Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne lavezzi ne de carle bu gidişle hasan isin'e devam
    haklısın kardeşim ama kaçan baluk beyük olur daa...
    7

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar ben ölüyorum yaa kaçıracaklar şu nick'i adam harika bir topçu
      ulan ön protokolü yapta sen sonra denersin bizimkiler varya iki katı fiyatına geri çağırırlar onu...
      sorun futbolcu alıp almamakta değil sorun mantalitede adamlar dördüncülüğü başarı görüyorlar bu senede ilk 4 olsun yeter diyolar ziya hocayı kovup ersun hocayı neden almadılar sanıyorsunuz ersun hoca iddalı hedefleri olan bir hoca ziya ise günü kurtarmaya çalışan sürekli mazeret üreten hoca yönetim ve hoca değişmedikçe biz daha çok rezil oluruz böyle milletede maskara oluruz
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sorun futbolcu alıp almamakta değil sorun mantalitede adamlar dördüncülüğü başarı görüyorlar bu senede ilk 4 olsun yeter diyolar ziya hocayı kovup ersun hocayı neden almadılar sanıyorsunuz ersun hoca iddalı hedefleri olan bir hoca ziya ise günü kurtarmaya çalışan sürekli mazeret üreten hoca yönetim ve hoca değişmedikçe biz daha çok rezil oluruz böyle milletede maskara oluruz
        ya kardeşim bir kere bana ersun yanal deme o adama zıtım...
        sorun tabiki futbolcu futbolu oynayan onlar...
        adamlar hala çingene pazarlığı ediyorlar yaa..
        7

Yorum

al benden de o kadar.Önce hedefi olan hoca getirmek lazım.

Yorum

• 4.lüğede kimse başarısız demesin bence başarılı olmasa bile.
            beğenilen erciyesle antalya küme düştü
            kayserisporun üstündeydik
            e daha ne olsun ziyaylan bu kadar oluyoo
            7

Yorum

• Ya Ersun hocaya zıt ya da karşı olanları anlamıyorum.Bu adam tekkeyi koyup şükür'ü kesmedi mi?4 tane trabzonsporluyu sahaya sürmedi mi?Gençlerdeki başarısı ortada(biz kaç yıldır elemeyi geçemiyoruz) .Adam daha napsın????

Yorum

• Fotomaç'dan alıntı

Yıldızlar bile kulübeye

Bordo-mavili takımdaki bol alternatif nedeniyle yıldızlara bile kulübe yolu gözükecek. Transfer yapılamazsa kalede yine Tolga var. Savunmada Jabi, Erdinç, Stepanov, Celaleddin, orta alanda Serkan Balcı, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, forvette ise Umut Bulut ve Yattara formaya yakın isimler. Kulübeye adaylar; Jefferson, Ersen, Ceyhun, Risp, Çağdaş, Adnan ve Mustafa Keçeli. Musampa, Ufukhan ve Ferhat ise 18 dışı kalıyor.

Yıldızlar bile klübeye... Bu fotomaç taraftarın sabrını deniyor.

Yorum

ya kardeşim bir kere bana ersun yanal deme o adama zıtım...
                  sorun tabiki futbolcu futbolu oynayan onlar...
                  adamlar hala çingene pazarlığı ediyorlar yaa..
                  nedense bizde istanbul orjinlilere bi düşmanlık var bunu rüştüde gördüm ersun hocadada görüyorum adamı sevmezsin ama bir gerçek varkı trabzonsporun hocası olsaydı çk daha umutlu bakardık olaya kişisel düşünceler tabzonsporun menfaatlerini engellememeli hem unutulmamalıki ziya doğanda beşiktaşlı yani bize iş apacak adam gerek neeli olduğu yada hangi takımı tuttuğu önemli değil mustafa denizli gerçekte beşiktaşlıdır ama hem galatasarayı hemde fenerbahçeyi şampiyon yapmıştır
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya Ersun hocaya zıt ya da karşı olanları anlamıyorum.Bu adam tekkeyi koyup şükür'ü kesmedi mi?4 tane trabzonsporluyu sahaya sürmedi mi?Gençlerdeki başarısı ortada(biz kaç yıldır elemeyi geçemiyoruz) .Adam daha napsın????
                    o trabzonlu olduğu anlamına gelmez adam küme düşürüyodu manisayı yaa
                    hem desen ki giray bulak tamam eywallah...
                    7

Yorum

nedense bizde istanbul orjinlilere bi düşmanlık var bunu rüştüde gördüm ersun hocadada görüyorum adamı sevmezsin ama bir gerçek varkı trabzonsporun hocası olsaydı çk daha umutlu bakardık olaya kişisel düşünceler tabzonsporun menfaatlerini engellememeli hem unutulmamalıki ziya doğanda beşiktaşlı yani bize iş apacak adam gerek neeli olduğu yada hangi takımı tuttuğu önemli değil mustafa denizli gerçekte beşiktaşlıdır ama hem galatasarayı hemde fenerbahçeyi şampiyon yapmıştır
                      sadece alkış

Yorum

peki kardeş ersun manisayı nasıl bıraktı gençlerden neden iki günde kovuldu????
                        7

Yorum

4.lüğede kimse başarısız demesin bence başarılı olmasa bile.
                          beğenilen erciyesle antalya küme düştü
                          kayserisporun üstündeydik
                          e daha ne olsun ziyaylan bu kadar oluyoo
                          o zaman denizlisporda başarılı kümede kaldı sen büyük külüpsen büyük düşüneceksin dördüncülük bana yetiyor dersen o zman burda kendimizi boşuna paralıyoruz demektir
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

o zaman denizlisporda başarılı kümede kaldı sen büyük külüpsen büyük düşüneceksin dördüncülük bana yetiyor dersen o zman burda kendimizi boşuna paralıyoruz demektir
                            yetiyor demedim ama yetmiyor da demedim...

sadece kayıp bir sezon düşün ki kaç yıldır şampiyon olamıyoruz hesapla kaç sene kaybetmişiz bir yenisi daha

tabiki trabzonsporun tek hedefi şampiyonluk olmalı
                            7

Yorum

o trabzonlu olduğu anlamına gelmez adam küme düşürüyodu manisayı yaa
                              hem desen ki giray bulak tamam eywallah...
                              iyi güzel hoş giray hocada gelmedi mi?Denedik onu da?Naptı?Gitti kadıköyde fenere karşıı korkak oynattı(hala unutmuyorum lange sonradan oyuna girdi 2 gol attı maçı da 5-2 verdik).Yani insan bir yere hak ettiği için gelmeli memleketi için değil.

Yorum

peki kardeş ersun manisayı nasıl bıraktı gençlerden neden iki günde kovuldu????
                                ben ersunun avukatı değilim ama adam manisaya nasıl futbol oynattığğını vede nasıl genç yıldızlar kazandığını herkes biliyor manisanın futbol kültürüyle kadro kalitesiyle trabzonunki birmi ayrıca daha önce denizlide ankaragücünde gençlerde hatta milli takımda nasıl futbol oynattığını herkes biiliyor gençleri neden bıraktı derseniz bencede haklı giray hoca devre arası neden sakaryayı bıraktı acaba
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X