmasın derya büyükuncuya benzetirim hep.. şu harika yüzücü.. tüm türkiye kendimi bildim bileli bu arkadaşa destek verir gel gör ki bir numara yok.. veya şu tenisçi kızımız ipek.. yanlışlıkla bir grand slam kazan da dişimizi kıralım yahu!
            sinan da o hesap.. olağanüstü yavaş, hantal bir arkadaş..
            dilerim şampiyonluklarına şampiyonluklar katar ama nedense pek bir eze eze yenmeye şahit olamadım şu ana kadar..
            bana bakmayın ama.. ben gökdenizi de beğenmiyorum..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özer'e bakın neler yapıyorrr

http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo
              Çocuk Trabzonspor'lu.. Yabancı almayacaksan al işte bu adamı..
              BORDO MAVİ

Yorum

• nock out olmazmi ne diyosunuz millet..yuru sinan
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hotleo..,
                  ters düşmek diye nitelemezdim ben ama ziyanı yok, gönüller bir
                  taraftarın kendine güveni var bizden farklı olarak, doğrudur..
                  şu anki pozisyonda daha oturmuş bir takım olduğumuzu düşünüyorum.. belki fenerden değil ama diğerlerinden şu anda dahi üstünüz bana göre..
                  neyse meseleyi açarken de tartışılması niyetiyle yazdığımı ifade etmiştim, tartışalım ne güzel..
                  boks maçına gelince:
                  başlığa uygun değil ama psikolojik problemli bir spikere düştük, sesini kıstım an itibariyle..
                  seksenli yıllardaki aşırı milliyetçi spor spikeri ayarında heyecanlı bir arkadaş.. hep biz süperiz rakip dandik derler ama sonuçta da kıvırmak için varsa yoksa müslümanlığımızdan sebep hakemlerin hakkımızı nasıl yediği martavalları!
                  böyle spor spikeri olmaz, soğuttu beni maçtan..
                  sinan ı da kimse alınmasın derya büyükuncuya benzetirim hep.. şu harika yüzücü.. tüm türkiye kendimi bildim bileli bu arkadaşa destek verir gel gör ki bir numara yok.. veya şu tenisçi kızımız ipek.. yanlışlıkla bir grand slam kazan da dişimizi kıralım yahu!
                  sinan da o hesap.. olağanüstü yavaş, hantal bir arkadaş..
                  dilerim şampiyonluklarına şampiyonluklar katar ama nedense pek bir eze eze yenmeye şahit olamadım şu ana kadar..
                  bana bakmayın ama.. ben gökdenizi de beğenmiyorum..
                  neresi oturmuş kadro ALLAH AŞKINA 50 tane topçun var 4 tane sol bek var 6 tane ön libero 6 tane sağbek sol açıkta topçun yok bi oyun kurucun yok herkesi korkutan bir santraforun yok iyi bir kalecin yok aymanın hasanın ferhatın musan jabinin adnanın ersenin çağdaşın var tabiki en iyi kadro bizde canım transferede gerek yok yani hatta gökdenizide satalım stefanov ve hüseyinide
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çocuk Trabzonspor'lu.. Yabancı almayacaksan al işte bu adamı..
                    vermezler bize boşuna uğraşmayın verseler bile kazık atarlar bize
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Sinan iyi götürüyo da sol gözü fena şişti.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vermezler bize boşuna uğraşmayın verseler bile kazık atarlar bize
                        böyle bir kazık yenir bence iddia ediyorum 2 sene sonra milli takımda nuri halt yemiş yanında...
                        poetricus

Yorum

• oturmuş takımız )))) Yattaranın alternatifi yok. gökdeniz sakatlandığında oynatacan adamın yok. Trabzonsporun bu gidişatı göztepeye eskişehirspora benzemez inşallah.
                          ha bide napoliye benzemez.

Biz transferi teknik direktörmü yönetimmi yapar tartışıyoduk. gazetelerde okuyoz transferi danışmanı yapıyomuş. (((((
                          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 01:58.
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bu Yonetim Alsa Alsa 2İlig Topcusu Alir

arkadaşlar sız hala bu yonetımden ıyı transfermı beklıyorsunuz ya..bakın ben sıze soyluyorum ahada not edın bır yere:kaleye kesın cordobayı alırız.because yaşı geçmış işi bıtmiş..bide sıradan 1 tane yabancı alırız olur bıter.sonrada ılk yarının en geç 6.haftası ziya efendi mantalıtesınıde alır gıder bızde elımızdekı kadroyla lıgı ortalarda bıtırırız..bu yazdıklarımı hıçççç unutmayın lıgın 6.haftasına kadar...

Yorum

• bu kulüpte danışman diye bir kadro yoktur.. transferi de başkanla hoca birlikte yapıyorlar..
                              basının her yazdığına inanıyorsanız büyük derdiniz var demektir..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                böyle bir kazık yenir bence iddia ediyorum 2 sene sonra milli takımda nuri halt yemiş yanında...
                                Şu videolarda çok tutulan Nick Carle'den bin kat iyi değil mi.. Onun videolarında böyle çalımlar ve paslar görememiştim. Ama bu adam daha 20 yaşında, yerli, Trabzonspor'lu.. Bizimkisi fuzulininki gibi..

"Söylesek tesiri yok, sussak gönül razı değil"
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X