İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sorun futbolcu alıp almamakta değil sorun mantalitede adamlar dördüncülüğü başarı görüyorlar bu senede ilk 4 olsun yeter diyolar ziya hocayı kovup ersun hocayı neden almadılar sanıyorsunuz ersun hoca iddalı hedefleri olan bir hoca ziya ise günü kurtarmaya çalışan sürekli mazeret üreten hoca yönetim ve hoca değişmedikçe biz daha çok rezil oluruz böyle milletede maskara oluruzİlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben ölüyorum yaa kaçıracaklar şu nick'i adam harika bir topçu
ulan ön protokolü yapta sen sonra denersin bizimkiler varya iki katı fiyatına geri çağırırlar onu...ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
ya kardeşim bir kere bana ersun yanal deme o adama zıtım...İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun futbolcu alıp almamakta değil sorun mantalitede adamlar dördüncülüğü başarı görüyorlar bu senede ilk 4 olsun yeter diyolar ziya hocayı kovup ersun hocayı neden almadılar sanıyorsunuz ersun hoca iddalı hedefleri olan bir hoca ziya ise günü kurtarmaya çalışan sürekli mazeret üreten hoca yönetim ve hoca değişmedikçe biz daha çok rezil oluruz böyle milletede maskara oluruz
sorun tabiki futbolcu futbolu oynayan onlar...
adamlar hala çingene pazarlığı ediyorlar yaa..7
Yorum
-
al benden de o kadar.Önce hedefi olan hoca getirmek lazım.İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun futbolcu alıp almamakta değil sorun mantalitede adamlar dördüncülüğü başarı görüyorlar bu senede ilk 4 olsun yeter diyolar ziya hocayı kovup ersun hocayı neden almadılar sanıyorsunuz ersun hoca iddalı hedefleri olan bir hoca ziya ise günü kurtarmaya çalışan sürekli mazeret üreten hoca yönetim ve hoca değişmedikçe biz daha çok rezil oluruz böyle milletede maskara oluruz
Yorum
-
Fotomaç'dan alıntı
Yıldızlar bile kulübeye
Bordo-mavili takımdaki bol alternatif nedeniyle yıldızlara bile kulübe yolu gözükecek. Transfer yapılamazsa kalede yine Tolga var. Savunmada Jabi, Erdinç, Stepanov, Celaleddin, orta alanda Serkan Balcı, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, forvette ise Umut Bulut ve Yattara formaya yakın isimler. Kulübeye adaylar; Jefferson, Ersen, Ceyhun, Risp, Çağdaş, Adnan ve Mustafa Keçeli. Musampa, Ufukhan ve Ferhat ise 18 dışı kalıyor.
Yıldızlar bile klübeye... Bu fotomaç taraftarın sabrını deniyor.
Yorum
-
nedense bizde istanbul orjinlilere bi düşmanlık var bunu rüştüde gördüm ersun hocadada görüyorum adamı sevmezsin ama bir gerçek varkı trabzonsporun hocası olsaydı çk daha umutlu bakardık olaya kişisel düşünceler tabzonsporun menfaatlerini engellememeli hem unutulmamalıki ziya doğanda beşiktaşlı yani bize iş apacak adam gerek neeli olduğu yada hangi takımı tuttuğu önemli değil mustafa denizli gerçekte beşiktaşlıdır ama hem galatasarayı hemde fenerbahçeyi şampiyon yapmıştırİlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardeşim bir kere bana ersun yanal deme o adama zıtım...
sorun tabiki futbolcu futbolu oynayan onlar...
adamlar hala çingene pazarlığı ediyorlar yaa..ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
o trabzonlu olduğu anlamına gelmez adam küme düşürüyodu manisayı yaaİlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Ersun hocaya zıt ya da karşı olanları anlamıyorum.Bu adam tekkeyi koyup şükür'ü kesmedi mi?4 tane trabzonsporluyu sahaya sürmedi mi?Gençlerdeki başarısı ortada(biz kaç yıldır elemeyi geçemiyoruz) .Adam daha napsın????
hem desen ki giray bulak tamam eywallah...7
Yorum
-
sadece alkışİlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedense bizde istanbul orjinlilere bi düşmanlık var bunu rüştüde gördüm ersun hocadada görüyorum adamı sevmezsin ama bir gerçek varkı trabzonsporun hocası olsaydı çk daha umutlu bakardık olaya kişisel düşünceler tabzonsporun menfaatlerini engellememeli hem unutulmamalıki ziya doğanda beşiktaşlı yani bize iş apacak adam gerek neeli olduğu yada hangi takımı tuttuğu önemli değil mustafa denizli gerçekte beşiktaşlıdır ama hem galatasarayı hemde fenerbahçeyi şampiyon yapmıştır
Yorum
-
peki kardeş ersun manisayı nasıl bıraktı gençlerden neden iki günde kovuldu????İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedense bizde istanbul orjinlilere bi düşmanlık var bunu rüştüde gördüm ersun hocadada görüyorum adamı sevmezsin ama bir gerçek varkı trabzonsporun hocası olsaydı çk daha umutlu bakardık olaya kişisel düşünceler tabzonsporun menfaatlerini engellememeli hem unutulmamalıki ziya doğanda beşiktaşlı yani bize iş apacak adam gerek neeli olduğu yada hangi takımı tuttuğu önemli değil mustafa denizli gerçekte beşiktaşlıdır ama hem galatasarayı hemde fenerbahçeyi şampiyon yapmıştır7
Yorum
-
o zaman denizlisporda başarılı kümede kaldı sen büyük külüpsen büyük düşüneceksin dördüncülük bana yetiyor dersen o zman burda kendimizi boşuna paralıyoruz demektirİlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4.lüğede kimse başarısız demesin bence başarılı olmasa bile.
beğenilen erciyesle antalya küme düştü
kayserisporun üstündeydik
e daha ne olsun ziyaylan bu kadar oluyooALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
yetiyor demedim ama yetmiyor da demedim...İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman denizlisporda başarılı kümede kaldı sen büyük külüpsen büyük düşüneceksin dördüncülük bana yetiyor dersen o zman burda kendimizi boşuna paralıyoruz demektir
sadece kayıp bir sezon düşün ki kaç yıldır şampiyon olamıyoruz hesapla kaç sene kaybetmişiz bir yenisi daha
tabiki trabzonsporun tek hedefi şampiyonluk olmalı7
Yorum
-
iyi güzel hoş giray hocada gelmedi mi?Denedik onu da?Naptı?Gitti kadıköyde fenere karşıı korkak oynattı(hala unutmuyorum lange sonradan oyuna girdi 2 gol attı maçı da 5-2 verdik).Yani insan bir yere hak ettiği için gelmeli memleketi için değil.İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo trabzonlu olduğu anlamına gelmez adam küme düşürüyodu manisayı yaa
hem desen ki giray bulak tamam eywallah...
Yorum
-
ben ersunun avukatı değilim ama adam manisaya nasıl futbol oynattığğını vede nasıl genç yıldızlar kazandığını herkes biliyor manisanın futbol kültürüyle kadro kalitesiyle trabzonunki birmi ayrıca daha önce denizlide ankaragücünde gençlerde hatta milli takımda nasıl futbol oynattığını herkes biiliyor gençleri neden bıraktı derseniz bencede haklı giray hoca devre arası neden sakaryayı bıraktı acabaİlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki kardeş ersun manisayı nasıl bıraktı gençlerden neden iki günde kovuldu????ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum